Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum.
Krem ne ya birde duvak taksın tam olsun bari ben acımaz başka birşey ey alırdım artık onuda kınada falan giyerdim bir şekilde komik durur yaniArkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)
Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.
Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor.Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor
Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.
Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.
Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef
Böyle insanlar kinada giyincede " bende gordu kiskandida kina icin aldi "dicek.Krem ne ya birde duvak taksın tam olsun bari ben acımaz başka birşey ey alırdım artık onuda kınada falan giyerdim bir şekilde komik durur yani
Birinci yıl dönümünde evde giysin o zaman :)Böyle insanlar kinada giyincede " bende gordu kiskandida kina icin aldi "dicek.
Fesat hep fesat kalir ne yazikki
HeheBirinci yıl dönümünde evde giysin o zaman :)
Ama korkunç ya benim görümcemde benle yarışır bir kıyafet giymişti herkes bakıp gülmüştü nişanda düğünde aynı şalı taktı kız sevabına bir şal vermedim onaHehebak o olabilir
Allah böyle insanlardan uzak etsin. Ne o öyle ya aynisi.. rezillik resmen. O gün gelin ve damadindir ne baskasi ayni nede ustun olma hakki vardir.Ama korkunç ya benim görümcemde benle yarışır bir kıyafet giymişti herkes bakıp gülmüştü nişanda düğünde aynı şalı taktı kız sevabına bir şal vermedim ona
Aynen sana katiliyorum.Abartmıyorsunuz tabi ki ben de görümceyim ve yakında nişan olacak abiyenin rengi ne diye sordum bordoymuş sade balık modelmiş aynısı olmasın dedim.İnternetten tüllü mercan rengi abiye aldım ikinci el bir de baktım ki kırmızı dedim aileme benziyor mu o da bordoymuş canım sıkıldı.Bizimkiler alakası yok hem seninki tüllü dediler inanın durumum olsa başka renk alacaktım kaldı ki model dahi benzemiyor.Bu ayıp bir şey geline saygısızlık.
Ya sorma birde gelindiğini bana giydirecekti eşinin damatlığını abisine ne kadar paylaşımcı bir insan böyle bir insana bir şalı çok gördüm kıyamam yaaaAllah böyle insanlardan uzak etsin. Ne o öyle ya aynisi.. rezillik resmen. O gün gelin ve damadindir ne baskasi ayni nede ustun olma hakki vardir.
Kiz versedin ya bi sal
HeheheYa sorma birde gelindiğini bana giydirecekti eşinin damatlığını abisine ne kadar paylaşımcı bir insan böyle bir insana bir şalı çok gördüm kıyamam yaaa
Öyle yeryüzünde tek gelinlik o çünkü onun deyimiyle onun kadar güzel bir gelinlik olsa alıp giyerdi herkes ama yokHeheheay ne iyilik melegimisssss ne insanlar var yaaaaa hatta o gelinligi devam ailede paylasirdiniz
Kiz merak ettim o derecemi güzel? Cokmu zevklimis o amanda amanÖyle yeryüzünde tek gelinlik o çünkü onun deyimiyle onun kadar güzel bir gelinlik olsa alıp giyerdi herkes ama yok @
Üstü dantel altı tül ve etekleri güpür olacak kadar sıradışı ve güzel eşi benzeri yokKiz merak ettim o derecemi güzel? Cokmu zevklimis o amanda aman
İnanmiyorum olamazÜstü dantel altı tül ve etekleri güpür olacak kadar sıradışı ve güzel eşi benzeri yok
Öyle dünyada tek paha biçilemiyor şuan onaİnanmiyorum olamaztam hayalimdeki gibi hic bir yer satmiyor ve dikmiyor öylesini
Benimde bir tanidigim var oda ayni bir gelinligi vardi, ne begenilmis bir bilseennnn ne katalog cekimleri icin istenmis kac kisi bana sat demiste orali olmamisÖyle dünyada tek paha biçilemiyor şuan ona
Nasıl ya papatyaya benziyor deme şimdi ortaları sarı sarı hadi canımBenimde bir tanidigim var oda ayni bir gelinligi vardi, ne begenilmis bir bilseennnn ne katalog cekimleri icin istenmis kac kisi bana sat demiste orali olmamissalona girdiginde papatya buketi sanmistim gelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?