Birkaç gün konuşmayalım diyen flört

Daha öncede böyle oldu demişsiniz sorun da bu zaten , ilkinde müsamaha gösterdiniz diyelim 3 4 saat bakmadı.İkincisinde tekmeyi koyacaktınız.

Kimse kusura bakmasın da bu devirde özellikle erkekler tuvalete bile telefonla giriyorlar.İsteyince çok güzel yazıyorlar merak etmeyin.Benim sevgilim doktor ve ameliyatlar saatler sürebiliyor.Yazamıyor o zamanlarda ama ben nerede kiminle ne yaptığını bilirim, haber ver asla demem kendisi söyler.Olması gerekende bu zaten.

Siz de anca saatlerce kıçı kırık heriflerden mesaj bekleyin.Ne yapmış beyefendimiz hayat mı kurtarmış 7 saatte size yazmayarak?
Kendi ilişkiniz ile benimki arasında dağlar kadar fark var karşılastirmanız saçmalık ötesi bir durum.Sizin sevgiliniz olduğu için yazmasa bile niye yazmadın diyebilirsiniz benim flörtüm olduğu için sormadım soramam da.Kendisi de sormazdı bazen geç cevap verdiğimde iş gereği sadece naptın sesin çıkmadı diye yazıyordu.Bir gün ilgili bir gün ilgisiz olduğu için ben yanlış anladım diye düşünmüştüm.Dün tüm parçalar yerine oturdu zaten.

bu iliskiden bir cacik olmaz
o da sacma sapan davranmis sen de sacma sapan davranmissin.
zaten daha yolun basindaymissiniz. ayrilman iyi olmus. kendine yeni bir iliski bulup sifirdan guzelce basla
Benim saçma sapan davrandığım bir durum yok bir aydır her gün konuştuğum insanın davranışları ile alâkalı fikir edinmek istemem yanlış bir durum değil.Kimseye bağlı değilim aşık hiç değilim.Karsımdaki insanın dengesizliği benim dengemi bozdu sadece.Nasıl davranmam gerektiği bilemiyordum.Zaten üstüne konuşacak başka bir durum kalmadı herkes yoluna.Ara verelim birkaç gün konuşmayalım dedi ve ben zaten bir daha yazmak istemedigini o zaman anladım.Bende ilgisiz bir insanla zaten birkaç hafta daha devam edebilirdim sonra bende sıkılırdım belki gözüm başkalarına bile kayabilirdi.Bitmesi her iki taraf için de iyi olmuştur.

Kendi ilişkiniz ile benimki arasında dağlar kadar fark var karşılastirmanız saçmalık ötesi bir durum.Sizin sevgiliniz olduğu için yazmasa bile niye yazmadın diyebilirsiniz benim flörtüm olduğu için sormadım soramam da.Kendisi de sormazdı bazen geç cevap verdiğimde iş gereği sadece naptın sesin çıkmadı diye yazıyordu.Bir gün ilgili bir gün ilgisiz olduğu için ben yanlış anladım diye düşünmüştüm.Dün tüm parçalar yerine oturdu zaten.
İşte böyle adamlara rest çek ki ileride yine millet kocalarıyla yaptığı tatillerle gördüğü ilgiyle böyle övünürken sen burda konu açarsın kocam ilgisiz dşye .Böyle adamlara rest Çek değer gören kadınlardan hiçbir farkın yok onlarında altından degil bi tarafları.Ama kendine değer vereni seçiyorlar

Back
X