- 4 Mayıs 2022
- 1.240
- 1.601
Eşinizin mesleği nedir ? Bir de siz avukatsınız insanların boşanmalarına şahit oluyorsunuzdur görmediniz mi ayrılırken insanlar nasıl karakter değiştiriyor mal derdine kırk yıllık eşini tanıyamıyor insanlarDiyorum ya zaten ben salağım kendi değerimi kıymetimi bilemedim
Kumar oynuyor olabilir mi?Çakallıktan değil aslında borsada güya çok para kazanacağını düşünerek benim hakkıma girdi. Benim için hiçbir şey yapmadı. Yapmadığı gibi de bende kendim için bir şey yapacak maddi imkan bırakmadı. Şimdi 1 lira vermiyorum ama gitti 3 senem
Kumar değil borsa ama onu da kumar gibi oynadı tabiKumar oynuyor olabilir mi?
Günde üç posta dayak atıyor çok mutluyumSiz onu ciddiye almayın rica edeceğim
Şiddet gördüğü abidik gubidik bir evliliği var.
Eşi eski karısını da dövüyordu.
Hakkınızda hayırlisi olsun.
Niye 4 yere yaptırdı okuduğunu bi kerede anlamıyor mu cjxjxnGünde üç posta dayak atıyor çok mutluyum
Ben buraya kavgalarımız harici bişeyleri anlatmadım.Ama dur anlatayım ;Eşimin boynunda,elinde,kolunda ve göğsünde benim adımın yazdığı dövmeler var.Maddi olarak zaten asla bir dediğimi iki etmez ne istesem alır.Bana yemek ve temizlik yaptırmaz.Ailesiyle görüşmek istemiyorum buna bile bir stemi yok,başka adam olsa bunu sorun eder.Çayımın şekerini o atar,karıştırır,onla tanıştığımdan beri bir kez ayakkabılarımı kendim giydiğimi hatırlamıyorum çünkü ayakkabılarımı bile kendisi giydirir.Sevgiliyken yemek yaptığım zamanlarda soğanı bir kez olsun bana doğratmadı gözlerim yanmasın diye.Ayda 2-3 kere güllü mumlu evde yemekler hazırlar,sürekli hediyeler alır özel gün olmadığı halde,baş başa sürekli yemeklere kahvaltılara gideriz.Ben istediğim saatte uyanırım bir kez olsun hayırdır mermad bu saatte neden uyandın demez.Hastalandığımda zaten ne kadar güzel baktığını saymıyorum bile.Daha var oğlu var.Ben bu ilişkiyi bitiremiyorsam hayatımda böylesini göremeyeceğim için bitirmiyorum anlayacağın.Şiddet dediğin şey erkeğin sürekli kadını hayvan gibi dövmesiyle olur.Zaten bizim ilişkimizde kavgayı çıkaran sürekli kaos yaratan benim sorunlu olan benim ,bunun için de beni psikologa götürüyor şuanda.Hayatımda hiç sevilmediğim kadar sevildim eşim tarafından emin ol.Onu bıraksam bile bu kadar seven birinin çıkacağına asla inanmıyorum.Kocamda hiç bir sorun yok,sadece ben de var durduk yere sürekli kaos çıkarmasam gayet huzurluyuz.Ki
