fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ergenken ben de flört ettiklerime sevgilim var ama ayrılcez galibağğğ yağğğ falan diyordum Hiç eskimiyor

Yok canım ikna çabam yok senin de yok farkındayım. Sadece detay geldikçe tiksintimi belirtmeden duramadım.

Ergenken ben de flört ettiklerime sevgilim var ama ayrılcez galibağğğ yağğğ falan diyordum Hiç eskimiyor
Bunun evli versiyonu da “karımla görücü usulü evlendim, cinsel hayatımız yok, ayrı yatakta yatıyoruz cınım”
Ve bu klişe yalana da inanan kadın çok.
Burda da açık ilişki dediği normal düz ilişkisi var belki evli. Pilot da kesin uçuş bakım personeli flndır

Sanmıyorum.
Genelde olmak istediği tipte biri gibi davranıp kafa dağıtıyordur. Yada kısa günün karı ilişki peşindedir.
Dur içimi olduğu gibi anlatayım sanal neticede tarzı genelde kadınlara has bana göre. Erkek kendini anlatmak için böyle şeylere ihtiyaç duymuyor.

Samimi soruyorum, buna inaniyor musunuz?

ahah valla şöyle oladabilir olmayadabilir. paylaştığı şeyler söyledikleriyle tutarlı 10 sene önceki yazdıkları da tutarlı yani.

az önce nişanlanırsak ücretsiz gidermişim tarifeyle onu dedi. ahah erkeklerin bu evlilik muhabbeti nedir ya en baştan hepinize böyle mi yapıyorlar bana mı böyle cinsi denk geliyor anlamadım

Mesleginiz neydi?

Hala evlilik vaadiyle kız düşürdüğünü sanıyorlar evet ve bilin bakalım kimde bu işe yarıyor. Ciddi ciddi inanıyorsunuz ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…