- 1 Ekim 2013
- 8.241
- 16.978
- 448
- 34
- Konu Sahibi memesizprenses
Bir vasfiye teyze vardı. Demişti de dinlememiştim dersin ileride.Beklemek istemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir vasfiye teyze vardı. Demişti de dinlememiştim dersin ileride.Beklemek istemiyorum![]()
Siz Kasım ayından bu yana nikah yapacaktınız. Nikah işlemleri neden bu kadar uzadı ?Hepinize merhabalar, ben 25 yaşındayım kardeşim 26. Ben 6 ay önce evlenme kararı aldım, ablam bundan asla hoşlanmadı ne bu koca meraklısı mısın dedi ? Bizim de aramız açıldı biraz.
Nişanlımın durumu oldukça iyi ablam bunu duyunca bu kadar maddi durumu iyi olan bir adam neden seninle evlensin ki belli ki hiçbir kadın istememiş bunu dedi.
Neyse biz yurtdışına yerleştik nişanlımla. Dün de bana mesaj attı. Napıyorsun vs. Dedim böyle böyle nikahımız var bu hafta hmm iyi tebrik ederim ama ben oraya niye gittiğini bile anlamdım zaten dedi sanki bilmiyormuş gibi.
Dün bana mesaj attı dediğim gibi diyor neden gezmiyorsun dedim gezeceğimiz ülkeler benden vize istiyor o yüzden diyorum henüz oturum iznim gelmedi. E napıyorsun tüm gün evde dedi sıkılmıyor musun çık tek başına gez dedi, şu an nikah işlemleri var diyorum onunla uğraşamam neden sen salak mısın onunla ne alakası var gezmenin diyor. Dil kursuna git diyor diyorum gittim kur bitti ordan ayrılman hata olmuş diyor. Özel ders alıyorum diyorum öyle olmaz öğrenemzsin asla diyor.
Bari ehliyet al diyor, diyorum baktım sorular zor biraz daha burada dil öğrenip sınava girmeliyim şu an geçemem sınavı diyorum, neden ezik misin ne demek geçemem çalış geç o zaman diyor, ben evden çalışan biriyim napıyorsun tüm gün diyor ki biliyor evden çalıştığımı. Bari bir işe yara ahah hemen evlenir evlenemez çocuk ya da ona bakarsın işte ahaha diyor. Anne olmak kötü bir şey değil diyorum , tabi canım diyor koş doğur zaten diyor seni çocuk yapmak için aldı sevdiği yok, neyse diyorum susuyorum. Evlendikten sonra çocuktan sonra hiç gezemezsin şu an bile hiçbir sorumluluğun yok gezemiyorsun oturuyorsun evde diyor çocuk yapınca eve tıkılacaksın diyor.
Ki dediğim gibi eşimin durumu oldukça iyi evimiz 4 katlı diyor bakıcı mı tutamayacağım, ailesi beni el üstünde tutuyor. Vs. Ama hep yorumları böyle asla desteklemedi nişanıma bile gelmediler annemle, ikisi de bana bu şekilde eşimin benle evlenmeyeceğini benim koca meraklısı olduğumu söylediği için. Ben annemle konuşmuyorum. Ki şunu da söyliyim babamla eşimin arası gayet iyidir araşırlar konuşurlar vs. Annem en son seni takılıp atacak bile dedi bana düşünün. Neyse konudan saptı. Ablamın kendi ilişkisi yok şişman biri, sürekli erkekler karşı nefret besler bunu da söyler ama düzgün erkeği da aramaktan vazgeçmez ama evliliğin de kölelik olduğunu söyler. Annem de hep onu destekler bu arada. Şunu da söyliyim kendisi 6 ay yurtdışında kaldı bir mısırlının evlenme teklifi ettiğini söyledi annem izin vermedi ben de istemiyordum zaten dedi evlenmedi. Orada çok süründü sürekli ağladı gelmek istiyorum diye. Bana da evlenince eşimin bana garsonluk yaptıracağını söyledi. Dedim neden öyle bir şey yaptırsın ? Diyor kesin parası yok olsa seni mi alır salak diyor vs.
