- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.699
Fak badilik müessesesi ayrı çünküm. Açık ilişkide duygular var, aşk var, normal ilişkide yaşanan her şey var sadece arada canları çekince başkalarıyla da fikfikleme özgürlükleri var.Neden fak badi demiyoz?
onda duygu yok temel amaç sadece sex ve bb ama açık ilişki de evli bile olabilirsin birlikte vakit geçirirsin bir şeyler paylaşırsın ama birliktelikler anlamında iki taraf da özgürNeden fak badi demiyoz?
aslında fark ettim de konu sahibi de bunu ayırt edemiyor sanıyor ki adamın sadece sex yaptığı biri var birlikte vakit geçirdiklerini duyguları olduğunu bu kişiyle olmaktan zevk aldığının farkında değil olsaydı eğer evlenelim dedi diye tutturmazdı bu kadarFak badilik müessesesi ayrı çünküm. Açık ilişkide duygular var, aşk var, normal ilişkide yaşanan her şey var sadece arada canları çekince başkalarıyla da fikfikleme özgürlükleri var.
Tişikkirlir. Iğrençmiş.onda duygu yok temel amaç sadece sex ve bb ama açık ilişki de evli bile olabilirsin birlikte vakit geçirirsin bir şeyler paylaşırsın ama birliktelikler anlamında iki taraf da özgür
Kustum tşkFak badilik müessesesi ayrı çünküm. Açık ilişkide duygular var, aşk var, normal ilişkide yaşanan her şey var sadece arada canları çekince başkalarıyla da fikfikleme özgürlükleri var.
Adam açık ilişkide bile değil evli bence zaten. Ha evliliği açıktır onu bilemem. Ama diğerini bırakıp da tanımadığı bir kadının peşine düşmez.aslında fark ettim de konu sahibi de bunu ayırt edemiyor sanıyor ki adamın sadece sex yaptığı biri var birlikte vakit geçirdiklerini duyguları olduğunu bu kişiyle olmaktan zevk aldığının farkında değil olsaydı eğer evlenelim dedi diye tutturmazdı bu kadar
benimkiler tam fak badi değildiNeden fak badi demiyoz?
bir de şey var başka bir kadına karşı hissi var ama hala sitede kadın peşinde teknik olarak konu sahibi 2. kadınAdam açık ilişkide bile değil evli bence zaten. Ha evliliği açıktır onu bilemem. Ama diğerini bırakıp da tanımadığı bir kadının peşine düşmez.
Abla şimdi bak bu site 10 yıllık erkek üye gördü tamam mı, yıllardır sahte persona ile gezen kadın gördü, ünlü bir doktoru babası olduğuna yıllarca insanları inandırdı. Daha çok ayrıntı var da iş sıkıntı yerlere gidiyor. Sen bi tane forumlara yazan abidik gubidik bir tipin evli olduğunu sanmıyon öyle mi? Gülümsettin.evli olmadığından eminim çünkü o yabancı forumda kendi ilişkisiyle ilgili bikaç ay önce konu açıp silmiş ama başlığı duruyor.
Allah içinize sindirsin.benimkiler tam fak badi değildi
ben aslında biraz öyle görüyordum ama ikisiyle de görüşmeyi kesme sebebim
duygusal beklentilerinin de oluşmaya başlaması oldu
yani ben takılmalık bakıyordum olaya
ama karşımdaki insan manevi destek olmamı bekliyordu hayatında sıkıntı yaşadığında
aranıp sorulmak istiyordu
gece vakti arayıp sana çok ihtiyacım var gelir misin falan diyordu
moralim bozuk görüşelim milere falan evrildi olay karşımdaki tarafından
ama benim tek derdim kendi hayatımdan bi tık uzaklaşıp biraz onunla vakit geçirmek
geceyi de seksle noktalamak oluyordu
ikisi de bu şekilde görüştüğümüz dönem bana aşık olduğunu söylemişti
ama aynı zamanda başka kadınlarla da görüşmek istiyorlardı :)
duygusal ihtiyaçları da işin içine katmaya başladıklarını anladığım an bay bay demiştim
bu arada ben ikisiyle aynı anda görüşmedim, hayatım 2 farklı zamanında böyle bi durumum oldu sadece
katip şu zehirli oku atma sassy aklıma geldi yineAbla şimdi bak bu site 10 yıllık erkek üye gördü tamam mı, yıllardır sahte persona ile gezen kadın gördü, ünlü bir doktoru babası olduğuna yıllarca insanları inandırdı. Daha çok ayrıntı var da iş sıkıntı yerlere gidiyor. Sen bi tane forumlara yazan abidik gubidik bir tipin evli olduğunu sanmıyon öyle mi? Gülümsettin.
açık ilişki yaşadığın insanı cepte görürsün ve saygı duymazsınben açık ilişki yaşayan insanlara laf etmiyorum ama sitede maşşallah takıldılar bi oraya. herkesin kendi tercihi. ben yapabilen biri değilim kıskanç biriyim ve kafama takarım kendimi biliyorum. sanırım o açık ilişkide görüşmek istedi, görüşmeden önce de itiraf etti. ben kabul etmedim olay bu. ondan çok etkilenmiştim ama hala daha da etkisi geçmedi, yani açık ilişki yapabilen biri olsam görüşürdüm keşke bu kadar takan biri olmasaydım çünkü hayli zor oldu benim için.
peki sence açık ilişki yaşayan birinin exclusive olma ihtimali çok mu düşüktür? çünkü bana sürekli aile kurmaktan bahsediyordu çok savruk yaşadığını artık böyle bi hayat istemediğini sadece işim sen ve çocuklarım olsun hayatımda istiyorum diyordu, yani bu kararı kendisi alıp değişmesi lazım bence ama görüşmeden de biz direkt bu moda nası geçer bilemedim sadece konuşmakla. sence arkadaş gibi görüşsek bu hayattan vazgeçmeyi düşünür mü? dediğim gibi ondan çok etkilendim. hayatımda ilk defa evlilik düşündüm biriyle o da oydu. aynısını o da benim için demişti ve yalan olduğunu düşünmüyorum son konuşmamızda ben kızmıştım hala evlenebiliriz vs demişti hatta. şu anda da beni takip ediyor hala, sitede bir şey yazdığımda beni ima edecek şeyler yazıyor hemen falan. 2 haftadır da hiçbir şey yazmıyor ben biraz umarsız takılıyorum muhtemelen onu umursamadığımı düşünüyor.
