- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
Sırf kilo vermek için buraya üye oldum diyebilirim cuma zayıflama gruplarını biliyorum onlar için girdim ama kapalı maalesef konularHerkese selam. Ben kilo vermek istiyorum. Ama yanımda moral motivasyon olması için beraber kilo vermek istediğim insanlar istiyorum. Leslie ile Zayıflayanlar var mı diye bakayım dedim varmışta ama konulara bi girdim başka yerlerden çıktımbirazcık konuları araştırdım bir grup var cuma diye ismi unuttum orda bi yazı kısa ve net bence. Grup galiba aktif değil yoksa ordan devam ederdim konu açmazdım neyse bebişim olana kadar hedefim kilo vermek Benimle katılmak isteyen varsa güncel kilosunu yazsın her cuma günü tartıları çekip atalım en azından birbimize destek olalım. Birbimize bakarak gaza gelip daha hızlı kilo verebiliriz Ben yazayım katılmak isteyen varsa bekliyorum iletişime geçelim. Eğer o sayfadan biri görürse de yazıları çalmak gibi olmasın da kısa ve net sayfayı açan kıza da yazdım gören olmadı, şimdiden özür dilerim kızarlarsa
Teşekkür ederim en kısa zamanda bende yapıcamYeşil olan smooth m canım. Bol yeşillik. Marul maydanoz dere otu nane yeşil biber salata bolca limon ve 1 şu bardağı su robottan çektirdim. Yarım kalıtor öyle ben de kavanoza koydum bozulmasın diye.
Olur canım hoşgeldin grup aktifSırf kilo vermek için buraya üye oldum diyebilirim cuma zayıflama gruplarını biliyorum onlar için girdim ama kapalı maalesef konular
Hâlâ aktif ise konu katılmak istiyorum
TeşekkürlerOlur canım hoşgeldin grup aktif
Hoşgeldin1.gun
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Üçgen peynir bir tane
2 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Öğlen
Yumurta tereyağında çok az yağ ile
Beyaz peynir
1 dilim ekmek tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Akşam
4 YK tavuk
4 YK makarna
Yoğurt
1.5 lt su
Hoş buldum inşallahHoşgeldin
Hep birlikte başarıcaz inşallah
Arkadaşlar bugün bunu yaptım inanılmaz birşey oldu çok araştırdım ben içine zeytin, chia tohumu, öğüterek keten tohumu, pul biberi ve dereotu da koydum 1 bardak yeşil 1bardak kırmızı mercimekle yaptım koyu oluyor birde kek hamuru kıvamına getirmek için süt ekledim geceden mercimekleri ıslattım böyle harika birşey beklemiyordum kabardı
Birde ben tatifteki gibi yarım çay bardağı değil sadece 4 yemek kaşığı zeytinyağı cevizde koydumArkadaşlar bugün bunu yaptım inanılmaz birşey oldu çok araştırdım ben içine zeytin, chia tohumu, öğüterek keten tohumu, pul biberi ve dereotu da koydum 1 bardak yeşil 1bardak kırmızı mercimekle yaptım koyu oluyor birde kek hamuru kıvamına getirmek için süt ekledim geceden mercimekleri ıslattım böyle harika birşey beklemiyordum kabardı
Ayrıca bugün ekmeğe dokunmayışımın
30.günü mercimek ekmeğimi ekliyorum
GünaydınHayırlı sabahlar
Eki Görüntüle 3435118
Rabbim şifa versin hiç üzülmeyin kilo alınır verilir sakin olunGünaydın
Ben daha çok strese girdiğim için tartıda Bayram öncesine kadar izinliyim sadece ve ilk 1 Mayısta tartıldım yazmaya bile elim gitmiyor hipotroid hastasıyım 48 ile evlenip 1Mayısta 110 kiloydum 12 gün kadar kaldı tartılmama yani 1 buçuk ay kadar zamanda neler yapabildim veya yapamadım görücez
Yani kısaca diyor ki kahvaltı yapmayın erkenden 1 gibi yapın yiyecekseniz ve et ve tavuk ve balık yumurta dışında ve pilav (yağsız) dışında bir şey yemeyin bolca su ve spor yapamazsanız yürüyün diyor bitki çayları ve soda serbest diyor. Ve artık kim bakıyorsa dahiliye mi diyetisyen mi bilemem ama vücudun alerjen olan şeyler yeme diyor siz de baktırın. Ben düşünüyorum ama o dediklerime hangi bölüm bakıyor bilmiyorumBen yine de paylaşayım yapmak isteyen olursa hâlâ kilo veremiyorsa bir de böyle denesin.