eşimi görenler,dövmelerini görenler sana çok aşık sakın bırakma bu adamı derler.Ve evet çok ama çok aşık.Kaç kişinin eşi karısının adınıı 4 yerine yazdırmıştır merak ediyorum kocana böyle bir şey için yalvarsan kabul etmez wjejejekskd (bu arada tatto olayını ben istemedim,sevgiliyken sürpriz yapmıştı) güzel olan şeyleri anlatacak olursam paragraflar daha uzar bu sadece %1i falandır.Tatiller desen sürekli tatildeyiz o evden çalıştığı için ben de çalışmadığım için ayda bir kere sürekli bir yerlere tatile gideriz.Mesela ben pırlanta yüzüğümü kaybetmiştim onla evlenme teklifi etmişti baya pahalıda bir yüzüktü pırlanta olduğu için ben olsam kaybolmuş sonuçta kaybetmeseydin derdim adam gitti yine aynısını aldı sen yeterki üzülme diye.Mesela biz düğün yapmadık sadece nikah yaptık altın falanda istemedim aldıkların benim için yeterli dedim,olsun sen kendini kötü hissetme ben yinede sana altın alacağım dedi ve aldı.Daha saysam ağzın açık kalır.. Tahmin bile edemeyeceğin şekilde seviyor beni
Yok canım ben okuma yazma bilmiyorum o yüzden 4 kere yazdı sanırımNiye 4 yere yaptırdı okuduğunu bi kerede anlamıyor mu cjxjxn
Anladığım kadarıyla zaten tavsiyeye ihtiyacı olan biri değilsiniz,zaten akıllısınız.Ama çoğu kadının yaptığı gibi siz de eşinize fazlasıyla anlayışlı olup kendinizi yakmışsınız.Eminim ilerleyen süreçte de ne yapacağınızı iyi biliyorsunuzdur.Sadece dinleyene ve teselli edene ihtiyacınız var.Umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsınız.Eminim kısa sürede çok güzel toparlarsınız.Bu hikayede en sevindiğim kısım bir çocuğunuzun olmaması.Açıkcası korkarak okudum acaba dedim.Çocuk yokken daha kolay hallediliyor böyle meseleler.3yılınıza geçmiş olsun ama yine de erken ayıkmışsınız bu üç yıl size çok yıllar kazandırır umarımEşimle 3 sene flört ardından evlendik, 3 senelik evliyiz, meslektaşız, iyi denilebilecek gelirlerimiz var, ailesini çok sever sayarım, eşimi de bu saydıklarım haricinde çok seviyorum, ama…
Evlenirken kenarda bir lirası yoktu, yalnızca bol arızalı bir arabası vardı. benim bir miktar birikimim vardı, arabam eşyalarım vs vardı, borcum yoktu.
Nişanı tamamen kendim karşıladım elbisesi organizasyonu yemesi içmesi. Düğün için de gelinliğimi dahi kendim aldım, davetiye, balayı cartcurt karşıladım. Düğün salonu ödemesi için de kendisine destek oldum yarısını ödedim diyebilirim. Takı toka istemedim. Ailesi ne uygun gördüyse taktılar. Benim için çok önemli de değildi. Fuzuli hiçbir şeye de para harcamadık her şey olması gerektiği gibi hatta olması gerektiğinden daha basitti.
Evlenince onun yaşadığı şehire geldim, onun evine yerleştik ev tutma maliyetimiz olmadı. Benim bekarken aldığım eşyaları getirdim, eve bir su bardağı almadım. Tayinciyiz gerek yok dedim zira onun yine parası yoktu, ıvır zıvır borçları vardı, açıkçası ben de birikimin eşyaya gitmesini istemedim, borca girmek de istemedim çünkü eşimle gezip tozup yiyip içmek istedim.
Kendisi o dönem bir miktar birikim yaptı benim birikimimden katkat fazlasını borsada değerlendiriyordu.
