Garip bir evlilik

Kız ben nerden bileyim ki unutayım tövbe Fikret Leto gibi desene yav benim ağzım niye açık kalsın. Tokatla okşayıp altınla beslemiş işte.

Eski karısı güzel değildi sen bilmiyorsun. Sen yanlış anladın. Döven değil dövme yaptıran.

Ay evet afiyetle yedim canım eski karısıda sen de kudurabilirsnizzzzzzzzzz onun yiyemediklerini ben yedim çünkü

Ay evet afiyetle yedim canım eski karısıda sen de kudurabilirsnizzzzzzzzzz onun yiyemediklerini ben yedim çünkü
Kız Mermo ben niye kudurayım, iyice dellendi bu da :)
Eski karısı ile beraber dört yerinden kurşun yemiş Tokatçı Gülle Paşa'yı bölüşemeyen sizsiniz ben miyim sanki İnna sabirin hshsh

Kocan vücudunun dört yerine seninle ilgili dövme yaptırmamış sen hala burada konuşuyorsun. Otur, sıfır.

Geçenlerde seks hayatımız bitti. Artık arzulamıyorum soğudum dediği kocası
Ondan önce de adam benden boşanırsan geri alırım dedi alabilir mi diye gelmişti
Parası için ayının tekini idare ediyorum demiyor da love story yazıyor

Oysa mermo odaya girdiğinde dövmelerini sıvazlıyormuş ! hshs

Kendi bilir ben artık kendimi düşünmeliyim kendi konforumu mutluluğumu
Ben bazı şeylerin değişeceğine inanmıyorum. Mesela maddi konularda bu kadar cesur kararlar alan biri mutlaka yine yapar.
Seviyorsunuz anlıyorum ama şimdi çocuksuz olduğunuz için toparlamışsınız.
İleride bu adamdan çocuk yapsanız çocuğun varını yoğunu yiyecek. Çocuğa verdiği maddi kayıp daha kötü etkileyecek.
İleride anne olmak istiyorsanız bu adamla o olmaz. Ya anne olmak isterim diyip ayrılmanız lazım bana göre yada çocuksuz bu adama bir şans vermeniz lazım.
Ama hep bir diken üstünde olacaksınız. Borsaya girdi mi ne yaptı diye.
Ev alsanız evi de yer mi diyeceksiniz.
Bilmiyorum ama değer mi cidden böyle bi hayata

insanlar 45 yaşındada anne olabiliyor. az biraz toparlan boşanmayı düşün derim. Kafanı bir süre dinledikten sonra karşına seveceğin, sevileceğin el üstünde tutulacağın biri çıkacaktır. O insanla yuvanı kurup aile olur çocukta yaparsın.
Eşinin düzeleceğine ben inanmıyorum çünkü 3 koca sene buna alışmış rahatı benimsemiş eve biraz harcasa bile senin hayalindekini ya da normal olanı sağlamayacaktır.

Tahin'cim car car yazacagına dövme tavsiyesi vir bana
O kolay canım adını boş bulduğun yere dövme yaptırtacaksın. Eşinin sana olan aşkı ancak bu şekilde anlaşılır. Arada kavga edip polis çağırmayı, karakola düşmeyi de unutmayın tabi. Zaten dövme yaptırana karakolluk kavgalar promosyon olarak geliyor. Böylece hava atmak için şahane bir evliliğin olmuş olacak.

Nedense çoğu kısmı inandırıcı gelmedi. Eminimki bir çok kadından daha mutsuz bir kadınsın ama burada durumu böyle anlatıyorsun. 4 yere dövme yaptırmak sevmenin koşulumu? Ben çok çok sevilmiş bir kadınım ama kimse dövmemi yaptırmadı ve asla da istemezdim. Bende çok sevdim aşık oldum asla aklıma dövme yaptırmak gelmedi. 3 çocuğum var herhalde dünyada onlardan daha çok hiç birşeyi sevemem ama dövmelerini yaptırmadım.
Demekki o zaman ben ne eşimi nede çocuklarımı sevmemişim.
Lütfen burada insanlar sıkıntılarını yazarken eşim şöyle iyi bana çok aşık vs. vs. ütopik gerçekte olmayacak şeyleri yazarak nispet yapma. Farzedelimki hepsi doğru ve sen Türkiye'de kimsenin sevilmediği kadar sevildin yinede sana kalsın olurmu?

