dengesiz mi ana kuzusu mu?

Başınız sağolsun. Yorumlara bakış açısı gelmesi açısından fiziksel görüntünüzden bahsetme gereğinize üzüldüm açıkcası.
Ne olursa olsun annesiyle tanışana kadar sizi beğenmiş etmiş, sorun görmemiş adam. Siz daha uzun daha zayıf ayağında engeli olmayan biri olsanız da annesi gözünün üstünde kaş var diyen biriyse sırf annesinin sözüyle sizi ghostlayacak biri varmış karşınızda. Koskoca adam böyle iletişimsizlik kuruyorsa yolun başında görmeniz hayrınıza olmuş.

Başınız sağolsun. Yorumlara bakış açısı gelmesi açısından fiziksel görüntünüzden bahsetme gereğinize üzüldüm açıkcası.
Ne olursa olsun annesiyle tanışana kadar sizi beğenmiş etmiş, sorun görmemiş adam. Siz daha uzun daha zayıf ayağında engeli olmayan biri olsanız da annesi gözünün üstünde kaş var diyen biriyse sırf annesinin sözüyle sizi ghostlayacak biri varmış karşınızda. Koskoca adam böyle iletişimsizlik kuruyorsa yolun başında görmeniz hayrınıza olmuş.
Annesi beni beğenmedi diye düşünüyorum yazsaydım çok kapalı olacaktı ve okuyanlar anlam veremeyecekti kendimi çok seviyorum bedenimle ilgili kabulleniş sorunum yok inanın sadece şeffalık açısındandı

Ne olursa olsun en azından insan bir açıklama yapar.Birlikteyken iyiydi istemeyince mi aciklamasiz bu davranışlarda bulundu.İnstegramdan sildigi herhangi biri değil,hayatında özel bir yeri olan biriyse önce aciklamaliydi.Annesi istemiyorsa da kırmadan uygun bir dille konuşup ilişkiyi bitirebilirdi.Anlam veremedim.Siz sorsaydiniz neden sildin diye.Bilemedim yani..

Ne olursa olsun en azından insan bir açıklama yapar.Birlikteyken iyiydi istemeyince mi aciklamasiz bu davranışlarda bulundu.İnstegramdan sildigi herhangi biri değil,hayatında özel bir yeri olan biriyse önce aciklamaliydi.Annesi istemiyorsa da kırmadan uygun bir dille konuşup ilişkiyi bitirebilirdi.Anlam veremedim.Siz sorsaydiniz neden sildin diye.Bilemedim yani..
Sorun annesinde mi kendinde mi
Bitirdi mi bitirmedi mi her şey belirsiz kaldı
Fakat benim nazarımda bitti sormak değersizleştirmesine değer vermek olur

Sorun annesinde mi kendinde mi
Bitirdi mi bitirmedi mi her şey belirsiz kaldı
Fakat benim nazarımda bitti sormak değersizleştirmesine değer vermek olur
Aynen en doğrusu hiç üstünde durmamak.Umursamayin , zaten geçerli bir sebebi varsa duygulari eskisi gibi devam ediyorsa yine iletişime geçer.Basiniz sağolsun

