fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben ciddiye almadığım için dalga geçenleri kavga çıkmadı. uğraştılar ama olmadı maalesef :) negatifliğe hayatımda yer veren biri değilim.
Beni salon kadını çizgimden çıkarma diyen Şahika Koçarslanlı gibisiniz:)
Kimse sizinle kavga etmeye ya da dalga geçmeye çalışmadı hâlâ direniyorsunuz.
Başka bir açıdan görmeniz için size her türlü perspektif sunuldu. İnatla aynı açıdan bakacağım diyorsunuz.
Bir de forumdaki bütün kadınları evlilik meraklısı addettiniz, hepsi mutsuz algısı yarattınız, sığlıkla itham ettiniz, çoğunun aldatıldığını ima ettiniz, tüm bunlar gerçekten hayal dünyanızın sınır tanımadığını gösteriyor.

Birkac konuya yorum yazdigim icin birsey eklemeyi unutmusum.

"Simdi bir pilotla konusuyorum" dediginiz pilot yine baska bir avci. Haberiniz olsun.

evet bu doğru. yo yardım almak için açtım bu konuyu zaten. ama sağolsunlar dalga geçip saldırmaktan başka şeyle ilgilenmediler. haliyle beni de o moda soktular.
Ne yazdığımı biliyorum ama özellikle gittim baktım siz komik cevaplar verene kadar gayet düzgün dalga geçmeden yazmışım. Sizin komikliklerinizden sonra biz de komiklik yapmaya başladık doğal olarak.

Lütfen, rica ediyorum kendi kişilik yapınızı, eksikliklerinizi, davranış biçiminizi buradaki üyelere yansıtmayın. Kendinizi kabul etmekle ilgili ciddi sorunlarınız var gibi görünüyor.

konu çok uzun özet geçer misiniz vaktim yok pek

Sizce de sanalı fazla ciddiye almıyor musunuz konu sahibi?
3 kere evlilik teklifi aldım dediğiniz sanal herhalde. Bunu ciddiye almış olamazsınız. Yaşınız da ufak değil.
Sanal aşkı ciddiye bizim yaş grubumuz almamalı ya.
Bu ara böyle konular açılıyor çok şaşırıyorum.
Elini tutmadığım, kokusunu sesini bilmediğin bir adamla neyin aşkını yaşar da kapılırsınız? Biraz akıl mantık aşk bu olamaz?
Evlilik teklifi sanaldan skor tutuyorsanız ben de erkek olsa size teklif ederdim bunu da dördüncü sayın madem öyle de oluyorsa

Birkac konuya yorum yazdigim icin birsey eklemeyi unutmusum.

"Simdi bir pilotla konusuyorum" dediginiz pilot yine baska bir avci. Haberiniz olsun.
Bu herifler bu işin piri olmuşlar. Ortalama arayışta bir kadının nelere düşeceğini çok iyi biliyorlar. Uçakla gezdircekmiş kdkrke dayı ne anlatıyon sen passat mı o?

yoo 10 sene, 2 sene ve 9 aylık uzun ilişkilerimde aldım. sanaldan kimseyle görüşmedim hayatımda, ilk kez görüşeceğim kişi olacaktı o da olmadı.

Bu herifler bu işin piri olmuşlar. Ortalama arayışta bir kadının nelere düşeceğini çok iyi biliyorlar. Uçakla gezdircekmiş kdkrke dayı ne anlatıyon sen passat mı o?
bedduaci teyzelerin ahlari uzerlerine olsun... ne diyeyim. Cok canimi sıkıyor bu durumlar.
olabilir :) ama avcılara av olmuyorum merak etmeyin.

