- 16 Ağustos 2021
- 1.249
- 2.478
- 83
- 34
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #7.921
Sakız sevmem,leblebi olabilir canım meyve yiyorum yoksa sürekliBir çikolatayla motivasyon bitecekse ohoooooo senin motivasyon pamuk ipliğine bağlıymiş demekki. Unut bugünü yarın yeniden başla. Bir tane çikolatayla bir şey olmaz.
Sen devam et tartıya fazla takma. Spor yapmaya, düzgün beslenmeye devam et, gram gram da olsa verirsin zaten çok fazla bir kilon yok.
Grupta pozitif bir tek ben kaldım ama ben genelde pozitifim zaten. Negatif olacak yaşı çoktan geçtim. O beni üzen şeylerin ne kadar da gereksiz olduğunu görüyorum şimdi. Neyse sizde benim yaşıma geldiğinde ne demek istediğimi anlarsınız.
Herkesi görmüş beni unutmuşsun, hani bana marul?
Eğer öyle bir alışkanlığın varsa şekersiz sakız çiğne, çok işe yarıyor. Bir de leblebi yiyebilirsin zamanla atıştırma isteğin biter.
Ben bizim evin içinde mayın tarlasında yürür gibi yürüyorum.
Sana da bir adet huni nasip etsin
Evet kereviz sapı, bayılırım kereviz sapına böyle çıtır çıtır çıtır, çıtır yersin, bir de acılı humusa banıp yemek var, Allah! şahane bir şey, her gün olsa her gün yerim yani.
Bende yeni başladım canım daha önce bunu kullanarak kilo vermiştimAfiyet olsun
Kötü olmuş
Üzüldüm
Allah kolaylık versin
Afiyet olsun
İnşallah
Afiyet olsun
Geçmiş olsun inşallah
Bu program i ben de kullanıyorum, vakitsizlik ten duzenleyemedimm
Evet
Aminn
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Teşekkürler ederim. Öğle sonu tartilsamda yemiş olacağım emzirdigim içinKaslar odem tutmuştur. Öğleden sonra tartılırsan daha az çıkabilirsin.
Geçmiş olsun canımTekrardan günaydın kızlar
Cidden başımıza sağlık sorunları gelmiş, biz de acildeydik, İnşallah iyileşiriz biz de en kısa zamanda
Yemediğin için ceza yok bebeğim ama yine de örnek olmak adına yapabilirsin spor sonuçtaAy akşam kafa basmamış benim :))
Birde pammıkk kalpli diyorum, sırf yesem mi dediğim için bile ceza yazmış
Ben bu cezayı niye aldım yemedim ki bitterli wasayısedulu
Yedigin meyveler mi tırmaladı acabaBugün 71 .0ciktim +400
OlabilirYedigin meyveler mi tırmaladı acaba
Meleklerim çok özledim sizi valla nasılsınız neler yaptınız bensizçok özlediniz beni dimi
Amin sağolGünaydın..
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum, bir an önce iyileşirsiniz inşaAllah..
Afiyet olsunDünkü menüm..
Sabah
2 yumurta
2 kk peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Haşlanmış tavuk göğsü
Salatalık
Çeyrek dilim ekmek
Akşam
5 k kadar menemen
Su 1.5 lt
2 kupa çay
sedulu
Ben pek sevmiyorum ama bazen stresten yiyorum, ki tamamen tesadüf annemlerde çikolata var, kolay kolay yememGünaydın kızlar
Bugün kontrol tartılarını görelim bakalım. Özellikle tatlı sever arkadaşlar ne durumdasınız?
Kızım 2-3 gündür poposunu tutuyordu, dün şiddetlendi, ağlıyo tutarak, geçmedi hâlâGeçmiş olsuun , hayırdır?
Market ya da internette n alabilirsinBenim evde hala bir tartı yok
TebriklerCumartesi 57.70
Bugun 57.50
Fark -200gr
İyi yapmissinBende yeni başladım canım daha önce bunu kullanarak kilo vermiştim
SağolasınGeçmiş olsun canım
barmaaağını yidiim ülen ne minnoş ayakların var
aman yarabbüümm ve tanrı kadını yarattıııSpor için hazirimdir göbeği eritmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 2932336
Spor için hazirimdir göbeği eritmeye çalışıyorum
Eki Görüntüle 2932336
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?