fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teşekkür ederim bende size katılıyorum konu sahibinin yazdığı hiçbir şey bana değmiyor bile istesem de alınamıyorum durumu çok belli dışarıdan bakınca . Sözüm ona dürüst adam bulduğu için kendini şanslı hissediyor bana değer verdi dürüst oldu diye düşünüyor ama bunun altında adamın bak benim duygusallık paylaştığım biri var ama istersen senle de gezer tozar yatarım demek istediğinin konu sahibini yokladığının asla farkında değil konu sahibi adam sırf evlenmek isterim seninle dediği için kendini değerli ve adamın önceki ilişkilerinden farklı görüyor hissediyor bu nedenle adamın kendisini unutamadığını düşünüyor ki bilse erkekler merak ettiği bir kızı yatağa atmak için neler neler yapar şok olur donar(tecrübeli olduğunu düşünüyor ama asla değil) izin verse yardım edeceğiz adamın niyetini tek mesajla çözeriz ama konu sahibi olaya çoook fazla kapalı asla ihtimal vermiyor.

Aslinda kendisi baya zor durumda, elimizi uzatmamiza izin vermiyor, muhtemel olarak bahsettigi uzun iliskisinden cok yarali cikmis simdi bu sahtekar beyefendiden bir umut gormus, gercek saniyor. Cidden uzuldum.

iddia etmiyorum biliyorum. vardır tabi de o adamlar burda bana saldıran tipteki kadınlarla olanlar değildir. beddua edecek kafa yapısında biri değilim :)

evlenelim diyen ben değildim. kendi söyledi hatta ben de absürt buldum bu kadar çabuk bu moda girmesini. ben 3 tane evlilik teklifi reddettim şimdiye dek evlilik meraklısı biri değilim kk dakiler gibi. evliliğin kadına eziyet olduğunu düşünüyorum eğer erkeğin imkanları çok iyi değilse.

aynen böyleydi modu. bana çok aşık olduğunu söyleyip duygusal destek istiyordu benden ben de oluyordum tabi bilmiyordum başkaları olabileceğini. çünkü bana kimseyle konuşmadığını söylüyordu o dönemde belki öyle bir moda girmişti o dönem sonra yapamayacağını anladı bilmiyorum. ama konuşmayı kestiğim için bana karşı çok öfkelendi mesaj alımımı kapattım o dönem resmen deli gibi bişeyler yazdı sitede vs. bana öfkelenmeye hakkı yoktu bence.

iddia etmiyorum biliyorum. vardır tabi de o adamlar burda bana saldıran tipteki kadınlarla olanlar değildir. beddua edecek kafa yapısında biri değilim :)
Ulen gitti koca. Gelsin eve de boşanayım hemen madem aldatıyormuş. Sonra gider internetten yeni koca bulurum en dürüstünden

şöyle söyliyim mayıs ayında kendinden çok kazanan bi kadınla ilişki yaşasa sorun olur mu diye bi başlık açıp silmiş benim görmeyeceğimi düşündüğü başka yabancı bir forumda. nicki aynı olduğu için buldum. o olduğuna eminim nicki çok değişik bir şey tesadüf olamaz. biz haziranda konuşmaya başlamıştık.

kk daki hanımların evlilik meraklısı olduğunu size düşündüren nedir ? adamın size evlenelim demesi sizi etkilemiş defalarca cevaplarda altını çizdiniz ama o hikaye çıkmaz burdan hayalindeki kızı bulunca geçmişe sıfır çeken eski dağınık hayatını bırakan adam hikayesi bu hikaye değil çok zorluyorsunuz ve insanlara saldırdıkça komik duruma düşüyorsunuz , konunuzda hala kavga çıkmadıysa kimse ciddiye alıp aynı şekilde size karşılık vermediyse sebebini bir düşünün

Peki sadece o kişi mi kullanabiliyor o nicki? Patenti ona mı ait? Hadi gerçekten o olsun, sizin türlü forumlarda aynı nicki aratabileceğinizi düşünmemiş olabilir mi?

öncelikle teşekkürler güzel yaklaşımınız için. biraz duygusal bi dönemimde konuştuk sanırım ondan fazla kapıldım. onun beni diğerlerinden farklı görüp görmemesi çok umrum değil açıkçası ben farklı olduğumu biliyorum çünkü değersizleştirilmeyi kabul etmedim. böyle saçmalıklara okey diyenler olduğunu biliyorum etrafında en başta anlatmıştı görüştüklerini. hatta onları takipliyordu benle konuşmaya başladıktan sonra takipten çıkmıştı. ben hiçbir zaman tam anlamıyla güvenmedim zaten. hiçbir erkeğe hiçbir zaman %100 güvenmem.

olabilir belki de rol yapıyordu bilemem işte bu yüzden şu anki hareketlerini değerlendiriyorum rol müydü gerçek miydi diye.