Pilotla konusmaya devam ediyor musunuz?
Heryere fake hesap acan eski kisi gelse, acik iliskisini terkedecegini soylese, gorusecek misiniz?

yoo 10 sene, 2 sene ve 9 aylık uzun ilişkilerimde aldım. sanaldan kimseyle görüşmedim hayatımda, ilk kez görüşeceğim kişi olacaktı o da olmadı.
Madem öyle bunu ilişkide sanıp ciddiye gidiyordu diyip bu kadar dedektifçilik oynamanızı sağlıklı buluyor musunuz?
Geçenlerde böyle bir konu açıldı o konuyu açan çok deneyimsiz hiç flört yaşayamamış bir kadındı. Bir nebze anladık onu. Ama sizin gibi reel ilişkiyi yaşayan biri bu kadar kapılmaz sanala. Bir şeyleri farklı anlatıyorsunuz yani .

evet bu konuda ben de öyle düşünüyorum, ama yazdığım sitede insan insanın iç dünyasını görebiliyor biraz bundan ilgilenmiş olabilir. zira bana da aslında kimse ulaşamaz ben de internetten kimseyi aranmıyorum sosyal medyadan hiçbir dm e cevap vermem vs ama olabiliyor bence bazen. benim de çok kariyerli arkadaşlarım yazıyorlar hatta bi tanesi oradan biriyle evlendi, siz söylemeden söyleyeyim arkadaşım erkek.

bu arada erkeklerin egolarını pek umursamıyorum ben onlardan daha egolu olabilirim. o egoyu hak etmek için ömrümce kendimi paraladım paralıyorum da hala yani. o yüzden onların başardıkları benim gözümü boyamıyor.

duygusal bi dönemimdi, yurt dışına gitmek istiyorum o sebeple konuşmaya başlamıştık, sanırım benim o çaresizliğimi zayıflık görüp hem hoşuna gitti hem de oradan bana işlemeye çalıştı sanırım başardı da. ben mesleğimle gitmek istiyorum hala daha da çabalıyorum ama o direkt gel evlenelim ben çok kazanıyorum istediğin gibi yaşarsın demişti bana da bu mantıklı gelmedi, kendi mesleğimle gidip sonra bir şeyler iyi gitmezse güvencem olsun istiyorum. aynı meslekteniz bu arada.

Valla kusura bakmayın ama buradan hiç egolu durmuyorsunuz
Egoyu geçtim az buçuk özgüveni olan hiç bir kadın sanala bu kadar kaptırmaz kendini. Açık ve net.
Görmediği bir adam için böyle o mu bu mu, yok şu mu gbi manalar çıkarmaz.
Ben bunu lisede radyocudan hoşlanırken yapardım mesela her şarkıdan mana arardım. Ama 15 yaşındaydım. Şimdi böyle komik işlere girip kapılmam. Egolu değilimdir ama kendimi beğenirim.

Herkeşşşler mi aldatılıyo dedi?
En son 2 çocuklular aldatılıyordu uf yaaa kalbim küt küt

bedduaci teyzelerin ahlari uzerlerine olsun... ne diyeyim. Cok canimi sıkıyor bu durumlar.

Pilotla konusmaya devam ediyor musunuz?
Heryere fake hesap acan eski kisi gelse, acik iliskisini terkedecegini soylese, gorusecek misiniz?

pilotla konuşuyorum ama bi beklentim yok, biraz kanıyormuşum numarası yapmak böylelerine hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim ahah.

diğeri gelse görüşür müyüm şu an bilmiyorum nasıl güvenirim, bana bir şekilde kanıtlaması lazım arasındakilerin bittiğini. yani sözlere çok güvenmiyorum. ama sevgili olarak değil de arkadaş olarak görüşürdüm sanırım temkinli olarak. duygusallığa kapılıp kendimi üzmek istemiyorum, ama onla hissettiğim şeyi başkasıyla hissetmemiştim, ya gerçekten güzel olursa diye de silip atmak istemiyorum.

e devlet şifresini isterim ahah

Yaşın 18-20 olsa anlarımda 35 yaşında kocaman kadınsın bana çok ergence geldi düşüncelerin. Neyse büyük konuşmayayım Allah korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…