Birkaç gün konuşmayalım diyen flört

Kızlar geçen günlerde konu açmıştım.Flörtüm var ilgisiz vs. diye.Ben o günden sonra konuşma kararı aldım dedim ki biz sanırım birbirimize göre değiliz, flört dönemi daha ilgili olur yaslarimiz da genç heyecanlı bir şeyler göremiyorum vs diye.Kendisi de yanlış anladığımı böyle hissettirdiysem özür dilerim dedi.Biz iki üç gün baya iyiydik aradı konuştuk vs.Dün sabah günaydın mesajı attım kendisi de samimi bir şekilde cevap verdi.Napiyorsun dediğimde mesajımı anında okuyup cevap vermedi tam 7 saat boyunca.Bu sırada 3 adet hikâye attı Instagram hesabından.Bunu daha önce de yapardı ama hiçbir zaman bu kadar uzun süre bekletmezdi.Bende sinirlenip ınstagramdan çıkardım.Bana mesaj atmış niye çıkardın vs. Diye bende biraz beklettim mesajını.1 saat sonra da ben kimseyle uğraşamam zaten yoğunum, hikayeyi ben atmadım arkadaşa söyledim benim yerime attı demiş.Bende buna anlam veremedigimi bir insanın çok ağır işte çalışsa dahi 3 4 saate bir kahve çay molası verebilecegini belirttim.Zaten inanmadım da.Biraz soğuk bir tartışma yaşadık.Özür diledi geçiştirmek amacı ile seni rahatsız etmem gibi şeyler saçmaladı.Bende sinirledim konuşmak istemiyorum deme cesaretin yok beni manipüle edip kendimi suçlu hissettirmeye çalışıyorsun bunu ikimiz de biliyoruz dedim.Uzatmak istemiyorum iyi geceler dedim.Kendisi ise birkaç gün kafamı toparlamak istiyorum 2 gündür çok yorgunum çok canım sıkkın biraz süre istiyorum dedi.Bende ara vermeyi sevmiyorum ya varsındır ya yoksundur hayatımda dedim.Biraz süre rica ediyorum lütfen dedi.Sen bilirsin iyi geceler dedim.Konusma bu şekilde sona erdi.Sizce ne yapmalıyım? Amaç nedir? Kafam karışık.Yardimci olursanız cok sevinirim.🌸
Amaç şu
Muhtemelen başka biriyle de konuşuyor
Bakacak duruma göre ama seni de tutuyor ki bu olmazsa tekrar dönerim.
Ara verme diye bir şey olamaz. Bir ilişki ya vardır ya yoktur.
Sakın arasa da dönme yazma da

Evet öyleydi ama biz o konuşmayı yaptıktan sonra biraz işler yoluna girmişti.Bir yere giderken söylüyordu sık sık fotoğraf atıyordu hatta telefonla konuşmaya başladık 3 4 gün boyunca.Plan program yaptık.Bende hani ilk başta ben mi yanlış anladım gibi düşündüm çünkü hepimiz insanız ve ben bir şeyin olumlu yönünü görünce olumsuz yönünü önemsemiyorum ki bu yaptığım zaten yanlış.Üstüne bunlar olunca tekrardan bir afalladım açıkçası.İstenmedigimin dün farkına vardım evet.Telefon numarasını da aramız samimilestigi için birkaç güne ister diye düşünmüştüm.Ben 24 yaşına henüz girdim tabiki 35 yaşındaki bir kadınla aynı olgunlukta düşünemem.Sert ve tutucu olmadığı sürece her türlü yoruma açığım.
Karşınızdaki belli ki ne istediğini bilmeyen, yetişkin gibi görünen bir ergen,
nedenini niçinini sorgulamayın basın engeli yolunuza bakın, çünkü bazı insanlar böyle
çirkindir kötüdür nedeni de olmayabilir üstelik mayasında vardır huyu budur
ne biliyim öyledir işte, üç beş günlük insanların davranışlarını bu kadar sorgulamak sizi yorar yıpratır.

kac yasindasiniz da boyle iliskilerin icindesiniz? tanisma asamasinda oldugum birisi 7 saat mesajima bakmayip hikaye vs atacak direkt engeli basarim bir daha da acmam. niye arkadasi hikaye atiyormus onun hesabindan, cok unlu biri de baskasi yonetiyor galiba hesabi. bi insan ya tam anlamiyla vardir ya da yoktur. seven insan deger veren insan oyle bi belli ediyor ki ilgisini. boyle insanlarla takilarak sadece kendinize saygisizlik yaparsiniz. sinirlendim yahu.
24 yaşındayım ve maalesef ki anlamıyorum bu devrin erkekleri mi böyle yoksa erkekler hep mi böyleydi.Zaten ara verelim diyince bir şeylerin yolunda olmadığını beni istemediğini anladım.Sen bilirsin hoşçakal diyerek yoluma devam ettim.Ekstra bir şey söylemedim yapmadım, yapmam da.İstenmedigim yerde zaten durmam.

