• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Fake konulara inanmak isteyen siz susun biz inanıyoruz inanmayan yazmasın diyen insanları da anlıyorum çünkü o fake konularda bir çok insan kendisini buluyor

Mesela bir fake konuda aniden ortaya çıkan bir aşk mutluluk heyecan vs var bir çok kadın bunları yaşayamadığı için bu tip konularda kendini kaptırip deli gibi konuya baglaniyor

Bir diğerinde aldatilan ve ayrılan bir kadının mağrur duruşu kocasının pişman olup geri dönüşü hatta ahinin tutmasi var yine bu tip şeyler yaşamış kadınları konuya kilitliyor kadınlar içsellestiriyor

Yine bir diğerinde mesela sevgili yada nişanlı kızın arkasında duruyor görümceye had bildiriyor yine bir çok kadın oh olsun deyip konuyu sahipleniyor vs vs

Dikkat edin bu tip konular fake olsa bile çok tutuluyor toz kondurulmuyor

Arkadaşlar fake fake açıklamalarınıza açıklama yapmaktan icim şişti. Eğer tatmin olacaksanız sizin bu fake yorumlariniz yüzünden daha once şikayet edilip banlandim yönetime açıklamamı yaptım kendimi ispatladim ki üyeliğimi açtılar.

Bana kalsaydı sizin soracak sorunuz kalmayana kadar sizin fake ithamlarınıza cevap verirdim ancak elti konusunun sahibi konusu artik gündemden insin diye konuyu kapatmamı rica etti.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuyu kapatabilir misiniz? Ayrıca sürekli fake fake fake diyip yalanci yerine koyanlara da bi yaptırım uygulanacak mı? Bu şekilde konu sahiplerine saldirilinca insanin konu açası gelmiyor artık.

Şu elti konusunu yazip durmayin arkadaşlar o konu başka bu başka o konunun sahibi rahatsiz oluyor bu konuda da fake diyen okumasin yazmasin olsun bitsin
Ama yani unutulacak bi konu da değil ki. Ayrıca yüzlerini karalamak çok birşey ifade etmiyor. Tanıyan herkes anlar kim olduklarını. Keşke o resimler hiç yuklenmeseymis. Biz cok eglenmis olabiliriz ama yıllardır gündemde ve tanıyan herkesin yuzde yuz anlayabileceği şekilde resimler

Ama yani unutulacak bi konu da değil ki. Ayrıca yüzlerini karalamak çok birşey ifade etmiyor. Tanıyan herkes anlar kim olduklarını. Keşke o resimler hiç yuklenmeseymis. Biz cok eglenmis olabiliriz ama yıllardır gündemde ve tanıyan herkesin yuzde yuz anlayabileceği şekilde resimler
Eltisi fotolarini kendisi mi gormus burda? Eyvah

Unutulacak bi konu degil ama bu konuyla da ilgisi yok konu sahibinin de başi belaya girdi yeterince .evet fotograf koymak yanlis olabilir ama surekli gundeme getirmenin de bi anlami yok

Back