Arkadaşlar anlatmazsam çatlayacağım. Ocak ayında aynı sitede oturduğum ama hiç tanımadığım bir beyle tanıştırıldım. Ben 43, o 45 yaşlarındayız; ikimizin de evi, arabası, işi oturmuş bir hayatı vardı. Oldukça uyumlu olduğumuza, aynı kültürden geldiğimize, ortak zevklere ve hayat planlarına sahip olduğumuza karar vererek ilişkimize devam ettik. Babam ağır hastaydı adını koyalım noktasına gelemedik o konuda belirsizlik vardı sadece başka bir sorunumuz kesinlikle yoktu. Ben biraz kısa boylu, tombik ve sağ bacağında hafif aksama olan biriyim. Daha tanıştığımız ilk gün hastalıklarımı ve engelli kadrosunda çalıştığımı kendisine söyledim, asla sorun etmedi ve benimde hastalıklarım var diyerek bu konuda da karşılıklı anlaştık. Onun babası vefat etmişti, babamın hastalığında bana sonsuz anlayış göstereceğini aileme saygısının her şeyin üzerinde olduğunu defalarca söyledi. Aramızdaki durum tanıştırılmaktan ötede aşk ve sevgi bağına dönüştü.
14 gün önce babamı kaybettim ne yazık ki. Eve ilk koşan oydu, babamın ölüm raporunu almaya onunla birlikte gittik, morga götürüp kendisi koydu. Ertesi gün cenazeye camiye annesiyle birlikte geldiler. Kadınla ilk o gün tanıştım. Sonra mezarlığa geldi defin işlemleriyle ilgilendi. Benim hiç yalnız bırakmadı desteğini esirgemedi. Tüm akrabalarım ve sitemizdeki komşular birlikte olduğumuzu o zaman öğrendi. Acın var diyerek üstüme gelmedi telefonda yazışmaktan kaçındı. Ben yazdığımda (ki bu süreçte hep ben yazdım) hep oradaydı, gayet güzel teselli edici cevaplar verdi hep, kendisinden bir şey istemem konusunda yalvar yakar oldu, iste yapayım şeklinde. Bende bankayla ilgili bir istekte bulunmuştum ben sorar ilgilenirim demişti(2 nisan salı günü). Babamın 7 okumasına annesini davet ettim, gayet güler yüzle geldi ve gitti. Giderken ona pilav gönderdim ve selamlarımı iletin dedim kadında tamam kızım dedi gitti.
O günden beri adam benimle selamı sabahı kesti, instagramda, tüm listesini ve fotoğraflarını sildi beni tekrar eklemedi. 4 gündür Tık yok. Annesi beni beğenmedi diye düşünüyorum ama beğenmese tekrar gelmezdi diye de düşünüyorum( oğluyla gezen, eşinin ölümünden sonra onunla çok vakit geçiren depresif biri) instagramdan silmesine anlam veremedim sakladığı bir şey mi var diye düşünüyorum. Zor günümde çok yanımda oldu haksızlık etmek istemiyorum. Aklım karmakarışık ve kızgınım böyle bir zamanda bu duyguları bana yaşattığı için. Açıklamasız ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi. Fikirlerinizi almak isterim.
Başın sağolsun canım.Rabbim mekanını cennet eylesin babacığının 🙏😞Adama gelince annesi olumsuz konuşmuş olabilir.Ama ne olursa olsun bir açıklama yapmalıydı.Çocuk gibi davranmış.

yazmadım çünkü bankayla ilgili rica ettiğime olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi
pilav yollamıştım Allah duanızı kabul etsin demedi (yol yordam bilen biriydi)
selam söyleyin demiştim selamını aldım demedi ( her an her sebeple benimle olmak isteyen biriydi)
bende bunları cevapsız bırakmasını konuşmak istemiyor şeklinde yorumladım
Bu erkekler niye böyle ya 😕hele ki belli bir yaşın üstündekiler kafayı sıyırıyor sanırım

Ben duramaz sorardım galiba,böyle bitmesi içime sinmezdi.Çirkefliği haketmişler ana-oğul ; ) İçim ferahlardı. İnsanlar davranışlarının sonuçlarını yaşamalılar.

Zor zamanınız da yanınızda olmuş belirli bir samimiyet oluşmuş kendiniz hiç geri döndünüz mü? Merhaba, nasılsın vs?
Tüm mesajları okuyamadım o detayı verdiyseniz atlamış olabilirim.