Evlendikten 3 ay kadar sonra eşimin arabasının büyük masrafları olmaya başladı, yüksek meblalara tamir ettirdik, arabasını sattık, elimdeki tüm birikimi verdim, üzerine kredi çektik, ona yeni bir araba aldık ve kıtkanaat günlerimiz başladı.. inanın bu gelirle bir çorap almayı lüks sayıyordum.. maaşımızın çoğu krediye gidiyordu, onun borsadaki parasına ise dokunmamıştık:) 6 ay sonra rahatlayacağımızı söylemişti…
Yemeden, gezmeden tozmadan, görmeden geçen aylar…bu arada benim eşşek gibi çalışırken böyle yaşamaktan bıktım kredi çekip kart borcumu kapatacağım ve insan gibi yaşayacağım diye ağladığım bir gece, dişimizi sıkalım 6 ay idare edelim, kart borcu için kredi çekilmez diye beni avuturken birkaç gün sonra evde bulunan 15 kadar çeyrek altını bozup kredi kartını kapattı ben borçlarla devam etmek zorunda kaldım…
evliliğimizde 9. Ayı tamamlamış tam elim azcık rahatlamışken, kendisi hala borç döngüsü içinde debelenmeye devam ediyordu, çünkü tüm gelirini borsaya akıtıyordu. kocamın borçları artık bende anksiyete yaratmaya başlamıştı, patladı patlayacak gibi düşünüyordum ve elimde ne varsa ona göndermekten, ona krediler çekmekten yine kendime ve evime faydam olmuyordu. Maaşımın hayrını göremeden aylar aylar geçti..Bu arada onun borsadaki parası katlanmaya devam ediyordu:)
Evliliğimizin 2. Senesinde artık borsadan çıkıp parasıyla borçlarını kapatmasını söyledim, zira ayda 50 bin tl eksi hesap faizi ödediği için eve de bana da hiçbir faydası yoktu. Bende de kocam her an patlatacak anksiyetesi başlamış kendimi kıstıkça kısmıştım.. inanın sigara haricinde masrafım yoktu. Çünkü kocamın maaşı yok gibi bir şeydi o kadar borcu vardı ki.. hesaplarıma göre borsadaki parası eksi hesaplarını da kredilerini de kapatıyordu..
borsadan çıkması konusunda İkna edemedim, borsaya ve eksi hesaplarına ayda 50 bin lira faiz ödemeye devam etti.. bir sene sonra artık borsadaki para kuşa dönmüş, eksi hesaplarını kredilerini döndüremeyen kocam benden düğün altınlarımı da istedi:)
Düğün altınlarımı da bozup verdim.. elimde bir lira kalmadı..
Birikimimle, arabamla borçsuz evlendiğim bir adamla 3 sene sonra elimde bolca kredi borcundan başka hiçbir şey kalmadı. 3 senelik evliliğimde bu kadar geriye gittiğimi görünce kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
Tüm masrafları ortaklaşa üstlenerek, sırf erkek diye karşı tarafa yük olmaktan imtina ederek çıktığım bu yolda kendine 3 senedir bir çanta dahi alamamış bir kadın görüyorum..
Eşimin çok çok borcum var ağlamalarına kanıp tüm gelirimi ona verdiğime inanamıyorum… eşşek gibi çalışırken kendimi bu kadar ihmal ettiğime, kendi hakkıma bu kadar girdiğime inanamıyorum…
Eşim güya pişman, güya üzgün, güya artık benim mutluluğum için uğraşıyor ama her şey boş geliyor. Bana 3 senede varlık içinde bu kadar yokluk yaşattığı için onu affedemiyorum.
Ben ailemle yaşarken, bekarken, öğrenciyken yaşamadığım bir sefaleti evliliğimde yaşadım. Sabit gelirlerimiz bu kadar yüksek olmasına rağmen belki asgari ücretli iki çiftten daha alt düzeyde bir hayata layık görüldüm..
