- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 2.547
- 24
Bu hafta saldım bende yedim içtim bu hafta bitsin de tekrar baslicamSelam kızlar nasılsınız
Nasıl gidiyor kilo verme süreciniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta saldım bende yedim içtim bu hafta bitsin de tekrar baslicamSelam kızlar nasılsınız
Nasıl gidiyor kilo verme süreciniz
Vallahi Bn aynıyım hiç bir değişiklik yokBu hafta saldım bende yedim içtim bu hafta bitsin de tekrar baslicam
Napayim ben aksama kadar benim kizin pesinde yoruluyorum . diyet baya saldim malesef buda tekrar 66 kilo olmama sebep oldu bu aralar cok bitkin ve hasta hissediyirm hep hic enerjim yok . mide agrisi da ekstra basimda bakalim artik zaman ne gosterecek . devam ediyor musunuz siz diyete ?Kızlar napıyorsunuz ya
Yeniden başladım bende geri 70 olmuştum da 69 u gördüm bugün valla mevsim geçişinde mıdır nedir benimse öyle hiçbirsey yapasim yok sadece uyumak yatmak istiyorumNapayim ben aksama kadar benim kizin pesinde yoruluyorum . diyet baya saldim malesef buda tekrar 66 kilo olmama sebep oldu bu aralar cok bitkin ve hasta hissediyirm hep hic enerjim yok . mide agrisi da ekstra basimda bakalim artik zaman ne gosterecek . devam ediyor musunuz siz diyete ?
Canim biz ailecek griple ugrasiryoruz . kilo ise sabit 65 kaldim . insallah biraz topralayinca oruca baslicam belki oyle verebilirim .Kızlar görüşemiyoruzzz
Geçmiş olsun salgın var baya zatenCanim biz ailecek griple ugrasiryoruz . kilo ise sabit 65 kaldim . insallah biraz topralayinca oruca baslicam belki oyle verebilirim .
Teşekkür ederim evet biz iki aydir boyleyiz . Rabbim beterinden korusunGeçmiş olsun salgın var baya zaten
Olur bncede canım başlayalım bi an önceYa kizalr biz tekrar toplansak mı yaaa sizinke beraber çok güzel kilo verdim sizden sonra başka gruplara katıldim ama sizinki gibi heyecanlı ve yarış gibi olmadı veremedim
Evet ya ben bugün başlıyorum artık yine ne yedim ne içtim yazacağım burayaOlur bncede canım başlayalım bi an önce
Yarın tartılıp başlayalım o zaman canımEvet ya ben bugün başlıyorum artık yine ne yedim ne içtim yazacağım buraya
Tammadir öyle yapalım eskisi gibiYarın tartılıp başlayalım o zaman canım
Bn fotoğraf çekmeyi unuttum güncel kilom 76.7Eki Görüntüle 3182943
Yeni başlangıç
Ayy diş çok zor valla çok geçmiş olsunBu aralar dişim de sıkıntı var onla uğraşıyorum inşallah geçer bi an öncede aktif olurum
Sağol canımAyy diş çok zor valla çok geçmiş olsun