- 11 Mayıs 2022
- 2.533
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.053
- 63
- Konu Sahibi Kalimero28
Ergen gibi bu ne ya insan devam etmicekse bile olmuyor der bir helallik alır neyin kafası bu kanlı bıçaklı olmadınız ya tövbe yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sormayacağım evet tam da bu sebepleSiz de onu görmezden gelin, asla neden niçin sormayın kendisine. 45 yaşına gelip de iletişim tarzı ghosting olan biri ile zaten mutlu olamazsınız. Başınız sağolsun![]()
söz, nişan, evlilik geçmedi başımdan asla bir erkekle ilgili bir şey duyabilecekleri bir hayatım da yoktu 6 sene babamla ilgilendim hastalığı çok ağır ve masraflıydı 4 senesi tam yatalaktı bakımı zordu evden işe, işten koşa koşa eve dönüyordum ailemin tek çocuğuyum hani belki hayırlı olur ilerde Allah gecinden versin annemde gidince yalnız kalmamak için evlenmeyi düşünmüştüm hayatlarımız benziyor birbirimizi anlarız diye de sürdürdüm işteDaha önce evlenip boşanmış mıydınız? Bazı aileler bunu sorun ediyor, belki kadın bunu öğrenince fikrini değiştirdi başta onaylamıştı. Bu arada bu konu beni üzdü, kaybınız için çok üzgünüm başınız sağolsun.
Terbiyesiz, en baştan ne mal olduğunu görmüşsünüz. Böyle bir adamla(!) hayat paylaşılmaz, defolsun gitsin. Bir daha sakın yazmayın, kafanızı dinleyin bir süre. Zaten acınız var, böyle ergenlerle vakit harcamayın. Başınız sağ olsun.yazmadım çünkü bankayla ilgili rica ettiğime olumlu ya da olumsuz bir cevap vermedi
pilav yollamıştım Allah duanızı kabul etsin demedi (yol yordam bilen biriydi)
selam söyleyin demiştim selamını aldım demedi ( her an her sebeple benimle olmak isteyen biriydi)
bende bunları cevapsız bırakmasını konuşmak istemiyor şeklinde yorumladım
Hakkınızda olabilecek en hayırlısı, en iyisi olsun inşallah ❤söz, nişan, evlilik geçmedi başımdan asla bir erkekle ilgili bir şey duyabilecekleri bir hayatım da yoktu 6 sene babamla ilgilendim hastalığı çok ağır ve masraflıydı 4 senesi tam yatalaktı bakımı zordu evden işe, işten koşa koşa eve dönüyordum ailemin tek çocuğuyum hani belki hayırlı olur ilerde Allah gecinden versin annemde gidince yalnız kalmamak için evlenmeyi düşünmüştüm hayatlarımız benziyor birbirimizi anlarız diye de sürdürdüm işte
amin hepimizinHakkınızda olabilecek en hayırlısı, en iyisi olsun inşallah ❤
bizim ülkde şöyle bir şey var. mesela kaynanalar kilolu gelin istemiyor. engelli gelin istemiyor. iki kere iki dört. maalesef durum bu. gerçekten de kendilerine ya da kendi oğullarına bakmadan güzel genç zayıf gelin istiyor kaynanalar. mesela benim kaynanam da benim kilo almamı istemiyor hatta bana zayıfla demişliği var üstü kapalı. kendi tipine bakmadan bana süslen falan da demişti. onların ailesine misafir geleceği gün kaynanam beni aradı bana süslen dedi resmen.bana da öyle geliyor ama tanımadan günahını almak istemiyorum da
işte bende buna takıldım en baştan her şeyi oğluna söyledim, aynı sitedeyiz aramızı yapanlar zaten beni biliyordu tanıyordu kadın beni kendisi bile görmüştür evlerimiz birbirine bakıyor en baştan konuşsalardı madem bunları kadının takıntısı varsabizim ülkde şöyle bir şey var. mesela kaynanalar kilolu gelin istemiyor. engelli gelin istemiyor. iki kere iki dört. maalesef durum bu. gerçekten de kendilerine ya da kendi oğullarına bakmadan güzel genç zayıf gelin istiyor kaynanalar. mesela benim kaynanam da benim kilo almamı istemiyor hatta bana zayıfla demişliği var üstü kapalı. kendi tipine bakmadan bana süslen falan da demişti. onların ailesine misafir geleceği gün kaynanam beni aradı bana süslen dedi resmen.
kadın sizi fiziken beğenmediyse oğlunu doldurmuştur. günahını almayayım ama anlattığınıza bakarak bunu düşündüm. çünkü maalesef bu çok yaygın. kaynanalar şişman ya da yaşlı gelini sevgili oğullarına layık görmüyor. tipine tükürdüklerim sanki onlar manken.
hiç üzülmeyin. ve size değer vermeyen insanları da ciddiye almayın. değmez.
insanlar net iletişim kurmuyor ki. netlik en iyisidir. böyle geri planda pasif davranıp can sıkmak en kötüsü. netçe dürüstçe konuşsa keşke. en azından sizi de muallakta bırakmamış olurdu. size karşı saygısızlık bu. değersizleştirmek. siz bunu hak etmiyorsunuz.işte bende buna takıldım en baştan her şeyi oğluna söyledim, aynı sitedeyiz aramızı yapanlar zaten beni biliyordu tanıyordu kadın beni kendisi bile görmüştür evlerimiz birbirine bakıyor en baştan konuşsalardı madem bunları kadının takıntısı varsa
yok kesinlikle farkındayım bunların ve görüşmeyi düşünmüyoruminsanlar net iletişim kurmuyor ki. netlik en iyisidir. böyle geri planda pasif davranıp can sıkmak en kötüsü. netçe dürüstçe konuşsa keşke. en azından sizi de muallakta bırakmamış olurdu. size karşı saygısızlık bu. değersizleştirmek. siz bunu hak etmiyorsunuz.
yerinizde olsaydım tek kalemde silerdim. yolda görsem selam vermezdim. asla da muhatap olmazdım. son hareketi tamamen saçmalık ve saygısızlık. siz değersiz değilsiniz. bunun farkına varın.
bizim yaş grubu insanlar genellikle net olur. muhatap olduğunuz adam da bizle aynı nesilden. böyle ergen ergen davranması hiç olgunca değil. onu kendi tripleriyle baş başa bırakın. defolsun gitsin kendi dünyasında ergen ergen yaşasın varsın.yok kesinlikle farkındayım bunların ve görüşmeyi düşünmüyorum