• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinlik Arayanlar Buraya

şahane modeller yarım saattir gelinlikleri süzüyom
bırakıcam bu işleri tesettülüler için gelinlik ve türban modeli tasarlıyacam bize yapmamışlar böyle asil modeller yapmıyorlar kabarık bi kafa kabarık bi etek karmançorman desenler

şahane modeller yarım saattir gelinlikleri süzüyom
bırakıcam bu işleri tesettülüler için gelinlik ve türban modeli tasarlıyacam bize yapmamışlar böyle asil modeller yapmıyorlar kabarık bi kafa kabarık bi etek karmançorman desenler

Çok haklısın canım ben bu konuda çok sıkıntı çektim ne internette ne mağazalarda yok bakalım verdik sipariş dikilecek ne gelirse kabulümüz haızrda bişi olmayınca görülecek. bu alanda acayip bi açık var aslında.gelinilklerin hep dekolte olması illa türbanda değil açık olupta o kadar dekolte giyemeyecek olanlarda sıkıntı çekiyo:bbo:

5
180-lazarobridal.jpg

034-sanpatrick.jpg

11

ilki azıcık bir dantelin bile sıkıcı bir straples gelinliği ne kadar güzelleştirebileceğinin kanıtıdır. artık bana öğürme geldi straplesten.

bu da, gösterişli bir duvağın sıradan beyaz bir elbiseyi bile gelinlik havasına sokabileceğini gayet güzel gösteriyor...

Back