Oysa mermo odaya girdiğinde dövmelerini sıvazlıyormuş ! hshs
Hayatım evinin ütüsü temizliği yemeğini yapsana sen kocana HİZMET ET.
Ayrıca evet kuduruyosun o yüzden yorumlarda bile beni bulup salça oluyorsun. Normal hayatta beni görsen güzelliğimi görüp iki kelam edemezsin çünkü Kocam öyle hayalindeki gibi beni dövmüyor o yüzden kuduruyosun ben senin gibi temizlik bulaşık ütü uğraşmıyorum kocamın ailesinide çekmiyorum harika bi hayatım var anlayacağın seninde muhtemelen pörsmüş bir göbeğin asla güzel olmayan yüzün ve bakımsız bir halin var çirkin olduğuna çok eminim zayıfla aşkım,biraz bakım yap kendine ne bileyim evine yardımcı al eve bakmaktan kendine bakamıyorsun çünkü jahsjsjskdk mesela senin her yorumuma neden bu kadar kudurup salça olduğunuda niye olduğunu biliyorum genelde çirkin insanlar çok güzel olanları kıskanırlar ben buna alışkınım bu hep böyleydi bence çözüm olarak kendini güzelleştir tabi benim kadar güzel olamazsın da en azından ne bileyim bu kadar kudurduğunu belli etmeyiver o göbekleri eritt aaaa aksini idda ediyorsan ben öyle değilim diyorsan fotoğraf bekliyorum yoksa hayatta inanmam aksjskkd

Tiktok veya instagramın varsa gel göstereyim ? Yaz özelden bana atacağım sana hepsini bakalım nispet mi yoksa yalan mıymış görürüz. Ama gördükten sonra da mermad doğrı söylüyormuş diye güncelleme yaparsın kabulll ???

Burdaki insanlar seni profil fotoğrafındaki animeye bakarak mı kıskandılar mermo Ama ben inanıyorum bacım sendeki bu özgüven Adriana Lima da bile yok, belli ki Adriana dan bile güzelsin, at bı filtresiz foto da ağızları dilleri bağlansın kıskanç gacıların, gözleri afet görsün

Kredi işine girmeniz en başta büyük bir yanlış adamı baştan böyle alıştırdın en azından herkes seni görüpte böyle bir yola girmez Umarım sizde mutlu,huzurlu bir yerde olursunuz hep fedakar olmamak lazım ve sizinde evde sözünüzün geçmesi lazım !

bu ne ya amip gıbı yapışmış sırtınıza , size fazlasından çok zararı var cıdden geçinelim diye katlanmışsınız çoğu şeye kaç yaşındasınız bilmiyorum ömrünüzün ipinden tutmazsanız sıkı kaçar gıder ip. Bırak bence ben herkese ayrıl vs demem kimsenın hakkına da gırmek istemem ama bunun bi sonu yok

Ben buraya kendi fotoğrafımı da koydum profile.Görenler gördü sen görmediysen ne yapabilirim ? fark ettiysen kimse mermad çirkin diyemiyor deseler de inanmam çünkü. Ben yeni bir profil koyana kadar takipte kal canım ne diyim hadi byeee kadının konusunun içine ettiniz

Sabah sabah güldürdün beni. Bana birşeyleri göstermen neyi kanıtlayacak. Sen zaten içinde bir yerlerde gerçeği çok iyi biliyorsun. Çok istedin yapayım güncellemeyi...
Hanımlar mermadın kocası çok iyi seven ve ona deli gibi aşık bir adam. Hatta bu aşkı 4 ile çarpın çünkü 4 yerde dövmesi var. Bizler ise onun gibi sevilmedik diye kıskanıyoruz. Nasıl güncellemem güzel oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…