- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #7.361
Senin haci abeyle ortak noktan ney yavrum bi de heleBende de yok reklam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin haci abeyle ortak noktan ney yavrum bi de heleBende de yok reklam
Bende reklam yok
Sividan dolayi baski yaptigi icin agri var. Ama dayanilmiyacak gibi degil. Agri kesici alacagim yatmadan.
Korunuyorsan stress yapma
Vakit en buyuk sorun. BikeErg i mi satsam mi diyorum
Benim is yerinde spor odasi var. Ne ararsan var. Gel gorki faydalanmiyorum. Dövün beni
Eşimin yemediği nadir şeylerden biri sarımsak.Hiç sevmiyor , gram kullansam anlıyor.Ben elde kalan ve ağızda bıraktığı kokuyu hiç sevmem.Ama sarımsağın asıl kokusunu ve tadını çook severim.Ondan vazgeçemem.Hep derim eşime , keşke sen de sevsen de çılgınlar gibi yesek , diye.He ya, sogansiz lahmacun yiyecegime hic yemem.
Bir de sarimsaksiz manti yiyenler var
Manti ismarliyorsun soruyor sarimsakli mi diye e sarimsaksiz manti olmaz ki
Şanslı üye seniii
Bıktırdı ya, bilgisayarda böyle olmuyordur herhalde, telefonda durum berbatt, kaç kere yazmaya gelip vazgeçtim ya, yazılmıyor sürekli bir donma, her yerden reklam fışkırıyor resmen
Çok geçmiş olsun tekrar..
Öyle de, 4-5 günü geçti mi stres yapıyorum
Eşimin yemediği nadir şeylerden biri sarımsak.Hiç sevmiyor , gram kullansam anlıyor.Ben elde kalan ve ağızda bıraktığı kokuyu hiç sevmem.Ama sarımsağın asıl kokusunu ve tadını çook severim.Ondan vazgeçemem.Hep derim eşime , keşke sen de sevsen de çılgınlar gibi yesek , diye.
Hoşgeldin☺Tamam o zaman , cuma 13.takima katılmak için foto çekmiştim, öncesinde uzun súre cevap gelmeyince , başlayamadı m, o foto ile katılabilir miyim
Kalabalik degil aslinda evim. Kutu kadar zatenSenin evde de yok yok
Bana evde esya batiyor, otel odasi gibi dosuyorum evi, sadece gerekli seyler. Esimle sürekli tartisiyoruz alisveris yaparken. Tam tersiz.
Evliligimizin ilk yillarinda ona uydum, inanmazsin yurtdisina tasinirken bizim evden 3 eve esya cikti simdi yok almam, almaya karar verdigimi bile 3 ay bekletir, hala ayni fikirde isem öyle alirim. Oyle de cimriyimdir
Ekledik ya kız burayaHaci abeee gel hele gel illa benimle de bir ortak noktamiz vardir haci abeee
Hani wodka nerde
Gece daha uzun ertesi güne sarkar belkiGizli tutuyor vodkayi
Dalmayı seviyoruzSenin haci abeyle ortak noktan ney yavrum bi de hele
Afiyet olsun☺Menüm..
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek üzerine ekşi krema
Öğlen
1 haşlanmış köfte
1 büyük salatalık
1 dilim ekmek
Ara
1 muz
Akşam
Döner eti
Domates, salatalık
1 dilim ekmek
Şu günlerde ekmeksiz yiyemiyorum, midem almıyor, o yüzden her öğünde var..
Su şimdilik 1 lt
Yanitladiya kiizHoşgeldin☺
İlk sayfadaki soruları da yanıtlarsan tanıyalım seni
Ay ben de stres yapardim çok. Rahatlamak lazim ama kaptanisko hakli.
Bende dalmayi seviyommm. Ama ben milletteDalmayı seviyoruz
Yanitladiya kiiz
Bizim kizlar bugun hepden uyuyor
Dalmanın her türlüsünü severim benBende dalmayi seviyommm. Ama ben millette
Ghetto da mi yasadin kizim senBende dalmayi seviyommm. Ama ben millette
Kalabalik degil aslinda evim. Kutu kadar zaten
Sifir sus esyasi. Bizde tek sorun,gozume cok gelen seyleri atmam fazla battaniye mi var?lamba mi var ? Hemen ikinci el e veririm
Cimri degilsin. Tutumlusun
Israf olmuyor iste