Bende fark ettim hergün düzenli açıklamalı yediklerimin listesini paylaşım yapıyorum kimse yazmadığı için bugün bende yazmak istemedim kendi kendime paylaşım yapıyorum gibi geldi ben tartı için bayramdan birkaç gün öncesine kadar müsade aldım bugün diyette 24.günüm sadece ilkgün tartılmıştım tartı için sitresliyim 19 gün kadar kaldı.Pek kimse yazmıyor sanki. Tartı pazartesi cuma değil miydi kimse paylaşmadı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Olsun 900g gitmiş canımGünaydın ben dün biraz kaçırdım aslında ama yine de vermiş görünüyorum bugün 70.4 çıktım. Pazartesi 71.3 dü bu verdiğim ilk günler olduğu için kilo değildir ama olsun.
Günaydın. Hoşgeldin canım. Sana tavsiyem şu haftada 3 kez duştan sonra sirkeli ve tuzlu su dök vücuduna. Enerjin için. Ve seni kıyafet arasında enerjini yerine getiren şeyler giyin.Merhabalar umarım güzel sonuçlar alırsınız, bende hamile kalmak istiyorum ama öncesinde 86 Kgyum bir 20 kg vermek istiyorum ama insülin problemiyle karşılaştım vitamin tedavisi gördüm şuan tekrar diyet ile başlamak istiyorum birkaç kez denedim ama çok zorlandım yemek yemeye öyle bir alışmış ki vücudum bir yerden sonra daha fazla yemeye başlıyorum aslında en büyük problemim yeme dışında hareketsiz olmam spor yapmak için hiç enerjik hissetmiyorum enerjim olmadığı için spor yok bir döngüye girdi bu döngüyü kırmak istiyorum artık umarım burası benim için bir motive kaynağı olur. En uyumlu beslenme programı benim için şuan aralıklı oruç görünüyor. 1 haftayı güzel şekilde atlatırsam hedefime ulaşabileceğimi düşünüyorum. Bu yaz bitmeden hedeflediğim sonucu görmem dileğiyle hepinize başarılar
Stres yapma canım. Allahın izniyle o kiloşlar gidecek.Bende fark ettim hergün düzenli açıklamalı yediklerimin listesini paylaşım yapıyorum kimse yazmadığı için bugün bende yazmak istemedim kendi kendime paylaşım yapıyorum gibi geldi ben tartı için bayramdan birkaç gün öncesine kadar müsade aldım bugün diyette 24.günüm sadece ilkgün tartılmıştım tartı için sitresliyim 19 gün kadar kaldı.
Ben bura ile motive olarak aylarca veremediğim kilolalar gitti. Sırf burdaki sizler sayesinde. İyki açmışım konu. Ben hiç zannetmiyordum kimse gelmez kendi kendime devam ederim diyordum. Ama maşAllah gittikçe çoğalıyoruzevet canım sein tartılmadığını biliyorum.Aynen benimde yazasım gelmedi. Paylaşım yapmazsak devam etmekte zorlanıyor insan ö yüzden çok yoğun çalışsamda pek diyet yapamasamda buraya yazmaya çalışıyorum.Yoksa tamamen bırakırım.
Bunlarda perşembe günüm sirkeli suyum sütlaç kayınvalidem yapmiş tarçın döktüm bolca fazla şekeri yoktuMerhaba kızlar dün diğer öğünümü yazmamışım.
Bu ekmekten yine 1.5 dilim ekmek yedim
3 fındık yedim ve bi tane dondurma yedim
4 l suyu geçmiştir. Dün spor günüydü.
12.000 küsürat adım attım
Bir de yatarken üzüm sirkesi suyu içtim büyük bardağımdan.
Cuma günü tartı günüydüSabah eşime tost yaptım maalesef yarısını yemiştim. 4 l su+ bitki çayım yeşil çay + büyük bardaktan sirkeli su. Ve bolca yürüyüş evde hareketler vs yaptım.
Ben yazıyorum canım. Valla ben başlarda yazıyordum sonra resimli atıyorum. Ve evet ben de başka nadir de olsaPek kimse yazmıyor sanki. Tartı pazartesi cuma değil miydi kimse paylaşmadı ben mi yanlış hatırlıyorum?
Patates çok güzel görünüyor afiyet olsun bilgi için teşekkür ederim kaptanım birde menünüzde gördüğüm kavanozun dibindeki yeşil şey ne onu merak ettim bende yapıyım açısındanCakinin Gelini sen yağsız ve tuzsuz yiyorsun ya bak ben kendime tost makinesinde tavuğu ızgara yaparken patateste denedim tabi arasına yağlı kağıt koyunn. Ben biraz yağlı sevdiğim için yağ tuz ve kekik pul biber ve karabiber döktüm lezzetli olmuştu. Yağlı kağıdın arasına koyun sonra tost makinesi hem kirlenmez hem de yiyecekleri korursunuz.
Dünkü menüm yani cumartesi
4 l su +büyük bardak sirkeli su + 2 bardak yeşil çay bugün belki tilya kürü yaparım . O salata da eşime yapmıştım o da hepsini yemedi geri kalanını ben yedim. 5000 e yakın adım attım evde dün hava yağmurluydu. Çıkamadım
Teşekkür ederim deniycemGünaydın. Hoşgeldin canım. Sana tavsiyem şu haftada 3 kez duştan sonra sirkeli ve tuzlu su dök vücuduna. Enerjin için. Ve seni kıyafet arasında enerjini yerine getiren şeyler giyin.
GünaydınGünaydın güzel bayanlar. Bugün tartı günümüz ben yine aynı seviyedeyim sanırım biraz daha asılmam lazım misafirlerim gitseydi en azından bayramdan önce 68' i görmek istiyorum
Güncel kilom: 70.90
Ben senin göreceğine eminim. Senin kadar dikkat ettiğimi söyleyemem bir gün tam dikkat ediyorsam ikinci gün kaçırıyorum. Önceden böyle değildim yalnız bir şeye başlamışsam bırakmıyordum asla ama son 1,5-2 yıldır aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ve inanıyorum ki sen tartılınca çok büyük bir fark göreceksin. Zaten kıyafetlerinden anlıyorsundur verdiğini ne kadar tartılmasan da. Seni de bu kilolardan göreceğimizden şüphem yok canımGünaydın
İnşallah önceden gördüğüm gibi bende burada sizle tekrar bu rakamları görebilirim.
Yeşil olan smooth m canım. Bol yeşillik. Marul maydanoz dere otu nane yeşil biber salata bolca limon ve 1 şu bardağı su robottan çektirdim. Yarım kalıtor öyle ben de kavanoza koydum bozulmasın diye.Patates çok güzel görünüyor afiyet olsun bilgi için teşekkür ederim kaptanım birde menünüzde gördüğüm kavanozun dibindeki yeşil şey ne onu merak ettim bende yapıyım açısından