Yazacağını düşünmüyorum ben dediğiniz gibi istemiyor başka arayışlarda kendisi.Konusmak istemiyorum diyemedigi için birkaç gün ara verelim dedi.
O yazsa siz yazacak gibisiniz o yüzden yazsa da cevap vermeyin dedim. Hiç kimsenin boştaki zamanını geçirecek kişisi olmayın. Size değer verecek olan kişiler gelecektir yaşamınıza.

Kesinlike adam size karsi ilgisiz. Böyle flört mu olur? Tabi 24 saat kimse iletisim kuramaz ve istemez. Absürt olur. Ama ilgisi olan adam durmadan kendisi arayip soruyor zaten. Bos verin, kesinlike bir daha cevap vermeyin yazsa bile ve silin telefonunuzdan. Hic ugrasmayin. Bosuna enerji tüketirsiniz. Dünyada ki tek erkek o olmadigini anlasin. Daha iyi birileriyle tanismaniz dilegiyle. :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) Bir gün iyi bir gün kötüydü ilgi bakımından zaten kafa karışıklığım ondan dolayıydı.Acaba bende mi bir sıkıntı var diyerek kendimi sorguluyordum.Dün emin oldum sorun kesinlikle bende değil kendisinde çünkü istemiyor

O yazsa siz yazacak gibisiniz o yüzden yazsa da cevap vermeyin dedim. Hiç kimsenin boştaki zamanını geçirecek kişisi olmayın. Size değer verecek olan kişiler gelecektir yaşamınıza.
Yok hayır ben tabiki yazmam.Cünkü birkaç gün kafamı dinlemek istiyorum diyen kendisiydi.Yazacagini da düşünmüyorum çünkü ondaki sadece bir bahane.Konusmayı bu şekilde sonlandırmak istedi.

Canım biraz açık konuşacağım seni üzeceksem şimdiden özür dilerim. Böyle insanlar genelde 1 değil 1’den fazla kişiyle konuşan insanlar ve adını söyler gibi yalan söylerler dillerine yuva olmuştur yalan. Biraz da narsist kişilik bozukluğu olur 3 gün iyi olur sonra sıcak yapar sen oh tamam düzeldi dersin düzelmez. Balık baştan kokar diye bi laf varya işte onun aynısı bu kokmuş zaten. Sen de böyle bi var bi yok derken aşık olur gidersin. Heryerden engelle hayatını zebil ziyan etmesini istiyosan engelleme. Ya da sana tek tavsiyem eğer engelleyemem hoşlanıyorum diyosan bigün sana yazdığında aynı tepkiyi ver senin kadar ılımlı olmayacağını göreceksin zaten benim bu yazdığım engelleme kısmına geri döneceksin. Bence engelle iletişimi kes karakteri kişiliği olan birisiyle devam et daha gençmişsinde yoluna bak böyleleriyle uğraşılmaaaz

Kızlar geçen günlerde konu açmıştım.Flörtüm var ilgisiz vs. diye.Ben o günden sonra konuşma kararı aldım dedim ki biz sanırım birbirimize göre değiliz, flört dönemi daha ilgili olur yaslarimiz da genç heyecanlı bir şeyler göremiyorum vs diye.Kendisi de yanlış anladığımı böyle hissettirdiysem özür dilerim dedi.Biz iki üç gün baya iyiydik aradı konuştuk vs.Dün sabah günaydın mesajı attım kendisi de samimi bir şekilde cevap verdi.Napiyorsun dediğimde mesajımı anında okuyup cevap vermedi tam 7 saat boyunca.Bu sırada 3 adet hikâye attı Instagram hesabından.Bunu daha önce de yapardı ama hiçbir zaman bu kadar uzun süre bekletmezdi.Bende sinirlenip ınstagramdan çıkardım.Bana mesaj atmış niye çıkardın vs. Diye bende biraz beklettim mesajını.1 saat sonra da ben kimseyle uğraşamam zaten yoğunum, hikayeyi ben atmadım arkadaşa söyledim benim yerime attı demiş.Bende buna anlam veremedigimi bir insanın çok ağır işte çalışsa dahi 3 4 saate bir kahve çay molası verebilecegini belirttim.Zaten inanmadım da.Biraz soğuk bir tartışma yaşadık.Özür diledi geçiştirmek amacı ile seni rahatsız etmem gibi şeyler saçmaladı.Bende sinirledim konuşmak istemiyorum deme cesaretin yok beni manipüle edip kendimi suçlu hissettirmeye çalışıyorsun bunu ikimiz de biliyoruz dedim.Uzatmak istemiyorum iyi geceler dedim.Kendisi ise birkaç gün kafamı toparlamak istiyorum 2 gündür çok yorgunum çok canım sıkkın biraz süre istiyorum dedi.Bende ara vermeyi sevmiyorum ya varsındır ya yoksundur hayatımda dedim.Biraz süre rica ediyorum lütfen dedi.Sen bilirsin iyi geceler dedim.Konusma bu şekilde sona erdi.Sizce ne yapmalıyım? Amaç nedir? Kafam karışık.Yardimci olursanız cok sevinirim.🌸
Bir kaç gün değil biz artık hiç görüşmeyelim bence de kapat sil heryerden. O tepkiye böyle etki gerek.

