- 28 Şubat 2017
- 7.952
- 22.189
teşekkür ederim bende size katılıyorum konu sahibinin yazdığı hiçbir şey bana değmiyor bile istesem de alınamıyorum durumu çok belli dışarıdan bakınca . Sözüm ona dürüst adam bulduğu için kendini şanslı hissediyor bana değer verdi dürüst oldu diye düşünüyor ama bunun altında adamın bak benim duygusallık paylaştığım biri var ama istersen senle de gezer tozar yatarım demek istediğinin konu sahibini yokladığının asla farkında değil konu sahibi adam sırf evlenmek isterim seninle dediği için kendini değerli ve adamın önceki ilişkilerinden farklı görüyor hissediyor bu nedenle adamın kendisini unutamadığını düşünüyor ki bilse erkekler merak ettiği bir kızı yatağa atmak için neler neler yapar şok olur donar(tecrübeli olduğunu düşünüyor ama asla değil) izin verse yardım edeceğiz adamın niyetini tek mesajla çözeriz ama konu sahibi olaya çoook fazla kapalı asla ihtimal vermiyor.Hunharca alkislama butonu eklenirse geri donup bu mesajı bulacagim. Sen şimdi hunharca alkisladim say, ozellikle son cumleyi.
Konu sahibi P pennyy bana da saldirma ama verdiğin cevaplar da inanilmaz bir reddedilmislik korkusu mevcut. Sana yardimci olmaya calisan insanlari once tersledin, ardindan baya saygisizlik boyutuna eristirdin ama emin ol sebebi o insanlara kizman ya da o insanlarin da sana tepki vermesi degil. Gecmiste yasadiklarin sebebiyle tetikleniyorsun.
terapi alsan iyi olabilir, bundan sonraki iliskilerini duzgun yurutebilmen icin gerekli. Gecmis olsun.
Ay hala pilot diyor. Şey, elimde tam size göre çok iyi bir boğaz köprüsü var.
Aslinda kendisi baya zor durumda, elimizi uzatmamiza izin vermiyor, muhtemel olarak bahsettigi uzun iliskisinden cok yarali cikmis simdi bu sahtekar beyefendiden bir umut gormus, gercek saniyor. Cidden uzuldum.teşekkür ederim bende size katılıyorum konu sahibinin yazdığı hiçbir şey bana değmiyor bile istesem de alınamıyorum durumu çok belli dışarıdan bakınca . Sözüm ona dürüst adam bulduğu için kendini şanslı hissediyor bana değer verdi dürüst oldu diye düşünüyor ama bunun altında adamın bak benim duygusallık paylaştığım biri var ama istersen senle de gezer tozar yatarım demek istediğinin konu sahibini yokladığının asla farkında değil konu sahibi adam sırf evlenmek isterim seninle dediği için kendini değerli ve adamın önceki ilişkilerinden farklı görüyor hissediyor bu nedenle adamın kendisini unutamadığını düşünüyor ki bilse erkekler merak ettiği bir kızı yatağa atmak için neler neler yapar şok olur donar(tecrübeli olduğunu düşünüyor ama asla değil) izin verse yardım edeceğiz adamın niyetini tek mesajla çözeriz ama konu sahibi olaya çoook fazla kapalı asla ihtimal vermiyor.
bu ülkede yaşayan pilotlar var değil m? o adamlar da insan ve birilerine ilgi duyuyorlar bu çok normal. sizin iletişim kurabildiğiniz bi kadın olması mı size inanılmaz geliyor acaba?
