Amaç şuKızlar geçen günlerde konu açmıştım.Flörtüm var ilgisiz vs. diye.Ben o günden sonra konuşma kararı aldım dedim ki biz sanırım birbirimize göre değiliz, flört dönemi daha ilgili olur yaslarimiz da genç heyecanlı bir şeyler göremiyorum vs diye.Kendisi de yanlış anladığımı böyle hissettirdiysem özür dilerim dedi.Biz iki üç gün baya iyiydik aradı konuştuk vs.Dün sabah günaydın mesajı attım kendisi de samimi bir şekilde cevap verdi.Napiyorsun dediğimde mesajımı anında okuyup cevap vermedi tam 7 saat boyunca.Bu sırada 3 adet hikâye attı Instagram hesabından.Bunu daha önce de yapardı ama hiçbir zaman bu kadar uzun süre bekletmezdi.Bende sinirlenip ınstagramdan çıkardım.Bana mesaj atmış niye çıkardın vs. Diye bende biraz beklettim mesajını.1 saat sonra da ben kimseyle uğraşamam zaten yoğunum, hikayeyi ben atmadım arkadaşa söyledim benim yerime attı demiş.Bende buna anlam veremedigimi bir insanın çok ağır işte çalışsa dahi 3 4 saate bir kahve çay molası verebilecegini belirttim.Zaten inanmadım da.Biraz soğuk bir tartışma yaşadık.Özür diledi geçiştirmek amacı ile seni rahatsız etmem gibi şeyler saçmaladı.Bende sinirledim konuşmak istemiyorum deme cesaretin yok beni manipüle edip kendimi suçlu hissettirmeye çalışıyorsun bunu ikimiz de biliyoruz dedim.Uzatmak istemiyorum iyi geceler dedim.Kendisi ise birkaç gün kafamı toparlamak istiyorum 2 gündür çok yorgunum çok canım sıkkın biraz süre istiyorum dedi.Bende ara vermeyi sevmiyorum ya varsındır ya yoksundur hayatımda dedim.Biraz süre rica ediyorum lütfen dedi.Sen bilirsin iyi geceler dedim.Konusma bu şekilde sona erdi.Sizce ne yapmalıyım? Amaç nedir? Kafam karışık.Yardimci olursanız cok sevinirim.![]()
Muhtemelen başka biriyle de konuşuyor
Bakacak duruma göre ama seni de tutuyor ki bu olmazsa tekrar dönerim.
Ara verme diye bir şey olamaz. Bir ilişki ya vardır ya yoktur.
Sakın arasa da dönme yazma da