Arkadaşlar anlatmazsam çatlayacağım. Ocak ayında aynı sitede oturduğum ama hiç tanımadığım bir beyle tanıştırıldım. Ben 43, o 45 yaşlarındayız; ikimizin de evi, arabası, işi oturmuş bir hayatı vardı. Oldukça uyumlu olduğumuza, aynı kültürden geldiğimize, ortak zevklere ve hayat planlarına sahip olduğumuza karar vererek ilişkimize devam ettik. Babam ağır hastaydı adını koyalım noktasına gelemedik o konuda belirsizlik vardı sadece başka bir sorunumuz kesinlikle yoktu. Ben biraz kısa boylu, tombik ve sağ bacağında hafif aksama olan biriyim. Daha tanıştığımız ilk gün hastalıklarımı ve engelli kadrosunda çalıştığımı kendisine söyledim, asla sorun etmedi ve benimde hastalıklarım var diyerek bu konuda da karşılıklı anlaştık. Onun babası vefat etmişti, babamın hastalığında bana sonsuz anlayış göstereceğini aileme saygısının her şeyin üzerinde olduğunu defalarca söyledi. Aramızdaki durum tanıştırılmaktan ötede aşk ve sevgi bağına dönüştü.
14 gün önce babamı kaybettim ne yazık ki. Eve ilk koşan oydu, babamın ölüm raporunu almaya onunla birlikte gittik, morga götürüp kendisi koydu. Ertesi gün cenazeye camiye annesiyle birlikte geldiler. Kadınla ilk o gün tanıştım. Sonra mezarlığa geldi defin işlemleriyle ilgilendi. Benim hiç yalnız bırakmadı desteğini esirgemedi. Tüm akrabalarım ve sitemizdeki komşular birlikte olduğumuzu o zaman öğrendi. Acın var diyerek üstüme gelmedi telefonda yazışmaktan kaçındı. Ben yazdığımda (ki bu süreçte hep ben yazdım) hep oradaydı, gayet güzel teselli edici cevaplar verdi hep, kendisinden bir şey istemem konusunda yalvar yakar oldu, iste yapayım şeklinde. Bende bankayla ilgili bir istekte bulunmuştum ben sorar ilgilenirim demişti(2 nisan salı günü). Babamın 7 okumasına annesini davet ettim, gayet güler yüzle geldi ve gitti. Giderken ona pilav gönderdim ve selamlarımı iletin dedim kadında tamam kızım dedi gitti.
O günden beri adam benimle selamı sabahı kesti, instagramda, tüm listesini ve fotoğraflarını sildi beni tekrar eklemedi. 4 gündür Tık yok. Annesi beni beğenmedi diye düşünüyorum ama beğenmese tekrar gelmezdi diye de düşünüyorum( oğluyla gezen, eşinin ölümünden sonra onunla çok vakit geçiren depresif biri) instagramdan silmesine anlam veremedim sakladığı bir şey mi var diye düşünüyorum. Zor günümde çok yanımda oldu haksızlık etmek istemiyorum. Aklım karmakarışık ve kızgınım böyle bir zamanda bu duyguları bana yaşattığı için. Açıklamasız ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi. Fikirlerinizi almak isterim.
Tahmininizin doğru olduğunu düşünüyorum. Yüzünüze söyleyecek hâli yoktu ya.

beni ilk söyleyen samimi komşuları da ellerinden engelli biri ve beni çok iyi tanıyordu o kadın ya da kendisi söylemiştir diye düşündüm hep en baştan beri ve cenazede camide de gördü beni zaten ama bana da öyle geliyor aynı sitedeyiz ama hiç tanışmıyoruz görmemişiz bile birbirimizi ailece
Bence başkası olsa da bu kadın böyle yapardı.hatta daha önce kaç defa yapmıştır kim bilir.sonuçta ortada 45 yaşında annesiyle yaşayan bir adam var.bizim topluma göre hiç normal değil.bu tarz kadınlar bizim toplumumuzda çok fazla maalesef.kocasız kalan ya da kocadan ilgi göremeyen kendine oğlunu kurban seçip onu kocası yerine koyuyor.o kadar yaygın bir durum ki bizim ülkede.buralarda da çookkk okuduk.dediğim gibi sizin kim olduğunuzla hiç alakası yok bence.haa bahane olarak görüp oğluna karşı kullanmış olabilir ama kendi için farkettiğine inanmıyorum.aynı senaryonun en az 10 defa yaşandığını düşünüyorum ben.

Zor zamanınız da yanınızda olmuş belirli bir samimiyet oluşmuş kendiniz hiç geri döndünüz mü? Merhaba, nasılsın vs?
Tüm mesajları okuyamadım o detayı verdiyseniz atlamış olabilirim.
konuşmayı kesmeden hemen önceki mesajlar bana ait zaten ben yazdım hep ama bundan bir sakınca görmemiştim senin acın var üzgünsün ne zaman istersen yaz demişti ama bana cevap vermesi gerek durumlar oldu bunlara bile cevap vermeyince işkillendim baktım ki instagramdan da silinmişim

Garip bir hikaye gerçekten eşşek kadar bir adam konuşup ayrılamıyor mu??

BU arada Ferhansın yorumları %100 doğru çıkıyor, bu ikili anne oğul kafadan sakat insanlar emin ol konu sahibesi sen de muhtemelen ilk kurban değilsindir. Adam 45 yaşına kadar evlenmeyip anasıyla yaşıyorsa muhtemelen anasıyla evlidir, annesi de üstüne kuma istemiyordur. Adamla ortak arkadaşınız varsa samimiyse konuş sor bu nedir diye ... kesinlikle hasta ve uzak durulası tipler. ben olsam asla yanına bırakmazdım o ruh hastasına telefon açar , aynen söylerdim bunları koca adamsın ayrılmaya 2 kelam edemedin mi hasta falan mısın diye.

Back
X