Her şeyi yerine koyacağım diyor peki bana evliliğimin üç senesini verebilecek misin? Çok yıprandım, standartlarım yükselsin diye evlenmemiştim ama bu kadar düşeceğini bilsem yüzüne bakmazdım…
Hiç pişman olmayın.Unutmayın olanda da bir hayır var olmayanda da.Bu kadar büyük çaplı değil ama benzer bir şey yaşadık eşimle.Ben evlenmeden önce hiç maddi darlık yaşamadım.Ama evlendik ve çok zor bir zamanda,yani kıt kanaat geçindiğimiz benim yetmediği için aşırı bunaldığım her şeyden kıstığım bir zaman da coin için kredi çekip o krediyle de bir bok becerememiş ve benden gizli yapmış bunu.Yeni doğum yapmışım kıyafetlerim olmuyor alamıyorum, dışarı çıkamıyorum, bebek alerjik ihtiyaçları var benim var ihtiyaçlarım böyle yani geberdiğim bir zamandı. Duyunca çok pişman oldum evlendiğime, o an nefret ettim,boşanmak istedim,beni tutan tek şey yeni doğum yapmıştım kızımdı.Hatta bir süre eşime bu kadar dar bir zamanda bu aptallığı nasıl yapar diye saygı bile duyamamıştım.Kimseye anlatamadım günlerce ağladım.Eşim çok iyi bir insan gerçekten Ama her insan hata yapabiliyor.Elim bazında söylüyorum asıl amacı para kazanıp bizi rahat ettirmekti ama kolay para diye bir şey yok. Böyle dar ve sıkıntılı bir süreçten biz yardım alarak çıktık.Ve şu an ilişkimiz evliliğimiz daha farklı.Yardım almasak muhtemelen ya hala aşamamış ve mutsuz olurduk yada eşim gözümde beceriksiz olduğu için hala nefret ederdim ben ve boşanırdım.Arkadaşlar ben çok aptal bir kadınım. İyilikten kimseye bir fayda gelmeyeceğini malesef evlilikte tecrübe ettim. Senin/benim demeden elimde ne varsa ortaya koydum ama benim için hiçbir şey yapılmadı ben paradan ziyade bunu aşamıyorum.
Düğün altını mevzusundan sonra kapandı ya borçları tatiller planlar yapıyor bir şey alınacak olsa ben alırım diyor ama o kadar kırgınım ki bunlara mutlu olamıyorum.
Kocama güvenim kalmadı, bir çocuk sahibi olmak bile lüks oldu benim için zira kocam geçimimizi temin edebilir mi umudum yok..
Hayatımın bu dönemini böyle geçireceğimi hiç düşünmezdim ben kendime ne yaptım diyorum çok pişmanım
E niye dövüyor? Bu kadar yazmışsınız hava atmışsınız, yüzünüze yediğiniz tokadın, kafanıza inen yumrukların karşılığı mı bunlar? Sizi bilen biliyor, açtırmayın kutuyu şimdi. Benim kocam dövmeden vurmadan da yapıyor bunları. Bırak vurmayı şiddet göstermeyi bağıramaz bile. İstediğimin yanında istemediğimi bile aklın kalmasın der alır. Maddi manevi ikiletmez. Bunların karşılığında ağzımı yüzümü dağıtma hakkı vermiyorum adama. Yediğiniz içtiğiniz hiç boğazınızda düğümlenmiyor mu? Çevreniz aileniz görmüyor mu morluklarınızı?Günde üç posta dayak atıyor çok mutluyum
Ben buraya kavgalarımız harici bişeyleri anlatmadım.Ama dur anlatayım ;Eşimin boynunda,elinde,kolunda ve göğsünde benim adımın yazdığı dövmeler var.Maddi olarak zaten asla bir dediğimi iki etmez ne istesem alır.Bana yemek ve temizlik yaptırmaz.Ailesiyle görüşmek istemiyorum buna bile bir stemi yok,başka adam olsa bunu sorun eder.