• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende reklam yok :KK70:

Şanslı üye seniii :KK70:
Bıktırdı ya, bilgisayarda böyle olmuyordur herhalde, telefonda durum berbatt, kaç kere yazmaya gelip vazgeçtim ya, yazılmıyor sürekli bir donma, her yerden reklam fışkırıyor resmen :KK70:

Sividan dolayi baski yaptigi icin agri var. Ama dayanilmiyacak gibi degil. Agri kesici alacagim yatmadan.
Korunuyorsan stress yapma 😁

Çok geçmiş olsun tekrar..

Öyle de, 4-5 günü geçti mi stres yapıyorum :ruh:

Vakit en buyuk sorun. BikeErg i mi satsam mi diyorum 😭
Benim is yerinde spor odasi var. Ne ararsan var. Gel gorki faydalanmiyorum. Dövün beni

Senin evde de yok yok 🤣

Bana evde esya batiyor, otel odasi gibi dosuyorum evi, sadece gerekli seyler. Esimle sürekli tartisiyoruz alisveris yaparken. Tam tersiz.

Evliligimizin ilk yillarinda ona uydum, inanmazsin yurtdisina tasinirken bizim evden 3 eve esya cikti 🤣 simdi yok almam, almaya karar verdigimi bile 3 ay bekletir, hala ayni fikirde isem öyle alirim. Oyle de cimriyimdir 😜

He ya, sogansiz lahmacun yiyecegime hic yemem.

Bir de sarimsaksiz manti yiyenler var 🤣

Manti ismarliyorsun soruyor sarimsakli mi diye 🤣 e sarimsaksiz manti olmaz ki 🤗
Eşimin yemediği nadir şeylerden biri sarımsak.Hiç sevmiyor , gram kullansam anlıyor.Ben elde kalan ve ağızda bıraktığı kokuyu hiç sevmem.Ama sarımsağın asıl kokusunu ve tadını çook severim.Ondan vazgeçemem.Hep derim eşime , keşke sen de sevsen de çılgınlar gibi yesek , diye.😄

Şanslı üye seniii :KK70:
Bıktırdı ya, bilgisayarda böyle olmuyordur herhalde, telefonda durum berbatt, kaç kere yazmaya gelip vazgeçtim ya, yazılmıyor sürekli bir donma, her yerden reklam fışkırıyor resmen :KK70:

Çok geçmiş olsun tekrar..

Öyle de, 4-5 günü geçti mi stres yapıyorum :ruh:

Ay ben de stres yapardim çok. Rahatlamak lazim ama kaptanisko hakli.

Menüm..

Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek üzerine ekşi krema

Öğlen
1 haşlanmış köfte
1 büyük salatalık
1 dilim ekmek

Ara
1 muz

Akşam
Döner eti
Domates, salatalık
1 dilim ekmek

Şu günlerde ekmeksiz yiyemiyorum, midem almıyor, o yüzden her öğünde var..

Su şimdilik 1 lt

Eşimin yemediği nadir şeylerden biri sarımsak.Hiç sevmiyor , gram kullansam anlıyor.Ben elde kalan ve ağızda bıraktığı kokuyu hiç sevmem.Ama sarımsağın asıl kokusunu ve tadını çook severim.Ondan vazgeçemem.Hep derim eşime , keşke sen de sevsen de çılgınlar gibi yesek , diye.😄

Aha
Direk boşanma sebebi 😜 seni bdv ye alalim 😅

Ben çok severim soğan sarımsak 🤗 allahtan korona var da kimseyle öpüşüp koklasmiyoz. Ya bu korona bana çok yaradi, düşünüyorum da 😜

Senin evde de yok yok 🤣

Bana evde esya batiyor, otel odasi gibi dosuyorum evi, sadece gerekli seyler. Esimle sürekli tartisiyoruz alisveris yaparken. Tam tersiz.

Evliligimizin ilk yillarinda ona uydum, inanmazsin yurtdisina tasinirken bizim evden 3 eve esya cikti 🤣 simdi yok almam, almaya karar verdigimi bile 3 ay bekletir, hala ayni fikirde isem öyle alirim. Oyle de cimriyimdir 😜
Kalabalik degil aslinda evim. Kutu kadar zaten 😂
Sifir sus esyasi. Bizde tek sorun,gozume cok gelen seyleri atmam 😁 fazla battaniye mi var?lamba mi var ? Hemen ikinci el e veririm 😂
Cimri degilsin. Tutumlusun 😁
Israf olmuyor iste

Menüm..

Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek üzerine ekşi krema

Öğlen
1 haşlanmış köfte
1 büyük salatalık
1 dilim ekmek

Ara
1 muz

Akşam
Döner eti
Domates, salatalık
1 dilim ekmek

Şu günlerde ekmeksiz yiyemiyorum, midem almıyor, o yüzden her öğünde var..

Su şimdilik 1 lt
Afiyet olsun☺
Haşlanmış köfte nedir?

Ay ben de stres yapardim çok. Rahatlamak lazim ama kaptanisko hakli.

Hiç istemiyorum ya, 3 gündür sabahları midem bulanıyordu, oğluma zor bakıyordum, bunun 3-4 ay sürmesi korkunc geliyor şu an :ruh:
Sahi sen tüpleri sezeryan olurken mi kapattırdın ya nasıl yaptın?
Şimdi düşünmem de 1i daha olursa sonrası için kesin isterim :confused: :KK53:

Kalabalik degil aslinda evim. Kutu kadar zaten 😂
Sifir sus esyasi. Bizde tek sorun,gozume cok gelen seyleri atmam 😁 fazla battaniye mi var?lamba mi var ? Hemen ikinci el e veririm 😂
Cimri degilsin. Tutumlusun 😁
Israf olmuyor iste

Ben de aynen.

Gecen 2 çocuklu bir eve misafirlige gittim, oyuncak gormekten midem bulandi, her yer ama her yer.

Ben benimkilerin 2 ay oynamadiklarini direk veriyorum 🤣

Yok ama gecen kayinvalideme sinir olmustum ya. Benim kocaya masraf yaptırmış 😂 aha dedim ben de harciyorum ulen, iste ikeaya gittik biliyorsunuz 😭😭😭 almamiz gereken seyler 2 yildir almak istedigimiz ama hep geciktirdigimiz şeylerdi. Bu da böyle bir animdir 😬😬😬

Back