- 28 Mart 2017
- 16.514
- 68.153
Hayalimde bir muhittin yarattim ben. Ne yazarsan yaz ben neyi anlamak istersem onu okuyorum artik.Benim kelimeler de hep öyle nemesis mesela bu arkadaş f3lan beni hiç anlamiyorlar bende ankaradayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayalimde bir muhittin yarattim ben. Ne yazarsan yaz ben neyi anlamak istersem onu okuyorum artik.Benim kelimeler de hep öyle nemesis mesela bu arkadaş f3lan beni hiç anlamiyorlar bende ankaradayim
Bu herifler bu işin piri olmuşlar. Ortalama arayışta bir kadının nelere düşeceğini çok iyi biliyorlar. Uçakla gezdircekmiş kdkrke dayı ne anlatıyon sen passat mı o?
Burda da çok kadın tanıştı, arkadaşlıklar kurdu, yıllardır görüşüyorlar; ama çok dolandırılan, kandırılan, hatta yuvası yıkılan da oldu. Erkek arkadaşınız bütün bir sanal aleme garanti olamaz. Bu arada hangi forumdu bu?evet bu konuda ben de öyle düşünüyorum, ama yazdığım sitede insan insanın iç dünyasını görebiliyor biraz bundan ilgilenmiş olabilir. zira bana da aslında kimse ulaşamaz ben de internetten kimseyi aranmıyorum sosyal medyadan hiçbir dm e cevap vermem vs ama olabiliyor bence bazen. benim de çok kariyerli arkadaşlarım yazıyorlar hatta bi tanesi oradan biriyle evlendi, siz söylemeden söyleyeyim arkadaşım erkek.
bu arada erkeklerin egolarını pek umursamıyorum ben onlardan daha egolu olabilirim. o egoyu hak etmek için ömrümce kendimi paraladım paralıyorum da hala yani. o yüzden onların başardıkları benim gözümü boyamıyor.
pilotla konuşuyorum ama bi beklentim yok, biraz kanıyormuşum numarası yapmak böylelerine hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim ahah.
diğeri gelse görüşür müyüm şu an bilmiyorum nasıl güvenirim, bana bir şekilde kanıtlaması lazım arasındakilerin bittiğini. yani sözlere çok güvenmiyorum. ama sevgili olarak değil de arkadaş olarak görüşürdüm sanırım temkinli olarak. duygusallığa kapılıp kendimi üzmek istemiyorum, ama onla hissettiğim şeyi başkasıyla hissetmemiştim, ya gerçekten güzel olursa diye de silip atmak istemiyorum.
e devlet şifresini isterim ahah
Yaşın 18-20 olsa anlarımda 35 yaşında kocaman kadınsın bana çok ergence geldi düşüncelerin. Neyse büyük konuşmayayım Allah korusun
Uçakla gezme hayalleri kurarken passatın yan koltuğu da hayal olabilir, aman dikkat.ortalama arayışta bi kadın olsam passatta yan koltukta geziyordum :)
Uzun iliskim var demistiniz, ne zaman bitti? Sebebi neydi? Terkeden kim? Aldatildiniz mi? Evlilik teklifi aldim dediginiz iliskiler ne sebeple bitti? Yalan, aldatilma, supheli hareketler?
Forum forum stalk yapmanızdan ne kadar vakitsiz olduğunuz belli zaten.yoo onlara da vakit ayırmıyorum valla :) müsait oldukça yazarım
Konu sahibi aldatılabilemez ve terkedilebilemez ki. Nebçim soru bu, kınıyorum seni.Uzun iliskim var demistiniz, ne zaman bitti? Sebebi neydi? Terkeden kim? Aldatildiniz mi? Evlilik teklifi aldim dediginiz iliskiler ne sebeple bitti? Yalan, aldatilma, supheli hareketler?
Uçakla gezme hayalleri kurarken passatın yan koltuğu da hayal olabilir, aman dikkat.
Anneyle baba arasında bir aldatilma benzeri hikaye var mi?aynen hepsinde aldatılmalar var maalesef ben buldum çıkardım. önceden teklif ettiler uygun bi dönem olmadığını söylemiştim ama ayrılmıyorduk sonra başkasının izini bulduğumda şutladım. genel özet bu şekilde. o yüzden o çok güvenilen erkeklerin ruhunu bilirim ben :)
Forum forum stalk yapmanızdan ne kadar vakitsiz olduğunuz belli zaten.
Anneyle baba arasında bir aldatilma benzeri hikaye var mi?
Anlıyorum. Yardımcı olunacak bir durum göremedim ben de şu an şahsen, bazıları benden önce görmüş, olsun. Siz sanırım hikaye okumayı, hayallere dalmayı seven birisiniz sadece, bunda da bir mahsur yok.gerek yok ben kendi arabamın şoför koltuğundayım zaten. hayallerimi gerçekleştirmek için bi erkeğe ihtiyacım yok. ha yapan olursa da hayır demem o ayrı :)
Yarım saattir nazlanmak yerine 10 dk okuyabilirdiniz. Ay neyse.nickini google a yazınca çıkıyor zaten uğraşmıyorsun :) onu da yapayım bi zahmet.
Burda da çok kadın tanıştı, arkadaşlıklar kurdu, yıllardır görüşüyorlar; ama çok dolandırılan, kandırılan, hatta yuvası yıkılan da oldu. Erkek arkadaşınız bütün bir sanal aleme garanti olamaz. Bu arada hangi forumdu bu?
Tamam kisisel hayatinizdaki aldatilma tecrubelerinize ragmen, bu adami durust ve guvenilir bulup, pesine düşmenizi saglayacak bağlılığın sizce sebebi nedir?yo hayır, babam düz adamdır tv falan ev modu bi adam. hala birlikteler zaten. bana erkekler hakkında akıl verir hatta babamla ilgili sorunları olan bi kadın değilim aramız iyidir çok da severim.
Ben de bunu anlamıyorum, insanlar aynı yatağa girdikleri tarafından nelere nelere uğrarken Allah'ın dağında adamı sadece yazdığı kadar biliyorsunuz, ağzından pardon klavyesinden çıkana itimat ediyorsunuz valla çok cesurca.olamaz da sonuçta dolandırılan kadınlar sadece sanaldan tanışmıyorlar bu adamlar gerçek hayatta da varlar. sanaldan tanıştı diye hayatındaki bazı bilgilere ulaşmadan güveni dolandırırlıyorsa falan bi kadın zaten saftır.
Anlıyorum. Yardımcı olunacak bir durum göremedim ben de şu an şahsen, bazıları benden önce görmüş, olsun. Siz sanırım hikaye okumayı, hayallere dalmayı seven birisiniz sadece, bunda da bir mahsur yok.
:)Bu kadar önemsiz bulamıyorum ben iletişimde olduğum insanları. Şu kadar flu yaşasam 3 saat kendimi keserim. Önemsiz olduğunu düşündüğüm insanlara selam vermemek için yol değiştiriyorum. Bana bu haller iğrenç geldi. Kimse sizin gibi olmasa keşke. Duygularında berrak olsa.