Çayımın şekerini o atar,karıştırır,onla tanıştığımdan beri bir kez ayakkabılarımı kendim giydiğimi hatırlamıyorum çünkü ayakkabılarımı bile kendisi giydirir.Sevgiliyken yemek yaptığım zamanlarda soğanı bir kez olsun bana doğratmadı gözlerim yanmasın diye.Ayda 2-3 kere güllü mumlu evde yemekler hazırlar,sürekli hediyeler alır özel gün olmadığı halde,baş başa sürekli yemeklere kahvaltılara gideriz.Ben istediğim saatte uyanırım bir kez olsun hayırdır mermad bu saatte neden uyandın demez.Hastalandığımda zaten ne kadar güzel baktığını saymıyorum bile.Daha var oğlu var.Ben bu ilişkiyi bitiremiyorsam hayatımda böylesini göremeyeceğim için bitirmiyorum anlayacağın.Şiddet dediğin şey erkeğin sürekli kadını hayvan gibi dövmesiyle olur.Zaten bizim ilişkimizde kavgayı çıkaran sürekli kaos yaratan benim sorunlu olan benim ,bunun için de beni psikologa götürüyor şuanda.Hayatımda hiç sevilmediğim kadar sevildim eşim tarafından emin ol.Onu bıraksam bile bu kadar seven birinin çıkacağına asla inanmıyorum.Kocamda hiç bir sorun yok,sadece ben de var durduk yere sürekli kaos çıkarmasam gayet huzurluyuz.Ki
eşimi görenler,dövmelerini görenler sana çok aşık sakın bırakma bu adamı derler.Ve evet çok ama çok aşık.Kaç kişinin eşi karısının adınıı 4 yerine yazdırmıştır merak ediyorum kocana böyle bir şey için yalvarsan kabul etmez wjejejekskd (bu arada tatto olayını ben istemedim,sevgiliyken sürpriz yapmıştı) güzel olan şeyleri anlatacak olursam paragraflar daha uzar bu sadece %1i falandır.Tatiller desen sürekli tatildeyiz o evden çalıştığı için ben de çalışmadığım için ayda bir kere sürekli bir yerlere tatile gideriz.Mesela ben pırlanta yüzüğümü kaybetmiştim onla evlenme teklifi etmişti baya pahalıda bir yüzüktü pırlanta olduğu için ben olsam kaybolmuş sonuçta kaybetmeseydin derdim adam gitti yine aynısını aldı sen yeterki üzülme diye.Mesela biz düğün yapmadık sadece nikah yaptık altın falanda istemedim aldıkların benim için yeterli dedim,olsun sen kendini kötü hissetme ben yinede sana altın alacağım dedi ve aldı.Daha saysam ağzın açık kalır.. Tahmin bile edemeyeceğin şekilde seviyor beni
Diğerleri tamam da ayakkabılarınızı kendiniz giyemiyor musunuz? Bir engeliniz mi var? O kısım hiç romantik gelmedi banaGünde üç posta dayak atıyor çok mutluyum
Günde üç posta dayak atıyor çok mutluyum
Benim hiç bir zaman bir yerlerim morarmadı hanfendi.Öyle bir şey olsa bir dk kalmam kadının bir yerlerini morartıp döven erkekte kadını asla sevmiyordur zaten.Benim bahsettiğim itiş kakışma ben bu itiş kakışmayı kardeşimlede yaşadım annemlede yaşadım babamla da yaşadım arkadaşlarımlada yaşadım.Bizimki en fazla tokat,kol sıkma ve genelde ben onun üzerine bir şeyler atıyorum benim sinir sistemlerim çok bozuk kendimi tutamıyorum bir laf dalaşı olduğu an yanımda kim varsa vazo tabak çanak demem atarım o an ne olacak zarar gelecek mi diye düşünmem.Bizim bu iki senede en fazla 3 kere itiş kakışmamız oldu.İlkinde kavga ederken ona ben tekme attım oda benim kolumu sıktı,ikincide tokattı ben mi başlattım o mu başlattı tokatı onu bile hatırlamıyorum üçüncüde de ciddi bir kıskançlık kriziydi o bağırmaya başlamıştı ben de gördüğüm herşeyi ona fırlatmıştım oda bana saldırdı sonra.Çünkü zamanında ağır bi vazo atıp yanlışlıkla onun kaburgasını çatlatmıştım başka adam olsa o kadar sakin kalmazdı bir yerlerinin çatlamasına ben zaten hemen pişman olup iyi misin diye sormaya falan başlamıştım.