Açık ilişki yaşayan adama aşıksınız diye buradaki kadınların aldatıldığını ve tüm dünyadaki erkeklerin aldattığını da iddia ediyorsunuz ya şaka gibi. Amannn yakında zaten beddua seansıyla kapatırsınız konunuzu
aslında fark ettim de konu sahibi de bunu ayırt edemiyor sanıyor ki adamın sadece sex yaptığı biri var birlikte vakit geçirdiklerini duyguları olduğunu bu kişiyle olmaktan zevk aldığının farkında değil olsaydı eğer evlenelim dedi diye tutturmazdı bu kadar
benimkiler tam fak badi değildi
ben aslında biraz öyle görüyordum ama ikisiyle de görüşmeyi kesme sebebim
duygusal beklentilerinin de oluşmaya başlaması oldu
yani ben takılmalık bakıyordum olaya
ama karşımdaki insan manevi destek olmamı bekliyordu hayatında sıkıntı yaşadığında
aranıp sorulmak istiyordu
gece vakti arayıp sana çok ihtiyacım var gelir misin falan diyordu
moralim bozuk görüşelim milere falan evrildi olay karşımdaki tarafından
ama benim tek derdim kendi hayatımdan bi tık uzaklaşıp biraz onunla vakit geçirmek
geceyi de seksle noktalamak oluyordu
ikisi de bu şekilde görüştüğümüz dönem bana aşık olduğunu söylemişti
ama aynı zamanda başka kadınlarla da görüşmek istiyorlardı :)
duygusal ihtiyaçları da işin içine katmaya başladıklarını anladığım an bay bay demiştim
bu arada ben ikisiyle aynı anda görüşmedim, hayatım 2 farklı zamanında böyle bi durumum oldu sadece
Ulen gitti koca. Gelsin eve de boşanayım hemen madem aldatıyormuş. Sonra gider internetten yeni koca bulurum en dürüstündeniddia etmiyorum biliyorum. vardır tabi de o adamlar burda bana saldıran tipteki kadınlarla olanlar değildir. beddua edecek kafa yapısında biri değilim :)
Abla şimdi bak bu site 10 yıllık erkek üye gördü tamam mı, yıllardır sahte persona ile gezen kadın gördü, ünlü bir doktoru babası olduğuna yıllarca insanları inandırdı. Daha çok ayrıntı var da iş sıkıntı yerlere gidiyor. Sen bi tane forumlara yazan abidik gubidik bir tipin evli olduğunu sanmıyon öyle mi? Gülümsettin.
kk daki hanımların evlilik meraklısı olduğunu size düşündüren nedir ? adamın size evlenelim demesi sizi etkilemiş defalarca cevaplarda altını çizdiniz ama o hikaye çıkmaz burdan hayalindeki kızı bulunca geçmişe sıfır çeken eski dağınık hayatını bırakan adam hikayesi bu hikaye değil çok zorluyorsunuz ve insanlara saldırdıkça komik duruma düşüyorsunuz , konunuzda hala kavga çıkmadıysa kimse ciddiye alıp aynı şekilde size karşılık vermediyse sebebini bir düşününevlenelim diyen ben değildim. kendi söyledi hatta ben de absürt buldum bu kadar çabuk bu moda girmesini. ben 3 tane evlilik teklifi reddettim şimdiye dek evlilik meraklısı biri değilim kk dakiler gibi. evliliğin kadına eziyet olduğunu düşünüyorum eğer erkeğin imkanları çok iyi değilse.
Peki sadece o kişi mi kullanabiliyor o nicki? Patenti ona mı ait? Hadi gerçekten o olsun, sizin türlü forumlarda aynı nicki aratabileceğinizi düşünmemiş olabilir mi?şöyle söyliyim mayıs ayında kendinden çok kazanan bi kadınla ilişki yaşasa sorun olur mu diye bi başlık açıp silmiş benim görmeyeceğimi düşündüğü başka yabancı bir forumda. nicki aynı olduğu için buldum. o olduğuna eminim nicki çok değişik bir şey tesadüf olamaz. biz haziranda konuşmaya başlamıştık.
teşekkür ederim bende size katılıyorum konu sahibinin yazdığı hiçbir şey bana değmiyor bile istesem de alınamıyorum durumu çok belli dışarıdan bakınca . Sözüm ona dürüst adam bulduğu için kendini şanslı hissediyor bana değer verdi dürüst oldu diye düşünüyor ama bunun altında adamın bak benim duygusallık paylaştığım biri var ama istersen senle de gezer tozar yatarım demek istediğinin konu sahibini yokladığının asla farkında değil konu sahibi adam sırf evlenmek isterim seninle dediği için kendini değerli ve adamın önceki ilişkilerinden farklı görüyor hissediyor bu nedenle adamın kendisini unutamadığını düşünüyor ki bilse erkekler merak ettiği bir kızı yatağa atmak için neler neler yapar şok olur donar(tecrübeli olduğunu düşünüyor ama asla değil) izin verse yardım edeceğiz adamın niyetini tek mesajla çözeriz ama konu sahibi olaya çoook fazla kapalı asla ihtimal vermiyor.
