dengesiz mi ana kuzusu mu?

O gund
O günden sonra size hiç yazmadı yani siz hiç yazdınız mı? Bazı erkekler açıkça istemediklerini falan söylememek için kaçarlar bununki de o hesap cocukça davranış.
yazmadım çünkü bankayla ilgili rica ettiğime olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi
pilav yollamıştım Allah duanızı kabul etsin demedi (yol yordam bilen biriydi)
selam söyleyin demiştim selamını aldım demedi ( her an her sebeple benimle olmak isteyen biriydi)
bende bunları cevapsız bırakmasını konuşmak istemiyor şeklinde yorumladım

hiçbir şey olmadı inanın diğer gelenlere hoşgeldiniz deyip ellerini öptüm, annesine ve komşularına oturup nasılsınız diye özel ilgi gösterdim, karşıladım ve uğurladım, komşularımız ve akrabalarımız geldi
Büyük ihtimalle biri sizin hakkınızda bir şey söylemiş gibi geldi. Sizin yapacağınız şey gidip soracaksınız, öğrenmenin tek yolu bu. Öğrendikten sonra vedalaşırsınız zaten

yazmadım çünkü bankayla ilgili rica ettiğime olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi
pilav yollamıştım Allah duanızı kabul etsin demedi (yol yordam bilen biriydi)
selam söyleyin demiştim selamını aldım demedi ( her an her sebeple benimle olmak isteyen biriydi)
bende bunları cevapsız bırakmasını konuşmak istemiyor şeklinde yorumladım
Yani zaten onun, bunun annesinin lafıyla böyle hemen vazgeciyorsa kurtulmuşsunuz demektir.

aynı kültürün insanıyız bende sizin gibi düşündüm ama farklılığımız yok bana göre kendini yüksek sosyete gördüyse bilemem
Ya işte gunahını almak istemeyiz . Bu yüzden iletişim kopukluğu olmamalı direk erkek arkadaşınızla bunu konuşabiliriz diyip alıp karşınıza konuşmanız daha doğru olur

Yani cok afedersiniz ama simdi soz konusu olan 45 yasinda anasiyla yasayan bir erkek oldugu icin söylüyorum acaba cok sevgili kaynana adayiniz engeliniz yuzunden araya taş koymus olabilir mi? Ayni sitede yasadiginiz icin mevlide gelmesine ozel bir anlam yüklemedim ben.

Basiniz sagolsun. Bu acinizin icinde dengesiz bir adami dusunup kendinizi uzmeyin.

Yani cok afedersiniz ama simdi soz konusu olan 45 yasinda anasiyla yasayan bir erkek oldugu icin söylüyorum acaba cok sevgili kaynana adayiniz engeliniz yuzunden araya taş koymus olabilir mi? Ayni sitede yasadiginiz icin mevlide gelmesine ozel bir anlam yüklemedim ben.

Basiniz sagolsun. Bu acinizin icinde dengesiz bir adami dusunup kendinizi uzmeyin.
beni ilk söyleyen samimi komşuları da ellerinden engelli biri ve beni çok iyi tanıyordu o kadın ya da kendisi söylemiştir diye düşündüm hep en baştan beri ve cenazede camide de gördü beni zaten ama bana da öyle geliyor aynı sitedeyiz ama hiç tanışmıyoruz görmemişiz bile birbirimizi ailece

çok tatlısınız teşekkür ederim :KK200:
Rica ederim sizin tatliliginiz o.💕 Hiç kendinizi üzmeyin. Herif belli ki yaşının insanı değil ve annesine bağımlı. Ayrılmanın bile bir yolu yordamı vardır. Onu bile beceremeyen evlilik gibi inişli çıkışlı bir olayı kaldiramazdı.

teşekkür ederim
yok ayrılma düşüncesi yoktu eminim bundan aksine annesiyle, ailesiyle tanıştırmayı düşünüyordu
İşler ciddiye binme seviyesine gelince kafasına dank etmiştir. Bir de şunu söylemek zorundayım, 45 yaşında özellikle parası da olan bir erkek annesi ile zorunlu olmadıkça yaşamaz. Eğer aklı başında düzgün birisi olsaydı , şimdiye evlenmiş olurdu . Bence size henüz yansıtmadığı ama ilerde saklayamayacağı sorunları var.

beni ilk söyleyen samimi komşuları da ellerinden engelli biri ve beni çok iyi tanıyordu o kadın ya da kendisi söylemiştir diye düşündüm hep en baştan beri ve cenazede camide de gördü beni zaten ama bana da öyle geliyor aynı sitedeyiz ama hiç tanışmıyoruz görmemişiz bile birbirimizi

Anlayamadim, ellerinden engelli olan komsu kotu birsey mi soylemistir diyorsunuz?