İnsan sevdiği birine dayak atmaz çünkü ha bu arada ben eşimin tepkilerine de hak veriyorum bana biri vazo fırlatsa o vazoyu onun başında kırarım adım gibi eminim.Beni bataktan çıkarmışlığı yok ayrıca benim bir mesleğim işim gücüm vardı zaten.Beni karşılıksız seven tek insanında eşim olduğuna adım gibi eminim.Ben burada mutlu olduğum soruları soracak değilim,herkes mutsuz olduğu konuları soruyor sorunları soruyor ama iş mutlu ve olumlu yorumlara gelecek olursa saymakla bitmez.Ağzımı yüzümü parçalasa beni morartsa sevmiyordur beni sevmeyen adamla da bir dk geçirmem sırf kardeş gibi itiş kakış yaşadık diye o kadar güzelliğide görmezden gelecek değilim o itiş kakışta en fazla 3 kere falan oldu diğerleri normal sözlü atışmaydı.Ben eşime de söylüyorum sen de peygamber sabrı var bana iyi dayanıyorsun ben olsam böyle bir kızı çekemem niye çekiyosun beni diyorum sevdik bi kere bizede sen düştün napalım diyip gülüyor.İlişkimizde sorunlu tarafında ben olduğumu zaten biliyorum.Eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyip her yerim morarmış şekilde bir dövme olursa ben öyle bi adamın yanında bir dakika duracak birisi değilim.Gencim güzelim akıllıyım bana damat adayı çok morartmalı bir durumda direk boşanır yoluma bakarım.E niye dövüyor? Bu kadar yazmışsınız hava atmışsınız, yüzünüze yediğiniz tokadın, kafanıza inen yumrukların karşılığı mı bunlar? Sizi bilen biliyor, açtırmayın kutuyu şimdi. Benim kocam dövmeden vurmadan da yapıyor bunları. Bırak vurmayı şiddet göstermeyi bağıramaz bile. İstediğimin yanında istemediğimi bile aklın kalmasın der alır. Maddi manevi ikiletmez. Bunların karşılığında ağzımı yüzümü dağıtma hakkı vermiyorum adama. Yediğiniz içtiğiniz hiç boğazınızda düğümlenmiyor mu? Çevreniz aileniz görmüyor mu morluklarınızı?
Takı almayınca kendini kötü hissetme diyorsunuz, dayağı da mı kötü hissetmesin diye yiyorsunuz? Sizin koca sizinle evlenmemiş bildiğin stres topu almış kendine. Bataktan çıkardım diyordur o pis zihninde. Millete akıl vermeyin, o akıl size lazım. Belki bir gün karşılıksız seven adama denk gelirsiniz ve sevginin ne olduğunu öğrenirsiniz. Kimse dayağı hak etmiyor, kimse dayağa layık değil.
Bizimki daha modern yazı stilinde tabi karım falan yazmıyor.Tarihler var ismim var.Ama buda gayet güzel,senin kocan böyle bir şey yaptırmadı sonuçta elvan hanımcımda gayet şanslıymış :) eşine sor bakalım yaptırır mıymış
Sen Elvan'dan daha şanslısın mermo.Bizimki daha modern yazı stilinde tabi karım falan yazmıyor.Tarihler var ismim var.Ama buda gayet güzel,senin kocan böyle bir şey yaptırmadı sonuçta elvan hanımcımda gayet şanslıymış :) eşine sor bakalım yaptırır mıymışpek sanmıyorum açıkçası ajhssjjs
Of evet hergün eşşek sudan gelinceye kadar azğımı gözümü morartıyor evet knk tamam öyleeeeeeeeeeSen Elvan'dan daha şanslısın mermo.
Adam senin ismini vücuduna kazitiyor tarihli italik modern yazı stiliyle(!) Cismini de modern teknik vuruşuyla senin yüzüne gözüne hshshs.
Sonra da konu konu dolaşıp polis çağırdım, şikayet ettim, komşu bile bıktı, polis bile alışti, mahalle yandı, site uçtu.
Bizim kocalar böyle vurup kırıp dövme cizdirerek beni seviyor algısını mallık peşinde kosmakla eş değer gördüğü için vücudunu ve bizi DOVME'den sevebilme kapasitesine sahipler.