Evet kendisi arkadaşımın arkadaşı.Suan benim olduğum yerde değil bayram zamanı kendi memleketine gelecek yanıma o zaman görüşecektik yüz yüze.
Üstüne düşünmene hiç değmez o zaman. Seninle konustugu gibi baskalariyla konuşmadığı ne malum. Yeniden yazarsa cevap bile vermemeni tavsiye ederim.

Canım biraz açık konuşacağım seni üzeceksem şimdiden özür dilerim. Böyle insanlar genelde 1 değil 1’den fazla kişiyle konuşan insanlar ve adını söyler gibi yalan söylerler dillerine yuva olmuştur yalan. Biraz da narsist kişilik bozukluğu olur 3 gün iyi olur sonra sıcak yapar sen oh tamam düzeldi dersin düzelmez. Balık baştan kokar diye bi laf varya işte onun aynısı bu kokmuş zaten. Sen de böyle bi var bi yok derken aşık olur gidersin. Heryerden engelle hayatını zebil ziyan etmesini istiyosan engelleme. Ya da sana tek tavsiyem eğer engelleyemem hoşlanıyorum diyosan bigün sana yazdığında aynı tepkiyi ver senin kadar ılımlı olmayacağını göreceksin zaten benim bu yazdığım engelleme kısmına geri döneceksin. Bence engelle iletişimi kes karakteri kişiliği olan birisiyle devam et daha gençmişsinde yoluna bak böyleleriyle uğraşılmaaaz
Yok tabiki kalbimi kirmadiniz yorumunuz için teşekkür ederim:) Engellersem kendisini çok önemli bir insan olarak görecek o yüzden engelleme gereğinde bile bulunmuyorum.Kendisinin zaten yazacağını düşünmüyorum yazsa da artık iki tarafın da isteği kalmayacak araya soğukluk girecek o yüzden yürümeyecek.Hayirlisi olsun

Yalan söylüyor, hikayeyi arkadaşına söylemişte o atmış 😂 zeka seviyesi 0 olan bir yalan. O kadar yoğun madem, arkadaşına hikaye at diyene kadar sizin msjınıza cvp verseymiş. Hiç açık kapı bırakmayın genelde bu kafa dinlemeleri sonunda iki üç gün iilik hali sonra By By.

Valla hamilelik belirtilerimiz bu ipsiz sapsız tipler kadar ilgi görmüyor.Falan şey hamilelik belirtisi mi diye yazsan cevap verecek kişi sayısı ikiyi geçmez 😀

En baştan beri ittirerek flört etmeye çalışıyorsunuz ne gerek var bu kadar çabaya ? Kocan değil sevgilin değil daha üç günlük adam için konu aç dur, bana mantıksız geliyor bu durum. Olmuyorsa olmuyordur sal ipini gitsin.
+1
Cidden yani, tekrar yazsa devam edecek gibisin, ne gerek var şu strese?

Cok doğru bi karar devam edin sakın vazgeçmeyin bu adamdan olmaz

bu iliskiden bir cacik olmaz
o da sacma sapan davranmis sen de sacma sapan davranmissin.
zaten daha yolun basindaymissiniz. ayrilman iyi olmus. kendine yeni bir iliski bulup sifirdan guzelce basla

Daha öncede böyle oldu demişsiniz sorun da bu zaten , ilkinde müsamaha gösterdiniz diyelim 3 4 saat bakmadı.İkincisinde tekmeyi koyacaktınız.

Kimse kusura bakmasın da bu devirde özellikle erkekler tuvalete bile telefonla giriyorlar.İsteyince çok güzel yazıyorlar merak etmeyin.Benim sevgilim doktor ve ameliyatlar saatler sürebiliyor.Yazamıyor o zamanlarda ama ben nerede kiminle ne yaptığını bilirim, haber ver asla demem kendisi söyler.Olması gerekende bu zaten.

Siz de anca saatlerce kıçı kırık heriflerden mesaj bekleyin.Ne yapmış beyefendimiz hayat mı kurtarmış 7 saatte size yazmayarak?

"ara vermek" ayrılığın provasıdır.
"ben bir süre bakayım sensiz olabilir miyim, seni özlemezsem ayrılırım, özlersem geri dönerim" demektir.
bu erkek milleti ne sanıyor kendini bilmiyorum
benim canım sıkkın olsa sevgilime daha çok yapışırım çünkü dertleşiriz, akıl verir, kafam dağılır filan.

Back
X