Bnmde öyle ya birde kilo alınca göbeğim ve kollarımdan alıyorum çok kötü oluyorBenimde öyle hep açık iştahım ama asiriydi bi kac haftadır ya demek adet olucam diyeymis, ben yersem cok hemen alıyorum ya cok fena bi bünyem var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmde öyle ya birde kilo alınca göbeğim ve kollarımdan alıyorum çok kötü oluyorBenimde öyle hep açık iştahım ama asiriydi bi kac haftadır ya demek adet olucam diyeymis, ben yersem cok hemen alıyorum ya cok fena bi bünyem var
Emzirdiğin için acıkmıyor musuncanım bir de kaç günde ne kadar verdinSaat 12 de kahvaltı yumurta peynir zeytin salatalık bu tarz şeyler yağlı şeyler değil akşam en geç 6 da son yemeğim bitmiş oluyor ara öğün de var normalde ama ben acikmadikca ara öğün yapmıyorum 6 dan sonra hiçbirsey yemiyorum aciksam bile dayaniyorum günde 3 litre de su bu arada abur cubur ve ekmek kestim
Benimde göbek ve yuzden alıyorum hemen, göbeği öyle böyle saklıyorum da yüzüm cikssBnmde öyle ya birde kilo alınca göbeğim ve kollarımdan alıyorum çok kötü oluyor
Bir buçuk ayda direk 8 kg gitti ama bu sürede iki hafta sabit Leslie yaptım bunun faydası çok oldu belkide şu an olduğum kiloda kalma sebebim spor yapmıyor oluşumEmzirdiğin için acıkmıyor musuncanım bir de kaç günde ne kadar verdin
Canım bn hamileyken de göbeğim vardı doğum yaptım hala göbek gitmediBenimde göbek ve yuzden alıyorum hemen, göbeği öyle böyle saklıyorum da yüzüm cikss
Çok harika gerçekten imrendim darısı başıma inşallahBir buçuk ayda direk 8 kg gitti ama bu sürede iki hafta sabit Leslie yaptım bunun faydası çok oldu belkide şu an olduğum kiloda kalma sebebim spor yapmıyor oluşum
Spor şart valla verirsiniz ins ama aralıklı orucu deneyin isterseniz ayda 5 garanti yaniÇok harika gerçekten imrendim darısı başıma inşallah
Bn denedim aralıklı orucu da dayanamadım maalesef tansiyonum baya düştü başım da dönünce bıraktımSpor şart valla verirsiniz ins ama aralıklı orucu deneyin isterseniz ayda 5 garanti yani
Aa yapma o zaman Allah korusun dışarda falan basin donerBn denedim aralıklı orucu da dayanamadım maalesef tansiyonum baya düştü başım da dönünce bıraktım
Daha cok küçük bebeğin en azından ek gıdaya geçsin, ben oğlum emdikçe içim çekiliyor sanki bide cok sık uyanıyor hala o yüzden malesef cok dikkat edemiyorum, etmememe rağmen gidiyor kilom cunki cok hareketli ve uykusuzum, sağlıklı beslenmek lazım kilo vermek için, hamur işi tatlı paketli gıdalardan uzak dur gider kilonMerhabalar aranıza yeni katıldım 2aylik bebeğim var emziriyorum 13kilo fazlam var bana yardımcı olurmisunuz
Bebeği n daha çok küçük en azından 6 aylık olmasını bekle derim öyle insanların tatlı ye sütun artsın falan dediğine takılma normal sağlıklı beslenme ve bol.bol emzir göreceksin çoğu kilon zaten gidecekMerhabalar aranıza yeni katıldım 2aylik bebeğim var emziriyorum 13kilo fazlam var bana yardımcı olurmisunuz
Merhaba canım hoşgeldin aramızabebeğin daha küçük diyet yaparsan bebeğin etkilenebilir ama şöyle yapabilirsin normal beslenmene devam edersin tb ekmeği yersin şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlılar yersin haftada bir . Ara öğünlerde dönüşümlü olarak hurma ve incir yiyebirsin. İstersen bu şekilde devam et canımMerhabalar aranıza yeni katıldım 2aylik bebeğim var emziriyorum 13kilo fazlam var bana yardımcı olurmisunuz
Aynen cnm bende baslicam yarin resimli yapsak sanki daha iyi olur en azından utanma belası az yerizKızlar yarından itibaren düzenli günlük menü yazalım ? Gün sonunda menü su ve spor bildirimi yapalım fazla kaçırmışsak ufak cezalar verelim birbirimize caydırıcı olsun . Burdan uzaklaşınca artı olarak dönüşüm oluyor hep
Yine asıl tartı günümüz cuma olsun
pazartesi kontrol tartısı olsun
haftada bir gün ödül günümüz o günde istediğimiz bir şeyi bir öğün yiyelim
en fazla eksi çıkan iki kaçamak hakkı olsun
günlük en az iki lt su içilsin
hergün menü spor ve su bildirimi olsun
Eklemek istedğiniz birşey varsa ekleyelim
hytadair I LoVe You R Rwyfh burcusami Hadi yaaa
Ben burnum kırılmadan önce diyetisyen e gitmiştim emziren anneler göre liste hazırladı ama daha uygulamadım isterseniz atabilirim o listeye göre gidelimAynen cnm bende baslicam yarin resimli yapsak sanki daha iyi olur en azından utanma belası az yeriz
Bn var ya 75.7 ile ayrıldım 79.2 olmuşum yani daha gelmesem buraya 100 e kadar gidiyorum utanmadan buraya yazınca millet eleştirecek diye dikkat ediyordumAynen cnm bende baslicam yarin resimli yapsak sanki daha iyi olur en azından utanma belası az yeriz
Liste bnm de var da bi ara yapıp bıraktım senin listeni de atar mısın canım bi bakalım fikir olsun ama tabi diyetisyen herkese göre özel liste hazırlıyor bunun da bilincinde olalımBen burnum kırılmadan önce diyetisyen e gitmiştim emziren anneler göre liste hazırladı ama daha uygulamadım isterseniz atabilirim o listeye göre gidelim
Tabiki kişiye özel bunun bilincindeyim sadece fikir olsun diye dedimListe bnm de var da bi ara yapıp bıraktım senin listeni de atar mısın canım bi bakalım fikir olsun ama tabi diyetisyen herkese göre özel liste hazırlıyor bunun da bilincinde olalım
Tabiki kişiye özel bunun bilincindeyim sadece fikir olsun diye dedim