Ama olsun sen daha şanslısın hshs
Morartmadı ama tokat atıyor. İnsan sevdiğine tokat da atmaz. Siz bu şiddeti bayağı benimsemişsiniz. Kimse polisi falan aramıyor mu? Hiç mi seveniniz arkadaşınız kuzeniniz vs yok? Kimse mi napıyorsun demiyor? Eşek sudan gelinceye kadar dayak yemekle bir tokat yemenin arasında fark yok. Biz kocamıza ağır vazo atıp kaburgasını incitmiyoruz, bu sevmiyoruz mu demek oluyor? Kocamız bizi rencide etmiyor, tokat atmıyor, sevmiyor mu bizi? Çocuk doğurunca nolucak? Arada çocuğa da mı girişeceksiniz? Babası bir sizi bir çocuğu döver bol bol. Sakın bana öyle biri değil çocuğuna kıyamaz falan demeyin. Kıyamayan karısına da kıyamaz. Patronuna şefine amirine müdürüne fıs çıkaramayıp evdekine gücü yeten ezik adamlar bunlar. İyi ki çevremde böyle mahalle kekosu barzosu yok.Benim hiç bir zaman bir yerlerim morarmadı hanfendi.Öyle bir şey olsa bir dk kalmam kadının bir yerlerini morartıp döven erkekte kadını asla sevmiyordur zaten.Benim bahsettiğim itiş kakışma ben bu itiş kakışmayı kardeşimlede yaşadım annemlede yaşadım babamla da yaşadım arkadaşlarımlada yaşadım.Bizimki en fazla tokat,kol sıkma ve genelde ben onun üzerine bir şeyler atıyorum benim sinir sistemlerim çok bozuk kendimi tutamıyorum bir laf dalaşı olduğu an yanımda kim varsa vazo tabak çanak demem atarım o an ne olacak zarar gelecek mi diye düşünmem.Bizim bu iki senede en fazla 3 kere itiş kakışmamız oldu.İlkinde kavga ederken ona ben tekme attım oda benim kolumu sıktı,ikincide tokattı ben mi başlattım o mu başlattı tokatı onu bile hatırlamıyorum üçüncüde de ciddi bir kıskançlık kriziydi o bağırmaya başlamıştı ben de gördüğüm herşeyi ona fırlatmıştım oda bana saldırdı sonra.Çünkü zamanında ağır bi vazo atıp yanlışlıkla onun kaburgasını çatlatmıştım başka adam olsa o kadar sakin kalmazdı bir yerlerinin çatlamasına ben zaten hemen pişman olup iyi misin diye sormaya falan başlamıştım.İnsan sevdiği birine dayak atmaz çünkü ha bu arada ben eşimin tepkilerine de hak veriyorum bana biri vazo fırlatsa o vazoyu onun başında kırarım adım gibi eminim.Beni bataktan çıkarmışlığı yok ayrıca benim bir mesleğim işim gücüm vardı zaten.Beni karşılıksız seven tek insanında eşim olduğuna adım gibi eminim.Ben burada mutlu olduğum soruları soracak değilim,herkes mutsuz olduğu konuları soruyor sorunları soruyor ama iş mutlu ve olumlu yorumlara gelecek olursa saymakla bitmez.Ağzımı yüzümü parçalasa beni morartsa sevmiyordur beni sevmeyen adamla da bir dk geçirmem sırf kardeş gibi itiş kakış yaşadık diye o kadar güzelliğide görmezden gelecek değilim o itiş kakışta en fazla 3 kere falan oldu diğerleri normal sözlü atışmaydı.Ben eşime de söylüyorum sen de peygamber sabrı var bana iyi dayanıyorsun ben olsam böyle bir kızı çekemem niye çekiyosun beni diyorum sevdik bi kere bizede sen düştün napalım diyip gülüyor.İlişkimizde sorunlu tarafında ben olduğumu zaten biliyorum.Eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyip her yerim morarmış şekilde bir dövme olursa ben öyle bi adamın yanında bir dakika duracak birisi değilim.Gencim güzelim akıllıyım bana damat adayı çok morartmalı bir durumda direk boşanır yoluma bakarım.
Vala erkeğin tüm masrafı çatır çatır karşılaması en güzeli. Sırf erkek diye vs. düşünmeyecektin. Yapacak tabii. Sonra evlendikten sonra ne de olsa her şeyi yapıyorsun diye bindirmiş de bindirmiş. Evlendikten sonra gidişata göre ne yapmak istiyorsan yapacaktın.Tüm masrafları ortaklaşa üstlenerek, sırf erkek diye karşı tarafa yük olmaktan imtina ederek çıktığım bu yolda kendine 3 senedir bir çanta dahi alamamış bir kadın görüyorum..
