• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Biz isteme ve nişana 10 gün önce karar verdik ben hemen elbise için hazırlıklara başladım. Zaten hayalimde iki marka vardı modeli seçtim nişanlıma da gönderdim tabi. Sonra elbisemin terzilik işleri yapıldı. Cumartesi bi baktım telefonumda bi mesaj görümceden. Benim elbisenin kremini göndermiş altına da şöyle yazmış. Sen şu fiyata almışsın ben 500'e buldum kaptım hemen:) Gerisi curcuna, kıyamet.
nisanimda giymeyi dusunmuyorsun herhalde bu bana buyuk saygisizlik seni omur boyu affetmem demediniz mi?tepkiniz ne oldu merak ettim

nisanimda giymeyi dusunmuyorsun herhalde bu bana buyuk saygisizlik seni omur boyu affetmem demediniz mi?tepkiniz ne oldu merak ettim

Nerde giyeceksin bunu x abla dedim. Nişanında canım ne güzel bir örnek oluruz dedi. Şaka yapıyorsun heralde öyle şey mi olur kardeşinin haberi var mı bundan dedim. Yok ne diyecek sanki bana dedi. Direkt nişanlımı aradım ablan böyle diyor diye. O da ablasıyla konuşmuş. Ablası şikayet etmeyip adam gibi deseydi giymezdim ama inada bindi giyecem demiş. öyle gelişti.

Nerde giyeceksin bunu x abla dedim. Nişanında canım ne güzel bir örnek oluruz dedi. Şaka yapıyorsun heralde öyle şey mi olur kardeşinin haberi var mı bundan dedim. Yok ne diyecek sanki bana dedi. Direkt nişanlımı aradım ablan böyle diyor diye. O da ablasıyla konuşmuş. Ablası şikayet etmeyip adam gibi deseydi giymezdim ama inada bindi giyecem demiş. öyle gelişti.

Yüzsüzlüğe bak. Almayın eve bunu. Şimdiden bunu yapıyorsa nişanı başka şekilde de sabote eder. Çok fena bir düşmanlık var. O günü size zehir etmeye kararlı gibi duruyor.

Şeytan diyor gelir gelmez bir kova su dök...

Arkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)

Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.

Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor. :olamaz: Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor :KK43:

Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.

Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.

Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef :KK61:
Aynı elbiseyi giymesi çok saçma bende görümce yim ve kardeşlerime aşığım tek anlamadığım şey senin için demyorum genel konuşuyorum neden bu durum bu kadar rahatsız ediyo sizleri aynı anları aynı yemeği aynı aile yi aynı acı sevinç kısacası herşey bir yaşanıyo kardeşler arasında bu kadar on yargı olmamalı tabi ki de sevip seviliyorz çünkü biz kardeşiz

Ayıp denen bişey var yaaahu.Bence bunu kina elbisesi yapin .Kimseye birsey demeden gidin nisanliniz size yeni bir elbise alsin .Artık cüzdanından darbe alan erkek kardesine ne yapar bilinmez .

Aynı elbiseyi giymesi çok saçma bende görümce yim ve kardeşlerime aşığım tek anlamadığım şey senin için demyorum genel konuşuyorum neden bu durum bu kadar rahatsız ediyo sizleri aynı anları aynı yemeği aynı aile yi aynı acı sevinç kısacası herşey bir yaşanıyo kardeşler arasında bu kadar on yargı olmamalı tabi ki de sevip seviliyorz çünkü biz kardeşiz

Sevin sevilin ama size tavsiyem kimsenin nişan elbisesinin gidip aynısını giymeyin. Seven insan da bunu yapıp sevdiğini üzmez. Böyle sevmek olmaz hastalık benim görümceminki

Nişanlınız size başka bir elbise alsın :) görümcek bunu bilmesin, ayrıca nişanda davetli öyle giyinir mi ya çok komik bence sen bolca eğlen dalga geç onunla, hatta birilerini tembihle hep dalga geçsinler gece boyu. Psikolojik baskı candır can.

Giymek icin bahane aramis kendine.Çok fena.Evli mi bu kadin? Bu yaptigi cezasiz kalmamali .Giyerse kendisi fena rezil olacak.Fotolarda yaniniza bile almayin ittirin onu :KK70: ben bile gerildim sizi dusunemiyorum :KK70:

Aynen öyle, insan özel gününde de seçtiği, beğendiği elbiseyi gönül rahatlığı ile giyemeyecekse, en gereksiz tipler salça olup o özel hissi baltalayacaksa yani iş mi?

Benim de ne kv, ne kp kimse umurumda olmaz, o görümce gelemez o kıyafetle.net. Küfür gibi hareket işte, ha sülalene sövmüş ha nişanında gitmiş nişan elbisenin aynını almış gelmiş bir de utanmadan "Ehuehu ben daa ucusa buldum ehu enayiii" demiş. Elbisesini de ağzını da ayırırım cart diye, hiç kuul olamam valla, adım attırmam nişana o kılıkta.
1 ay sonra benim kardesim de nisanlanicak ya bende gidip gelinin elbisesinden alirmisim :KK45:
Konu sahibi kizma sakin dalga gecmiyorum ama bunu yarin bizim geline anlatiyim da degerimi anlasin ben de saf saf kiza yardim edip destek oluyorum , pehhh gorumceligin şanina yakismiyorum hic :skandal:

Ayıp denen bişey var yaaahu.Bence bunu kina elbisesi yapin .Kimseye birsey demeden gidin nisanliniz size yeni bir elbise alsin .Artık cüzdanından darbe alan erkek kardesine ne yapar bilinmez .

Hem nişan elbisemi hem gelinliğimi hep kendim almak istemişimdir. Görümcemin bu küçük isteklerimi bile mahvetmesi çok sinirimi bozuyor

Hem nişan elbisemi hem gelinliğimi hep kendim almak istemişimdir. Görümcemin bu küçük isteklerimi bile mahvetmesi çok sinirimi bozuyor

Görümce gelinle aynı giyinir mi ya, o zaman düğünde gelinlik giysin utanmadan. Çok komik bence, ezik. Gitmiş almış bi de ucuz aldım diye lafını etmiş.

1 ay sonra benim kardesim de nisanlanicak ya bende gidip gelinin elbisesinden alirmisim :KK45:
Konu sahibi kizma sakin dalga gecmiyorum ama bunu yarin bizim geline anlatiyim da degerimi anlasin ben de saf saf kiza yardim edip destek oluyorum , pehhh gorumceligin şanina yakismiyorum hic :skandal:

Allah herkese sizin gibi iyi görümceler nasip etsin:)

Back