Canım benim burda rezillik çıkarıp babasını düşünmeyen kadının kendisi. Suçlu sen değilsin. Mantıklı düşün. O gün aynı elbiseyi mi giyeceksiniz? Kabus gibi resmen ya konuş nişanlınla. Ben olsam nişan falan yapmazdım sinirden. Allahım sana kolaylık versinNişanlım neredeyse ablasını silecek. Ama işte babası öyle iyi bir insan ki görseniz naif bir adam böyle bir şey onu mahveder. Rahatsız olmasa bu kadar hassas davranmazdım ama durum bu
Neden hayalindeki elbiseden vazgececeksin ki...Yarın bi gidip şansımı deniyim burdan yazarım sonucu
"Giysin artık naapalım, kendisi rezil olur" deyip geçemem şahsen, bildiğiniz olay çıkarırım da o elbise ile nişanıma gelemez. Bu kadar olmaz, nişanlınız sadece ablasına mı diyor? Annesine babasına da desin, böyle saçmalık olmaz ya.
Ben olsam nisani iptal ederdim gangstam"Giysin artık naapalım, kendisi rezil olur" deyip geçemem şahsen, bildiğiniz olay çıkarırım da o elbise ile nişanıma gelemez. Bu kadar olmaz, nişanlınız sadece ablasına mı diyor? Annesine babasına da desin, böyle saçmalık olmaz ya.
Canım benim burda rezillik çıkarıp babasını düşünmeyen kadının kendisi. Suçlu sen değilsin. Mantıklı düşün. O gün aynı elbiseyi mi giyeceksiniz? Kabus gibi resmen ya konuş nişanlınla. Ben olsam nişan falan yapmazdım sinirden. Allahım sana kolaylık versin
Kesinlikle çok doğru düşünmüşsünNişanlıma nişanı ertelemeyi düşündüğümü söylemek en iyisi. Belki ablası da cididyetimi anlar bu şekilde
Üşenmedim üyeyi bulup konusunu okudum.Şok oldum ya bu tür insanlarin ruhsal sagligi kesin yerinde degil..Bir de ilk dans sarkisinda esine hadi kalk kalk bizde dans edelim diye sahneye koşmuş :))Kocasi kalkmamis yerinden AllahtanEki Görüntüle 2036425
Özel mesajlarımdan baktım buldum meşhuur tacıanılarımızı yad edelim.
Eki Görüntüle 2036428
Bu da düğün günü elti ve kocası
Kızın istediğide bu zaten ekmeğine yağ sürme. Nisanlın ailesiyle konuşsun gelmeyindesinNişanlıma nişanı ertelemeyi düşündüğümü söylemek en iyisi. Belki ablası da cididyetimi anlar bu şekilde
Daha iki gun once bunlardan bahsettim kardesime hatta fotolari arayıp bulduk.Eki Görüntüle 2036425
Özel mesajlarımdan baktım buldum meşhuur tacıanılarımızı yad edelim.
Eki Görüntüle 2036428
Bu da düğün günü elti ve kocası
Aynı elbiseyi giymesi dışında o attığı mesaj, söylediği sözler terbiyesizliğin nirvanası. Onun da üstünde dur ve nişanlına vurgula bence.Nişanlıma nişanı ertelemeyi düşündüğümü söylemek en iyisi. Belki ablası da cididyetimi anlar bu şekilde
Aynı elbiseyi giymesi dışında o attığı mesaj, söylediği sözler terbiyesizliğin nirvanası. Onun da üstünde dur ve nişanlına vurgula bence.
Şimdi o elti ne yapıyor, ne gibi vukuatları oldu sonra çok merak ediyorum.Üşenmedim üyeyi bulup konusunu okudum.Şok oldum ya bu tür insanlarin ruhsal sagligi kesin yerinde degil..Bir de ilk dans sarkisinda esine hadi kalk kalk bizde dans edelim diye sahneye koşmuş :))Kocasi kalkmamis yerinden Allahtan
+1000
Ben normal bir günde pişti olmaktan hiç çekinmem, zaten herkeste farklı duruyor aynı kıyafet olsa bile. Ama kişinin özel günlerinde olacak iş değil. Ben kendi nişanımda elbisemi alıp rengini haber vermiştim, kardeşlerim ve eşiminkiler aynı renk giymesin, fotoğraflar daha güzel olsun diye, gayet de herkes bana göre ayarladı kıyafetini.
Ben olsam nisani iptal ederdim gangstam
Ama konu sahibi kp uzulmesin diye sesini cikarmiyo
Valla kimse umurumda olmazdi benim o kadar diyim
O degilde elbiseyi nerden aldin banada lazim cok begendim
Ben nisan pastamı cicegimi dekorasyonumu perdelerimi hediyelikleri masaortusunu süslerimi hep pembetonunda yaptırdım. Gorumceme elbisenin fotosunu at dedim. Benim istediğim pembe. Hayatımın şokunu yaşadım. Sevgilimle annesi söylemişler galiba. O gün sen prenses gibi olacaksın senin günün dedi gönlümü aldi. Mavi bi elbise giyecek.
Senin gorumceninde InsAllah elbisesinin fermuari patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?