Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

A apple pie ne yap et bu gorumceye dur de. Yoksa daha basiniza cok eksir. Basta taviz verdirme ki haddini sınırını bilsin. Ha ben ne yapardim ya o gorumce baska elbise giyecek ya da bu nisan olmayacak. Daha da guvenemiyorsan git sevgiline soyle okkali bi abiye aldir. Ablası yuzunden olan bozuluyorsa mecbur o odeyecek. Maliyetim yetmez gibi birsey deme erkek tarafimi alir kayinbaba mi kizlarina laf geciremeyenler dusunsun. Ne insanlar var ya. Pes pes pes

Bu derece hasta insanlara bırak kendisi rezil olur naifliği sökmez bence anlasa da rezil olduğunu herkes benim elbisemi daha cok begendi gibi sacmasapan konusup sizi iyice sinir eder.Aslında en iyi çözüm gidip yeni bir elbise almak ama bütçem müsait değil demişsiniz. Ben sizin yerinizde olsam nişanlıma o elbiseyi kestirtir,giyilemeyecek hale getirtirdim zaten nişanlınız da kızgınmış ablasina.

Son düzenleme:
Krem ne ya birde duvak taksın tam olsun bari ben acımaz başka birşey ey alırdım artık onuda kınada falan giyerdim bir şekilde komik durur yani

Ama korkunç ya benim görümcemde benle yarışır bir kıyafet giymişti herkes bakıp gülmüştü nişanda düğünde aynı şalı taktı kız sevabına bir şal vermedim ona
Allah böyle insanlardan uzak etsin. Ne o öyle ya aynisi.. rezillik resmen. O gün gelin ve damadindir ne baskasi ayni nede ustun olma hakki vardir.
Kiz versedin ya bi sal

Abartmıyorsunuz tabi ki ben de görümceyim ve yakında nişan olacak abiyenin rengi ne diye sordum bordoymuş sade balık modelmiş aynısı olmasın dedim.İnternetten tüllü mercan rengi abiye aldım ikinci el bir de baktım ki kırmızı dedim aileme benziyor mu o da bordoymuş canım sıkıldı.Bizimkiler alakası yok hem seninki tüllü dediler inanın durumum olsa başka renk alacaktım kaldı ki model dahi benzemiyor.Bu ayıp bir şey geline saygısızlık.

Aynen sana katiliyorum.

Allah böyle insanlardan uzak etsin. Ne o öyle ya aynisi.. rezillik resmen. O gün gelin ve damadindir ne baskasi ayni nede ustun olma hakki vardir.
Kiz versedin ya bi sal
Ya sorma birde gelindiğini bana giydirecekti eşinin damatlığını abisine ne kadar paylaşımcı bir insan böyle bir insana bir şalı çok gördüm kıyamam yaaa

Benimde bir tanidigim var oda ayni bir gelinligi vardi, ne begenilmis bir bilseennnn ne katalog cekimleri icin istenmis kac kisi bana sat demiste orali olmamis salona girdiginde papatya buketi sanmistim gelini
Nasıl ya papatyaya benziyor deme şimdi ortaları sarı sarı hadi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…