Aslinda kendisi baya zor durumda, elimizi uzatmamiza izin vermiyor, muhtemel olarak bahsettigi uzun iliskisinden cok yarali cikmis simdi bu sahtekar beyefendiden bir umut gormus, gercek saniyor. Cidden uzuldum.
kk daki hanımların evlilik meraklısı olduğunu size düşündüren nedir ? adamın size evlenelim demesi sizi etkilemiş defalarca cevaplarda altını çizdiniz ama o hikaye çıkmaz burdan hayalindeki kızı bulunca geçmişe sıfır çeken eski dağınık hayatını bırakan adam hikayesi bu hikaye değil çok zorluyorsunuz ve insanlara saldırdıkça komik duruma düşüyorsunuz , konunuzda hala kavga çıkmadıysa kimse ciddiye alıp aynı şekilde size karşılık vermediyse sebebini bir düşünün
evet bu doğru. yo yardım almak için açtım bu konuyu zaten. ama sağolsunlar dalga geçip saldırmaktan başka şeyle ilgilenmediler. haliyle beni de o moda soktular.
Peki sadece o kişi mi kullanabiliyor o nicki? Patenti ona mı ait? Hadi gerçekten o olsun, sizin türlü forumlarda aynı nicki aratabileceğinizi düşünmemiş olabilir mi?
Adam sizi çözmüş, harıl harıl araştıracağınızı bildiği için başka forumda bilerek öyle bir konu açmış. Bazıları böyle yeteneklerini roman yazmada kullanmak yerine forumlarda insanları kekliyorlar.çok absürt türkçe bir nick o olduğuna eminim. diğer yazdığı şeyler %100 uyuyor, oynadığı oyun mesleğiyle ilgili yazdıkları vs.
ben gerçekliği olduğunu düşünmüyorum bir üye daha yazmıştı bu olayları size yansıtmadan açık ilişkisine son verip sizi rencide etmeden konuşmaya devam edebilirdi ama hiçbir erkek değer verdiği bir kadına açık ilişkim var şeklinde konuşmaz kaybetmekten korkar sizin dürüstlük diye anlamlandırdığınız şey aslında dürüstlük değil boşvermişliköncelikle teşekkürler güzel yaklaşımınız için. biraz duygusal bi dönemimde konuştuk sanırım ondan fazla kapıldım. onun beni diğerlerinden farklı görüp görmemesi çok umrum değil açıkçası ben farklı olduğumu biliyorum çünkü değersizleştirilmeyi kabul etmedim. böyle saçmalıklara okey diyenler olduğunu biliyorum etrafında en başta anlatmıştı görüştüklerini. hatta onları takipliyordu benle konuşmaya başladıktan sonra takipten çıkmıştı. ben hiçbir zaman tam anlamıyla güvenmedim zaten. hiçbir erkeğe hiçbir zaman %100 güvenmem.
olabilir belki de rol yapıyordu bilemem işte bu yüzden şu anki hareketlerini değerlendiriyorum rol müydü gerçek miydi diye.
evet bu doğru. yo yardım almak için açtım bu konuyu zaten. ama sağolsunlar dalga geçip saldırmaktan başka şeyle ilgilenmediler. haliyle beni de o moda soktular.
siz çok ilginç bir hayal aleminde yaşıyorsunuz ya tahminimden de öte ciddiye almayan değil alınmayan sizsiniz kavga çıkarmaya da üyeler değil siz başladınız insanları küçük görüp aşağılayarak kimse tınlamadı .yoo beni o değil, kendi hali etkiledi. yani ayrıntıları yazmıyorum ama görünüşü, bana olan yaklaşımı, hayatı vs kendime uygun biri olduğunu düşündüm. evlenmek değil ama istediğim biri gibi olmasını isterim hayatımda bunu istemekte de absürt bir şey görmüyorum. ben ciddiye almadığım için dalga geçenleri kavga çıkmadı. uğraştılar ama olmadı maalesef :) negatifliğe hayatımda yer veren biri değilim.