Benim hiç bir zaman bir yerlerim morarmadı hanfendi.Öyle bir şey olsa bir dk kalmam kadının bir yerlerini morartıp döven erkekte kadını asla sevmiyordur zaten.Benim bahsettiğim itiş kakışma ben bu itiş kakışmayı kardeşimlede yaşadım annemlede yaşadım babamla da yaşadım arkadaşlarımlada yaşadım.Bizimki en fazla tokat,kol sıkma ve genelde ben onun üzerine bir şeyler atıyorum benim sinir sistemlerim çok bozuk kendimi tutamıyorum bir laf dalaşı olduğu an yanımda kim varsa vazo tabak çanak demem atarım o an ne olacak zarar gelecek mi diye düşünmem.Bizim bu iki senede en fazla 3 kere itiş kakışmamız oldu.İlkinde kavga ederken ona ben tekme attım oda benim kolumu sıktı,ikincide tokattı ben mi başlattım o mu başlattı tokatı onu bile hatırlamıyorum üçüncüde de ciddi bir kıskançlık kriziydi o bağırmaya başlamıştı ben de gördüğüm herşeyi ona fırlatmıştım oda bana saldırdı sonra.Çünkü zamanında ağır bi vazo atıp yanlışlıkla onun kaburgasını çatlatmıştım başka adam olsa o kadar sakin kalmazdı bir yerlerinin çatlamasına ben zaten hemen pişman olup iyi misin diye sormaya falan başlamıştım.İnsan sevdiği birine dayak atmaz çünkü ha bu arada ben eşimin tepkilerine de hak veriyorum bana biri vazo fırlatsa o vazoyu onun başında kırarım adım gibi eminim.Beni bataktan çıkarmışlığı yok ayrıca benim bir mesleğim işim gücüm vardı zaten.Beni karşılıksız seven tek insanında eşim olduğuna adım gibi eminim.Ben burada mutlu olduğum soruları soracak değilim,herkes mutsuz olduğu konuları soruyor sorunları soruyor ama iş mutlu ve olumlu yorumlara gelecek olursa saymakla bitmez.Ağzımı yüzümü parçalasa beni morartsa sevmiyordur beni sevmeyen adamla da bir dk geçirmem sırf kardeş gibi itiş kakış yaşadık diye o kadar güzelliğide görmezden gelecek değilim o itiş kakışta en fazla 3 kere falan oldu diğerleri normal sözlü atışmaydı.Ben eşime de söylüyorum sen de peygamber sabrı var bana iyi dayanıyorsun ben olsam böyle bir kızı çekemem niye çekiyosun beni diyorum sevdik bi kere bizede sen düştün napalım diyip gülüyor.İlişkimizde sorunlu tarafında ben olduğumu zaten biliyorum.Eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyip her yerim morarmış şekilde bir dövme olursa ben öyle bi adamın yanında bir dakika duracak birisi değilim.Gencim güzelim akıllıyım bana damat adayı çok morartmalı bir durumda direk boşanır yoluma bakarım.
Sadece dövme mi jahsjssk sevgiliyken benim üzerime aldığı son model sıfır araba ve aldığı evi unuttunuz sanırım.Aaaa birde yarım kiloya yakın ziynetlerim var daha saysam ağzınız açık kalır e yapacak tabi güzel kızım hakediyorummmmBöyle bir şey dimi? Adını vücuduna kazımış sorun yok bence. Cüneyt abimizin sevgi dili ile aynı
Eski karısından kaçırdıklarını tabiki senin üzerine yapacaktı.Sadece dövme mi jahsjssk sevgiliyken benim üzerime aldığı son model sıfır araba ve aldığı evi unuttunuz sanırım.Aaaa birde yarım kiloya yakın ziynetlerim var daha saysam ağzınız açık kalır e yapacak tabi güzel kızım hakediyorummmm