Aslinda kendisi baya zor durumda, elimizi uzatmamiza izin vermiyor, muhtemel olarak bahsettigi uzun iliskisinden cok yarali cikmis simdi bu sahtekar beyefendiden bir umut gormus, gercek saniyor. Cidden uzuldum.

evet bu doğru. yo yardım almak için açtım bu konuyu zaten. ama sağolsunlar dalga geçip saldırmaktan başka şeyle ilgilenmediler. haliyle beni de o moda soktular.

yoo beni o değil, kendi hali etkiledi. yani ayrıntıları yazmıyorum ama görünüşü, bana olan yaklaşımı, hayatı vs kendime uygun biri olduğunu düşündüm. evlenmek değil ama istediğim biri gibi olmasını isterim hayatımda bunu istemekte de absürt bir şey görmüyorum. ben ciddiye almadığım için dalga geçenleri kavga çıkmadı. uğraştılar ama olmadı maalesef :) negatifliğe hayatımda yer veren biri değilim.

evet bu doğru. yo yardım almak için açtım bu konuyu zaten. ama sağolsunlar dalga geçip saldırmaktan başka şeyle ilgilenmediler. haliyle beni de o moda soktular.

Bu konuyu bi okuyun, ne düşündüğünüzü lütfen bizimle paylaşın.

Peki sadece o kişi mi kullanabiliyor o nicki? Patenti ona mı ait? Hadi gerçekten o olsun, sizin türlü forumlarda aynı nicki aratabileceğinizi düşünmemiş olabilir mi?

çok absürt türkçe bir nick o olduğuna eminim. diğer yazdığı şeyler %100 uyuyor, oynadığı oyun mesleğiyle ilgili yazdıkları vs.

sildiği için bulamayacağımı düşünmüş olabilir, ama ben iyi bir dedektifimdir :)

aslında konuşmaya başladığımızda o başlığı görmüştüm ama belki de birlikte olmadılar diye düşünmüştüm. o sıra evli olup olmadığını sormuştum değilim demişti. sevgilisi var mı diye sormadığım için aklınca bana yalan söylememiş oldu sanırım.

çok absürt türkçe bir nick o olduğuna eminim. diğer yazdığı şeyler %100 uyuyor, oynadığı oyun mesleğiyle ilgili yazdıkları vs.
Adam sizi çözmüş, harıl harıl araştıracağınızı bildiği için başka forumda bilerek öyle bir konu açmış. Bazıları böyle yeteneklerini roman yazmada kullanmak yerine forumlarda insanları kekliyorlar.

ben gerçekliği olduğunu düşünmüyorum bir üye daha yazmıştı bu olayları size yansıtmadan açık ilişkisine son verip sizi rencide etmeden konuşmaya devam edebilirdi ama hiçbir erkek değer verdiği bir kadına açık ilişkim var şeklinde konuşmaz kaybetmekten korkar sizin dürüstlük diye anlamlandırdığınız şey aslında dürüstlük değil boşvermişlik

Hanimefendi, iste o moda girmeniz pek saglikli bir tepki degil. Inanin burda 10 uyeden en az altisi zaten iliskilerinden yara alip cikmistir.
Size saldiriliyormus gibi cok ofansif tepkiler vermeniz bas edemediginiz sorunlariniz oldugunu zaten kanitliyor emin olun. Bunun icin terapi almak size cok iyi gelecektir. Hepimiz gectik bu yollardan, dalga gecmek de iyidir aslinda :) bu konunun yazari degil okuyucusu olsaniz siz de dalga gececek seyler bulurdunuz, uzulmeyin.

Bu adamin ben duzgun, durust biri oldugunu dusunmuyorum. Uzgunum ama burdan bakinca acimasiz bir avci gorunuyor sadece, avini elde etmek icin "evlenelim" dahil her turlu yalani rahatlikla soyleyebilecek bir avci, hepsi bu. Bahsettiginiz fake hesaplari acip sizi hala etkilemeye calisiyor olabilir ama bu aşık oldugunu degil, avlayamadigi icin kuyruk acisi cektigini gosterir sadece.

Lutfen kendinizi daha fazla bu adam icin yipratmayin.

siz çok ilginç bir hayal aleminde yaşıyorsunuz ya tahminimden de öte ciddiye almayan değil alınmayan sizsiniz kavga çıkarmaya da üyeler değil siz başladınız insanları küçük görüp aşağılayarak kimse tınlamadı .
isteklerinizde absürtlük yok ama şurada absürtlük var kokusunu tenini oturup kalkmasını görgüsünü canlı canlı görmediğiniz birine bir şeyler hissetmeyi 12-15 yaş arasında bırakmalıydınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…