fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda da çok kadın tanıştı, arkadaşlıklar kurdu, yıllardır görüşüyorlar; ama çok dolandırılan, kandırılan, hatta yuvası yıkılan da oldu. Erkek arkadaşınız bütün bir sanal aleme garanti olamaz. Bu arada hangi forumdu bu?

Uzun iliskim var demistiniz, ne zaman bitti? Sebebi neydi? Terkeden kim? Aldatildiniz mi? Evlilik teklifi aldim dediginiz iliskiler ne sebeple bitti? Yalan, aldatilma, supheli hareketler?

Yaşın 18-20 olsa anlarımda 35 yaşında kocaman kadınsın bana çok ergence geldi düşüncelerin. Neyse büyük konuşmayayım Allah korusun

18-20yken çok ciddi bakıyordum hayata :) sonra bu işlerin aslında içgüdü olduğunu fark ettiğimden beri ciddiyetten çıktım sizi de anlıyorum ben de öyleydim eskiden.

Uzun iliskim var demistiniz, ne zaman bitti? Sebebi neydi? Terkeden kim? Aldatildiniz mi? Evlilik teklifi aldim dediginiz iliskiler ne sebeple bitti? Yalan, aldatilma, supheli hareketler?

aynen hepsinde aldatılmalar var maalesef ben buldum çıkardım. önceden teklif ettiler uygun bi dönem olmadığını söylemiştim ama ayrılmıyorduk sonra başkasının izini bulduğumda şutladım. genel özet bu şekilde. o yüzden o çok güvenilen erkeklerin ruhunu bilirim ben :)

Anneyle baba arasında bir aldatilma benzeri hikaye var mi?

gerek yok ben kendi arabamın şoför koltuğundayım zaten. hayallerimi gerçekleştirmek için bi erkeğe ihtiyacım yok. ha yapan olursa da hayır demem o ayrı :)
Anlıyorum. Yardımcı olunacak bir durum göremedim ben de şu an şahsen, bazıları benden önce görmüş, olsun. Siz sanırım hikaye okumayı, hayallere dalmayı seven birisiniz sadece, bunda da bir mahsur yok.

olamaz da sonuçta dolandırılan kadınlar sadece sanaldan tanışmıyorlar bu adamlar gerçek hayatta da varlar. sanaldan tanıştı diye hayatındaki bazı bilgilere ulaşmadan güveni dolandırırlıyorsa falan bi kadın zaten saftır.

yo hayır, babam düz adamdır tv falan ev modu bi adam. hala birlikteler zaten. bana erkekler hakkında akıl verir hatta babamla ilgili sorunları olan bi kadın değilim aramız iyidir çok da severim.
Tamam kisisel hayatinizdaki aldatilma tecrubelerinize ragmen, bu adami durust ve guvenilir bulup, pesine düşmenizi saglayacak bağlılığın sizce sebebi nedir?

Ben de bunu anlamıyorum, insanlar aynı yatağa girdikleri tarafından nelere nelere uğrarken Allah'ın dağında adamı sadece yazdığı kadar biliyorsunuz, ağzından pardon klavyesinden çıkana itimat ediyorsunuz valla çok cesurca.

Anlıyorum. Yardımcı olunacak bir durum göremedim ben de şu an şahsen, bazıları benden önce görmüş, olsun. Siz sanırım hikaye okumayı, hayallere dalmayı seven birisiniz sadece, bunda da bir mahsur yok.

kendi hayatı için çok çabalayan güzel yaşamaya çalışan kendi gibi biri olsa ne güzel diyecek bir kadınım ben özetle. biri olsun arayışında değilim ama belki de yaş itibariyle tam istediğim gibi biri olsa güzel olurdu diye düşünüyorum şu aralar.

:)
insan zaman içerisinde o saf halini kaybediyor
kazık yiye yiye artık insanlara nabza göre şerbet vermeye başlıyorsun
seninle işine geldiği gibi görüşmeyi tercih edenle sende işine geldiği gibi
işine geldiği kadar görüşüyorsun
o insanlara karşı elbette sıfır duygum yoktu
tamamen hissiz bi şekilde bende kimseyle görüşemem
ama duygusal anlamda çok özel bi mertebeye de gelemedi onlar benim için
fluluk berraklık demişsinde o insanlar en başından beri biliyorlardı zaten
hiçbir zaman sevgilim olamayacaklarını
ben kimseyi kandırmadım kimseye vaat vermedim yani
karşımdaki insan hem senle de görüşeyim ama ayşe fatmayla da görüşeyim kafasında olunca
bende bunlara saf temiz harika bi sevgi besleyemiyordum doğal olarak
sana iğrenç gelmesinin benim nezdimde bi önemi yok :)
sordun , açıkladım , mesele bundan ibaret :)
sana iğrenç gelip gelmemesiyle ilgilenmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…