- 28 Şubat 2017
- 7.952
- 22.188
teşekkür ederim bende size katılıyorum konu sahibinin yazdığı hiçbir şey bana değmiyor bile istesem de alınamıyorum durumu çok belli dışarıdan bakınca . Sözüm ona dürüst adam bulduğu için kendini şanslı hissediyor bana değer verdi dürüst oldu diye düşünüyor ama bunun altında adamın bak benim duygusallık paylaştığım biri var ama istersen senle de gezer tozar yatarım demek istediğinin konu sahibini yokladığının asla farkında değil konu sahibi adam sırf evlenmek isterim seninle dediği için kendini değerli ve adamın önceki ilişkilerinden farklı görüyor hissediyor bu nedenle adamın kendisini unutamadığını düşünüyor ki bilse erkekler merak ettiği bir kızı yatağa atmak için neler neler yapar şok olur donar(tecrübeli olduğunu düşünüyor ama asla değil) izin verse yardım edeceğiz adamın niyetini tek mesajla çözeriz ama konu sahibi olaya çoook fazla kapalı asla ihtimal vermiyor.Hunharca alkislama butonu eklenirse geri donup bu mesajı bulacagim. Sen şimdi hunharca alkisladim say, ozellikle son cumleyi.
Konu sahibi P pennyy bana da saldirma ama verdiğin cevaplar da inanilmaz bir reddedilmislik korkusu mevcut. Sana yardimci olmaya calisan insanlari once tersledin, ardindan baya saygisizlik boyutuna eristirdin ama emin ol sebebi o insanlara kizman ya da o insanlarin da sana tepki vermesi degil. Gecmiste yasadiklarin sebebiyle tetikleniyorsun.
terapi alsan iyi olabilir, bundan sonraki iliskilerini duzgun yurutebilmen icin gerekli. Gecmis olsun.