fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fak badilik müessesesi ayrı çünküm. Açık ilişkide duygular var, aşk var, normal ilişkide yaşanan her şey var sadece arada canları çekince başkalarıyla da fikfikleme özgürlükleri var.
aslında fark ettim de konu sahibi de bunu ayırt edemiyor sanıyor ki adamın sadece sex yaptığı biri var birlikte vakit geçirdiklerini duyguları olduğunu bu kişiyle olmaktan zevk aldığının farkında değil olsaydı eğer evlenelim dedi diye tutturmazdı bu kadar

Adam açık ilişkide bile değil evli bence zaten. Ha evliliği açıktır onu bilemem. Ama diğerini bırakıp da tanımadığı bir kadının peşine düşmez.

Neden fak badi demiyoz?
benimkiler tam fak badi değildi
ben aslında biraz öyle görüyordum ama ikisiyle de görüşmeyi kesme sebebim
duygusal beklentilerinin de oluşmaya başlaması oldu
yani ben takılmalık bakıyordum olaya
ama karşımdaki insan manevi destek olmamı bekliyordu hayatında sıkıntı yaşadığında
aranıp sorulmak istiyordu
gece vakti arayıp sana çok ihtiyacım var gelir misin falan diyordu
moralim bozuk görüşelim milere falan evrildi olay karşımdaki tarafından
ama benim tek derdim kendi hayatımdan bi tık uzaklaşıp biraz onunla vakit geçirmek
geceyi de seksle noktalamak oluyordu
ikisi de bu şekilde görüştüğümüz dönem bana aşık olduğunu söylemişti
ama aynı zamanda başka kadınlarla da görüşmek istiyorlardı :)
duygusal ihtiyaçları da işin içine katmaya başladıklarını anladığım an bay bay demiştim
bu arada ben ikisiyle aynı anda görüşmedim, hayatım 2 farklı zamanında böyle bi durumum oldu sadece

Adam açık ilişkide bile değil evli bence zaten. Ha evliliği açıktır onu bilemem. Ama diğerini bırakıp da tanımadığı bir kadının peşine düşmez.
bir de şey var başka bir kadına karşı hissi var ama hala sitede kadın peşinde teknik olarak konu sahibi 2. kadın

evli olmadığından eminim çünkü o yabancı forumda kendi ilişkisiyle ilgili bikaç ay önce konu açıp silmiş ama başlığı duruyor.
Abla şimdi bak bu site 10 yıllık erkek üye gördü tamam mı, yıllardır sahte persona ile gezen kadın gördü, ünlü bir doktoru babası olduğuna yıllarca insanları inandırdı. Daha çok ayrıntı var da iş sıkıntı yerlere gidiyor. Sen bi tane forumlara yazan abidik gubidik bir tipin evli olduğunu sanmıyon öyle mi? Gülümsettin.

Allah içinize sindirsin.

katip şu zehirli oku atma sassy aklıma geldi yine

açık ilişki yaşadığın insanı cepte görürsün ve saygı duymazsın
dolayısı ile sen adamın öyle yada böyle bi sevgilisi olduğunu bildiğin halde
o kızın varlığına rağmen onu kabul etseydin
sana da saygı duymayacaktı
hatta özgüven patlaması yaşayacaktı vaaoov benim iki sevgilim var diye böbürlenecekti
adam seni sahiden isteseydi sana o açık ilişkisinden bahsetmezdi bile
direkt onu bırakıp senle doğru düzgün bi ilişki yaşardı
aşk iki kişi arasında yaşanır. 3. bi kişi söz konusu olduğu an
ortada aşk maşk yok demektir.

Hunharca alkislama butonu eklenirse geri donup bu mesajı bulacagim. Sen şimdi hunharca alkisladim say, ozellikle son cumleyi.

Konu sahibi P pennyy bana da saldirma ama verdiğin cevaplar da inanilmaz bir reddedilmislik korkusu mevcut. Sana yardimci olmaya calisan insanlari once tersledin, ardindan baya saygisizlik boyutuna eristirdin ama emin ol sebebi o insanlara kizman ya da o insanlarin da sana tepki vermesi degil. Gecmiste yasadiklarin sebebiyle tetikleniyorsun.

terapi alsan iyi olabilir, bundan sonraki iliskilerini duzgun yurutebilmen icin gerekli. Gecmis olsun.

Allah içinize sindirsin.
içe sinmelik bi durum yoktu ya :)
çünkü ciddiye almıyordum hayatımın bi kıyısında köşesinde duruyordu
canım sıkıldığında görüşüyordum
elimin altındaydı
içime sinse nolur sinmese nolur :)
o dönem zaten ben kimseyle normal sevgililik ilişkisi yaşama kafasında değildim
sorumluluk almak istemiyordum
bu akşam bana gelsene diye çağırdığı akşam olur gelirim diyordum
ama gidene kadar atıyorum bi arkadaşım da aynı akşam benimle plan yapmak istediğinde
adamı ekip arkadaşla kız kıza plan yapıyordum
sen düşün
o kadar önemsizdi yani

Ya shsfagaj kız ben senin için demedim şizofreni hatta konuyu unutarak kendi arkadaşımdan bahsettim vallahi

Size gelince evet anlattiklariniz doğru olabilir de yani bu kadar takıntılı olmak normal değil bence. Açık ilişki yaşadığını da biliyorsunuz hâlâ onu bekliyorsunuz. Ayrıldım dese inanacak mısınız? Uzak ya hani ya yalan söylüyorsa. Yada açık ilişki dediği eşi de olabilir. Bişey sorucam siz bu adamla hiç yüz yüze görüşmediniz mi?

Size yazdigi mesajlara hic cevap verdiniz mi? Hani yazim.tarzi falan benziyor dediniz ya

bu ülkede yaşayan pilotlar var değil m? o adamlar da insan ve birilerine ilgi duyuyorlar bu çok normal. sizin iletişim kurabildiğiniz bi kadın olması mı size inanılmaz geliyor acaba?
Ay hala pilot diyor. Şey, elimde tam size göre çok iyi bir boğaz köprüsü var.

Pilot ile iletişimde olmanız garip gelmedi, şu anda kadar bir pilotun çıkıp da uçakla gezdireyim dediğini duymadım. Bir uçak kafana göre hareket ettirilir gezme aracı olarak kullanılmaz . Bir sürü prosedürü var , uçaklar pilotların kişisel malı değil . Not: havalanina çok yakın yaşadığım için çok fazla pilot, hostes vs arkadaşım vardı

Bu kadar önemsiz bulamıyorum ben iletişimde olduğum insanları. Şu kadar flu yaşasam 3 saat kendimi keserim. Önemsiz olduğunu düşündüğüm insanlara selam vermemek için yol değiştiriyorum. Bana bu haller iğrenç geldi. Kimse sizin gibi olmasa keşke. Duygularında berrak olsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…