- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.694
Ergenken ben de flört ettiklerime sevgilim var ama ayrılcez galibağğğ yağğğ falan diyordumSanırım evli ya da sevgilisi olduğunu saklamak yerine böyle bir yol bulmuşlar artık. Hem ilişkilerini saklama zahmetine girmiyorlar hem de karşılarındaki insanı sıfır beklenti ve sorumluluk ile ellerinde tutacaklar. Gönlünü eğleyip hadi yallah çekse hesap soracak konuma sokmuyor kadını. Vay canına aşırı çakalca ya.
Yok canım ikna çabam yok senin de yok farkındayım. Sadece detay geldikçe tiksintimi belirtmeden duramadım.:)
insan zaman içerisinde o saf halini kaybediyor
kazık yiye yiye artık insanlara nabza göre şerbet vermeye başlıyorsun
seninle işine geldiği gibi görüşmeyi tercih edenle sende işine geldiği gibi
işine geldiği kadar görüşüyorsun
o insanlara karşı elbette sıfır duygum yoktu
tamamen hissiz bi şekilde bende kimseyle görüşemem
ama duygusal anlamda çok özel bi mertebeye de gelemedi onlar benim için
fluluk berraklık demişsinde o insanlar en başından beri biliyorlardı zaten
hiçbir zaman sevgilim olamayacaklarını
ben kimseyi kandırmadım kimseye vaat vermedim yani
karşımdaki insan hem senle de görüşeyim ama ayşe fatmayla da görüşeyim kafasında olunca
bende bunlara saf temiz harika bi sevgi besleyemiyordum doğal olarak
sana iğrenç gelmesinin benim nezdimde bi önemi yok :)
sordun , açıkladım , mesele bundan ibaret :)
sana iğrenç gelip gelmemesiyle ilgilenmiyorum
Iste o sirada erkekler sutyen cekip sirtta şaklatma evresinde oldugu icin bu yalana akillarinin ermesi anca 30lu yaslarinda oluyor.Ergenken ben de flört ettiklerime sevgilim var ama ayrılcez galibağğğ yağğğ falan diyordumHiç eskimiyor
Görünüşe göre kadınlarınki 30’dan sonra da pek ermiyorIste o sirada erkekler sutyen cekip sirtta şaklatma evresinde oldugu icin bu yalana akillarinin ermesi anca 30lu yaslarinda oluyor.
sabaha kadar tiksinebilirsin sıkıntı yok :)Yok canım ikna çabam yok senin de yok farkındayım. Sadece detay geldikçe tiksintimi belirtmeden duramadım.
Bunun evli versiyonu da “karımla görücü usulü evlendim, cinsel hayatımız yok, ayrı yatakta yatıyoruz cınım”Ergenken ben de flört ettiklerime sevgilim var ama ayrılcez galibağğğ yağğğ falan diyordumHiç eskimiyor
Sanmıyorum.Neden olmasın? Sanalda yazıştığı kadın altı üstü. Yaşadığı gerçek bir ilişki var adamın, güldüğü, ağladığı, seviştiği, nasıl kokar, nelerden hoşlanır neleri sevmez bildiği biri var. Sanaldaki kadına bi sorumluluğu yok, borcu yok, kaybederim korkusu yok. Olur yani aslında. Ama her alanda bi dürüstlük olur mu o belirsiz.
Resmi sayı vermedi, çoğu aldatıyormuş, öyle dedi.Herkeşşşler mi aldatılıyo dedi?
En son 2 çocuklular aldatılıyordu uf yaaa kalbim küt küt
Ortalama bile değilmişsiniz dmek ki anca sanalda kalmışsınız. Keşke ortalama olsaydınız da gerçek bir insanla gerçek bir ilişki yaşarken passatta gezseydiniz :)ortalama arayışta bi kadın olsam passatta yan koltukta geziyordum :)
Ahhshshshsh bazilarimizin ki geri gidiyorsa demekGörünüşe göre kadınlarınki 30’dan sonra da pek ermiyor
Ortalama bile değilmişsiniz dmek ki anca sanalda kalmışsınız. Keşke ortalama olsaydınız da gerçek bir insanla gerçek bir ilişki yaşarken passatta gezseydiniz :)
Samimi soruyorum, buna inaniyor musunuz?siz takılın passatta bana göre değil :) ben uçak tercih ediyorum ahahah
Hayali dünya için fazla basit değil mi uçaksiz takılın passatta bana göre değil :) ben uçak tercih ediyorum ahahah
Samimi soruyorum, buna inaniyor musunuz?
Hayali dünya için fazla basit değil mi uçak
Mesleginiz neydi?ahah valla şöyle oladabilir olmayadabilir. paylaştığı şeyler söyledikleriyle tutarlı 10 sene önceki yazdıkları da tutarlı yani.
az önce nişanlanırsak ücretsiz gidermişim tarifeyle onu dedi. ahah erkeklerin bu evlilik muhabbeti nedir ya en baştan hepinize böyle mi yapıyorlar bana mı böyle cinsi denk geliyor anlamadım
Hala evlilik vaadiyle kız düşürdüğünü sanıyorlar evet ve bilin bakalım kimde bu işe yarıyor. Ciddi ciddi inanıyorsunuz yaahah valla şöyle oladabilir olmayadabilir. paylaştığı şeyler söyledikleriyle tutarlı 10 sene önceki yazdıkları da tutarlı yani.
az önce nişanlanırsak ücretsiz gidermişim tarifeyle onu dedi. ahah erkeklerin bu evlilik muhabbeti nedir ya en baştan hepinize böyle mi yapıyorlar bana mı böyle cinsi denk geliyor anlamadım
Ben de uzay mekiği tercih ediyorum. Hafta sonları beyim atıyor mekiğin sağ koltuğuna uranüse kamp yapmaya gidiyoruzsiz takılın passatta bana göre değil :) ben uçak tercih ediyorum ahahah
Soğuk olmuyor mu canım ya daha yakındaki gezegenlere götürse yaBen de uzay mekiği tercih ediyorum. Hafta sonları beyim atıyor mekiğin sağ koltuğuna uranüse kamp yapmaya gidiyoruz