Bu da mümkün elbette

Arkadaşlar anlatmazsam çatlayacağım. Ocak ayında aynı sitede oturduğum ama hiç tanımadığım bir beyle tanıştırıldım. Ben 43, o 45 yaşlarındayız; ikimizin de evi, arabası, işi oturmuş bir hayatı vardı. Oldukça uyumlu olduğumuza, aynı kültürden geldiğimize, ortak zevklere ve hayat planlarına sahip olduğumuza karar vererek ilişkimize devam ettik. Babam ağır hastaydı adını koyalım noktasına gelemedik o konuda belirsizlik vardı sadece başka bir sorunumuz kesinlikle yoktu. Ben biraz kısa boylu, tombik ve sağ bacağında hafif aksama olan biriyim. Daha tanıştığımız ilk gün hastalıklarımı ve engelli kadrosunda çalıştığımı kendisine söyledim, asla sorun etmedi ve benimde hastalıklarım var diyerek bu konuda da karşılıklı anlaştık. Onun babası vefat etmişti, babamın hastalığında bana sonsuz anlayış göstereceğini aileme saygısının her şeyin üzerinde olduğunu defalarca söyledi. Aramızdaki durum tanıştırılmaktan ötede aşk ve sevgi bağına dönüştü.
14 gün önce babamı kaybettim ne yazık ki. Eve ilk koşan oydu, babamın ölüm raporunu almaya onunla birlikte gittik, morga götürüp kendisi koydu. Ertesi gün cenazeye camiye annesiyle birlikte geldiler. Kadınla ilk o gün tanıştım. Sonra mezarlığa geldi defin işlemleriyle ilgilendi. Benim hiç yalnız bırakmadı desteğini esirgemedi. Tüm akrabalarım ve sitemizdeki komşular birlikte olduğumuzu o zaman öğrendi. Acın var diyerek üstüme gelmedi telefonda yazışmaktan kaçındı. Ben yazdığımda (ki bu süreçte hep ben yazdım) hep oradaydı, gayet güzel teselli edici cevaplar verdi hep, kendisinden bir şey istemem konusunda yalvar yakar oldu, iste yapayım şeklinde. Bende bankayla ilgili bir istekte bulunmuştum ben sorar ilgilenirim demişti(2 nisan salı günü). Babamın 7 okumasına annesini davet ettim, gayet güler yüzle geldi ve gitti. Giderken ona pilav gönderdim ve selamlarımı iletin dedim kadında tamam kızım dedi gitti.
O günden beri adam benimle selamı sabahı kesti, instagramda, tüm listesini ve fotoğraflarını sildi beni tekrar eklemedi. 4 gündür Tık yok. Annesi beni beğenmedi diye düşünüyorum ama beğenmese tekrar gelmezdi diye de düşünüyorum( oğluyla gezen, eşinin ölümünden sonra onunla çok vakit geçiren depresif biri) instagramdan silmesine anlam veremedim sakladığı bir şey mi var diye düşünüyorum. Zor günümde çok yanımda oldu haksızlık etmek istemiyorum. Aklım karmakarışık ve kızgınım böyle bir zamanda bu duyguları bana yaşattığı için. Açıklamasız ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi. Fikirlerinizi almak isterim.

Kadınların ileri yaşlara kadar evlenmemesi kendi rahatlarına düşkün olup özgürlüklerinin kısıtlanmasını istememeleri iken, 45 yaşında bir erkeğin o yaşa kadar evlenmemiş olması çoğunlukla ana kuzusu olmasından kaynaklanıyordur. En azından babanız öldüğünde ilk karşılaşmanızda araya girip sizi o zor zamanınızda yalnız bırakmasına vesile olmamış.
Başınız sağ olsun. Babanızın toprağı bol ruhu şad olsun.
Boşverin düşünmeyi ondan önceki rahat ve konforlu hayatınıza geri dönün.

Back
X