Ben mi diyorum bir şey yapıyorum anlamıyorum konuşmayalım bu konuları diyorum ben doğruları söylüyorum diyor ancak ben bu olaylardan sonra hele de bu son konuşmamızdan sonra asla kardeşim olarak görmüyorum, 6-7 ay sonra çocuk yapmak istiyoruz ama ben hani ilk kardeşine söylersin ya asla söylemek istemiyorum çünkü biliyorum asla tebrik etmez laf sokar bu sefer çocuğuma iyi koşa koşa yaptın derse her yerden silerim umurumda olmaz. Zaten çok konuşmuyoruz konuştuğumuzda da böyle. Beni mi kıskanıyorsun dedim salak ben senin neyini kıskanacağın neyin var ki diyor ? Ben ne yapmalıyım bir fikir belirtir misiniz ?
Kahkaha attım yaYa konudan alakasız olucak ama çok ilginç bir nickiniz var. İnsan neden memesiz prenses diye nick alır![]()
Özel durumlar oldu.Siz Kasım ayından bu yana nikah yapacaktınız. Nikah işlemleri neden bu kadar uzadı ?
Neden ama ne oldu bir imza atmayı bile bekletiyorlsr aile evinde yaşatırken değil mi ?Konuyu nasil silebilirim ya da yorumlara nasıl kapatabilirim, bilen varsa mesaj yazabilir mi ?
Ben olaya çok Fransız kalmışım.Ablanın üslup sorunu var. Onun haricinde genelde doğru konuşmuş. Daha dilini bilmediğin yerde, oturum izninin olmadığı yerde, ailesiyle kafile halinde yaşayan birinden bir de nikahınız bile olmamış 6 ay sonra çocuk düşünmek dünyanın en mantıksız fikri. Yaşın da toy beladan belaya gidiyormuşsun gibi bir his belirdi ben de
9 Kasım 2024 konunuzdan alıntıdır:Özel durumlar oldu.
...nişanlımda diyor ki ben senin her zaman yanındayım gel sen bu ülkeye aldırayım aile vizesine başvurmak için 2 haftaya da nikah yapalım burada. Tr’de yapmıyourz çünkü aile vizesi için benim de oraya gitmem lazım gerçekten aramızda birşey olduğunu ispatlamak için. Soru şu ben annemin tepkisinden çok korkuyorum. Nişanlım diyor ki ben seni almaya türkiyeye geleyim havaalanından arar söyleriz gideceğimizi yüzyüze konuşmayalım çünkü ailen konuşulacak insanlar değil diyor ki çok haklı. Annemin beni saçımdan tutup sürüklediği oldu. Ancak bağırıyor bir de nikahsız gidersen hakkımı helal etmem diyor . Nikah yap git sonra görüşmesek de olur zaten diyor. Ben derhal bunların yanından gitmek istiyorum ama. Ve merak etmeyin orda nikahı kesin kıyacağız beni ortada bırakmayacak ki zaten benim param pulum da var...
Konunuzu okudum ablaniz toksik ve kıskançkonuyu silemiyorum yorumlara da kapatamıyorum, dolayısıyla içeriği sildim. Ulaşabileceğim herhangi bir moderatör de bulamadım.
Konunuzu okudum ablaniz toksik ve kıskanç
Konuyu sildiğin için de banlanacaksin amanet cevap için teşekkürler.
Neden ama ne oldu bir imza atmayı bile bekletiyorlsr aile evinde yaşatırken değil mi ?
Sende paraları var diye herkes ister san
Önemli değil o, zaten hesabı kapatmanın yolunu arıyorum bulamadım henüz onu arıyorumKonuyu sildiğin için de banlanacaksin ama![]()
Mesaj attım özelden dönüş olmadı henüz. Moderatörlere ulaşmak neden bu kadar zor anlamadım.
Ha bu arada benim kuzenim de amerikaya gitti nikah tr de oldu es durumundan gitti sanki size yalan söylüyorlarÖnemli değil o, zaten hesabı kapatmanın yolunu arıyorum bulamadım henüz onu arıyorum![]()