Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

apple pie

23.08.2017:)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
514
1.360
63
Arkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)

Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.

Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor. Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor

Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.

Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.

Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef

SON DURUM GÜNCELLEME:

Konuya gelecek olursak durum çok kötü. Nişan iptal yerlerde sürünüyorum. Sabah erkek arkadaşım görümcenin elbisesini kesmiş eline vermiş. Görümcem bizim evi bastı. Bana ağza alınmayacak hakaretler küfürler etti. Sen benim biricik kardeşimi aşkımı hayatımın anlamını aldın ailemizi yıktın, babam senin yüzünden kanser oldu dedi ki babasına biz tanışmadan 2 sene önce kanser teşhisi konuldu. Elbiseni kesicem diye tehditlerde bulundu. Ben de aldım elbiseyi yüzüğü attım kafasına allah senin de elbisenin de belasını versin nişan da iptal defol diye yolladım bunu. Bütün tanıdıklara komşulara rezil olduk. Nişanlım ve ailesi bana ulaşmaya çalışıyor ama aramalarına çıkmıyorum ve kapıyı da açtırmıyorum.

Nişanlımı çok seviyorum ama bu şekilde devam edemem ne yapmalıyım bana bir akıl verin.

Eklentiler

• elbisem.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 5.196
Son düzenleme:
Giysin de güldürsün kendini herkese, salak. Siz niye üzülüyorsunuz, ne kadar kompleksli olduğu buradan belli başka elbise kalmamış gibi. Acınası duruyor.

Ben olsam "Aaa pişti olmuşsunuz" diyenlere "Evet görümcem benim elbisemi beğenmiş gidip araştırıp çakma olanını satın almış parası o kadarına yettiyse demek ki" der geçerim. Niye onun için beğendiğim elbiseden vazgeçeyim ki? O rezil olsun.

Tanıştğımız andan beri bana karşı tavrını fark ettim ama bu kadarını beklemiyordum o kadar şaşkın ve üzgünüm ki bu tavra

Giysin gelsin üstüne meyva suyu dökün ay pardon deyin.:)) komedi.boyle birsey gormedim yahu

Ben değil de küçük kuzenlerim falan var birine tembihleyip yaptırabilirim aslında son çare. Yine de rezillik olacak benim o günüm mahvolacak ama işler bu raddeye gelmeden çözebilsem keşke

Tanıştğımız andan beri bana karşı tavrını fark ettim ama bu kadarını beklemiyordum o kadar şaşkın ve üzgünüm ki bu tavra

Hiç üzülecek bir şey yok. Hatta acınası yani bir insanın bu kadar kıskanç ve kompleksli olması. Ne sanıyor ki herkes ona gülecek "Gitmiş gelinin nişan elbisesinin aynısını almış yazık yahu" diye. Siz keyfinize bakın soranlara da aynen benim dediğimi söyleyin, ciddiyim.

Son çare eğer engelleyemezsem dediğinizi yaparım çok teşekkürler yorumunuz için

Nisanlinizi doldurmakta hos degil. Siz simdiden baslamissiniz bile aileyi karistirmaya. Bence birakin nisanliniz farketsin herseyi. Ailesi farkederse size karsi tavir alirlar. Millet zaten size bir sey demez. Gorumcenizi ayiplarlar aynisini giymis diye.

Enayi gibi pahaliya aldin ne demek ya . nasil bir konusma tarzi var. Ve nasi tum aile buna goz yumuyor.

Aldigi elbisenin ya kumasi kotudur ya dikisi. Cahil cesareti dedikleri !

Tabii ki oyle sacmalik yapamaz. Ya da bu size ders osun bi daha yaptiginizi aldiginizi gostermeyin. Sevgilin hakkindan gelir onun .
Mutluluklar

Ara söyle ki bundan sonra seninle uğraşılmayacağıni bilsin. Ağzına geleni söyle.
Sen eğer bu elbiseyi giyip gelirsen dünya aleme seni rezil edip ortalığı dağıtırım falan de. Neden demiyorsun?

Sevgilimin babası kanseri yeni atlattı daha tedavisi devam ediyor bile denilebilir onu üzmek hiç istemiyorum bu şekilde evlatlarına çok düşkün bir adam benim yüzümden üzülürse vicdanım rahatsız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…