Adamın karakter şahane zaten de konu sahibi de çok uyumluyuz dediğine göre zihniyetler aynı.bir de şey var başka bir kadına karşı hissi var ama hala sitede kadın peşinde teknik olarak konu sahibi 2. kadın
Hunharca alkislama butonu eklenirse geri donup bu mesajı bulacagim. Sen şimdi hunharca alkisladim say, ozellikle son cumleyi.sevişme : ben ne alaka
benim bu tarz ilk yorumum yalnız kimle karıştırdınız bilmiyorum ama bu yaşta böyle kör olmayın siz açık ilişkiyi ne sanıyorsunuz? adamın hem sevgilisi var düzenli seviştiği hemde canı istediğinde başkasıyla sevişebiliyor bu adam bu ilişkiyi bırakıp gelse bile kapabileceğiniz hastalıkları hayal edebiliyor musunuz ?
İnsanların size yazdıkları hakkında alt metni hakkında en ufak bir şey algılamıyorsunuz olayları mantık süzgecinden geçiremiyorsunuz 35 yaşında bir insanın sosyal zekasının bu kadar zayıf olması çok korkunç ya
içe sinmelik bi durum yoktu ya :)Allah içinize sindirsin.
Ya shsfagaj kız ben senin için demedim şizofreni hatta konuyu unutarak kendi arkadaşımdan bahsettim vallahiaynen şizofrenim 8 senedir üye olduğum mesaj gelmeyen sitede aktif olmadığım yazım olmadığı halde 3 gündür 4. hesap yazdı.
diğer yerde de bu konuyu açtığımdan beri yeni açılmış 2 hesap daha yazdı. şimdiye kadar hiç böyle şeyler olmuyordu.
paranoyak falan değilim yani merak etmeyin. erkek arkadaşlarıma da soruyorum absürt olduğunu o olabileceğini söylüyorlar, dedikoducu kadınların laflarına bakmıyorum sadece.
neyse elbet pes edip kendi hesabından yazacak. meraktan kudurduğu için saçmalama moduna girdi çünkü başka biriyle konuştuğumu anladı muhtemelen. kendi bilir yazmazsa da.
Ay hala pilot diyor. Şey, elimde tam size göre çok iyi bir boğaz köprüsü var.bu ülkede yaşayan pilotlar var değil m? o adamlar da insan ve birilerine ilgi duyuyorlar bu çok normal. sizin iletişim kurabildiğiniz bi kadın olması mı size inanılmaz geliyor acaba?
Pilot ile iletişimde olmanız garip gelmedi, şu anda kadar bir pilotun çıkıp da uçakla gezdireyim dediğini duymadım. Bir uçak kafana göre hareket ettirilir gezme aracı olarak kullanılmaz . Bir sürü prosedürü var , uçaklar pilotların kişisel malı değil . Not: havalanina çok yakın yaşadığım için çok fazla pilot, hostes vs arkadaşım vardıbu ülkede yaşayan pilotlar var değil m? o adamlar da insan ve birilerine ilgi duyuyorlar bu çok normal. sizin iletişim kurabildiğiniz bi kadın olması mı size inanılmaz geliyor acaba?
yani sanaldan konuşmayı sevgililik olarak görmüyorum tanışma aşamasındaydık, ama başndan dürüst olmadığı için bu konuda tavrımı koydum zaten. zorladığımda dürüst olmayıp klasik türk erkeği gibi kafanda kuruyorsun sen paranoyak olmuşsun da diyebilirdi kendi ağzıyla söylemek yerine. sizi bilmem de ben senelerce çooook dürüst efendi adamların çatır çatır nası aldattıklarını çok gördüm arkadaşlarını. burada bana saydıranlar da muhtemelen boynuzlanıyordur haberi yoktur. gerçek bi erkek dostunuz olsa size tüm erkeklerin aldattığını anlatırdı ama yok işte çekirdek kolaya devam.
Bu kadar önemsiz bulamıyorum ben iletişimde olduğum insanları. Şu kadar flu yaşasam 3 saat kendimi keserim. Önemsiz olduğunu düşündüğüm insanlara selam vermemek için yol değiştiriyorum. Bana bu haller iğrenç geldi. Kimse sizin gibi olmasa keşke. Duygularında berrak olsa.içe sinmelik bi durum yoktu ya :)
çünkü ciddiye almıyordum hayatımın bi kıyısında köşesinde duruyordu
canım sıkıldığında görüşüyordum
elimin altındaydı
içime sinse nolur sinmese nolur :)
o dönem zaten ben kimseyle normal sevgililik ilişkisi yaşama kafasında değildim
sorumluluk almak istemiyordum
bu akşam bana gelsene diye çağırdığı akşam olur gelirim diyordum
ama gidene kadar atıyorum bi arkadaşım da aynı akşam benimle plan yapmak istediğinde
adamı ekip arkadaşla kız kıza plan yapıyordum
sen düşün
o kadar önemsizdi yani