Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Önceki konunuzda eş adayınız nikah kıyarak aile birleşimiyle sizi yurtdışına, yanına alacaktı. Nikah işlemleri olmadan yurtdışına nasıl gittiniz, turist vizesiyle mi ?
Partner vizesi oluyor bazi ulkelerde oyle bir sey yapmis olabilirler birlikte yasadigimizi kanitlamamiz lazim filan dedigine gore belki odur. Konu sahibi daha çok bekler nikah için Evlenecek olsa evlenirdi. Kandirmislar
Partner vizesi oluyor bazi ulkelerde oyle bir sey yapmis olabilirler birlikte yasadigimizi kanitlamamiz lazim filan dedigine gore belki odur. Konu sahibi daha çok bekler nikah için Evlenecek olsa evlenirdi. Kandirmislar
Annesi kızı için endişe etmese neden "nikah yap git sonra görüşmesek de olur" desin ki değil mi.
Annemin beni saçımdan tutup sürüklediği oldu. Ancak bağırıyor bir de nikahsız gidersen hakkımı helal etmem diyor . Nikah yap git sonra görüşmesek de olur zaten diyor.
Aynen muhtemelen güvence olsun diye yirtiniyordur kadin kiskanma işi degil bu. Yarin bir gun işi biter yollar geri cocugunu da vermez.
Zaten dil bilmiyor bisey bilmiyor haklarini da bilmez.
Ay ben de simdi baktim eski konusuna
Turkiyede evlenmeniz aile vizesine engel bir şey degil kim soyluyor size onu acaba? Yok gidceekmiste birlikte oldugunu kanitlayacakmis filan. Gayet Turkiyede nikah kiyarakta gidebilirdin bizi mi kandiriyorsun seni mi kandiriyorlar anlamadim. Gitmissin ve hala kac aydir da oyaliyorlar seni.
". Tr’de yapmıyourz çünkü aile vizesi için benim de oraya gitmem lazım gerçekten aramızda birşey olduğunu ispatlamak için."
Ya bence paraları var diye ne derlerse he diyor . Konuyu da parası olan aileye gelin gittim herkes kıskanıyor desin diye açmış . Azıcık bilgiyle bile anlaşılıyor
Konu sahibi niye gittin ya . Daha adamın ailesiyle yaşadığını soylemedin . Adamın yaşı eminim senden 10-15 yaş büyüktür bunları anlatmadın . Şişman dediğin ablan kilo verir genç yakışıklı biriyle bireysel bir hayat yaşar . Senin gibi eve kapatılıp nikah bile yapılmadan bekletilmez belki de .