fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bi arkadaşım var 7 yıl önce ayrıldığı sevgilisini (geçen yıl evlendi) hâlâ ne yapıyor diye takip ediyor. Herşeyini biliyor. Ortak tanıdıklardan haberini alıyorum diyor okadar detaylı bilmesi bana garip geliyor.

Adam evlenmiş olmasına rağmen hâlâ kendisini sevdiğini düşünüyor benim hayallerimi o kadınla yaşıyor diyor. Beni takip ediyor ne yaptigimi falan soruyormuş arkadaşa diyor (ortak arkadasimiza soruyorum doğru mu sana hâlâ bu kızı mi soruyor diyorum hayır diyor) Resmen adami taktı kafaya. Sizi de ona benzettim.

Bi tedavi falan mı olsanız. Arkadaşım randevu alacam diyordu. Sizede tavsiye ederim.

Arkadaşınızı sevdiği için diğer kadınla evlenmiş , çünkü insan sevdiğine kıyamaz asddf. Kadın erkek çok var böyle benim peşimde beni takip ediyor . Hatta kkda arkadaşın başına geldi yıllar önce (bı 10 yılı vardır )üye tutturdu arkadaşa sen susun ben eski sevgilimsin beni takip ediyorsun diye baya zor ikna olmuştu . Kızla telde de konuştu onu da kabullenmesi başkasını konuşturdun diye . Şu anda hiç biri burda yok ama böyle paranoyak çok var

adam evli ve kız arkadaşı değil o karısı zannetmiyorum faketen falan yazacağını polyannacılığı bırakın

Bi tur mu attıracakmış?

sevişme : ben ne alaka
benim bu tarz ilk yorumum yalnız kimle karıştırdınız bilmiyorum ama bu yaşta böyle kör olmayın siz açık ilişkiyi ne sanıyorsunuz? adamın hem sevgilisi var düzenli seviştiği hemde canı istediğinde başkasıyla sevişebiliyor bu adam bu ilişkiyi bırakıp gelse bile kapabileceğiniz hastalıkları hayal edebiliyor musunuz ?
İnsanların size yazdıkları hakkında alt metni hakkında en ufak bir şey algılamıyorsunuz olayları mantık süzgecinden geçiremiyorsunuz 35 yaşında bir insanın sosyal zekasının bu kadar zayıf olması çok korkunç ya

Açık iliski ne demek?
açık ilişki, her iki tarafında farklı insanlarla özgürce görüşebildiği
herhangi bi sadakat içermeyen ilişki türü
açık ilişki rahatlığına alışan insanın bundan kopması zor
seneler önce benim de farklı zamanlarda 2 kişiyle açık ilişkim olmuştu
daha doğrusu açık ilişki istendi ama ben onu fuckbuddy ile friends with benefits arası bişeye dönüştürmüştüm
zira açık ilişki bana göre değil ya adam gibi sevgili olsun yada sevgili olmasın bana yani
ama arada bi buluşmak ve buluşma sırasında sevgili gibi davranmak
yanından ayrıldıktan sonra arayıp sormamak ona karşı sorumluluğumun olmaması işime geliyordu
hiçbir anlam yüklemiyorsun bu tip ilişkilere, beklentin olmuyor
sadece vakit geçirmek ve anı yaşamak için yaşıyorsun
benimkiler yalnız kaldığım yeni insan tanımaya üşendiğim dönemlerde olmuştu
genelde cinsellik üzerine ilerliyordu zaten
sonra bitti gitti ama şimdi ikisinden biri yeniden görüşmek istese aynı biçimde yine görüşürüm ahaha yalan yok

Vallahi benim arkadaşım da öyle inan burda olsa birini gözüne kestirir bu o çocuk işte diye tutturur. Birde ne biliyor musunuz sürekli onu gördüğünü falan buna daha önceleri evlenmeden önce yani msj attığını falan söylerdi. Ama hiç o msjlari görmedim. Mesela ben olsam sevinçten bak bana bunu attı falan derim. 2 yıl önce acaba şizofren mi diye düşünmeye başladım. Cunku 2 yıl önce yine msj attı bana şunları falan söyledi ne diyeyim dedi bende bana sorunca ekran resmini atsana msja göre bişeyler yazalım dedim sildim dedi.

Daha geçen hafta Antalya'dan 2 tane çocuk buna Instagram'dan takip isteği atmış bana gece msj atıyor "bu çocuklar bana istek attı kesin o attırıyor" diye.

Sonunda yuh artık saçmalama dedim. Kendisi çok yakın arkadaşım. Ve bizim diğer arkadaşlarımızda evli hepimizin çocukları var. Diyorum ki biraz farklı şeyler yap mesela spora git yeni arkadaşlar edin yada işe gir çevren otomatik olur zaten. Bi kursa git falan diyorum da yok yani arkadaş olarak da yeni kimseyi istemiyor sevgili olarak da. Daha ne önerebilirim bilmiyorum

valla konu bana ait ben bile gözümü açar açmaz bakmadım konuya. ne kadar sıkıcı hayatın varsa demek sabahın köründe şevkle gelmişsin laf sokacağım diye. yazık :))

hadi canım hadi otobüsün kaçıyor yetiş çene yapacağına geç kalacaksın sonra patron kızacak.

aynen şizofrenim 8 senedir üye olduğum mesaj gelmeyen sitede aktif olmadığım yazım olmadığı halde 3 gündür 4. hesap yazdı.

diğer yerde de bu konuyu açtığımdan beri yeni açılmış 2 hesap daha yazdı. şimdiye kadar hiç böyle şeyler olmuyordu.

paranoyak falan değilim yani merak etmeyin. erkek arkadaşlarıma da soruyorum absürt olduğunu o olabileceğini söylüyorlar, dedikoducu kadınların laflarına bakmıyorum sadece.

neyse elbet pes edip kendi hesabından yazacak. meraktan kudurduğu için saçmalama moduna girdi çünkü başka biriyle konuştuğumu anladı muhtemelen. kendi bilir yazmazsa da.

Kudra kıskanma senin kocan pilot mu nevsehirde acaba şu balon ucuranlar da kendilerine pilot diyor onların yardımcısı fln mi ki aasdf

bu ülkede yaşayan pilotlar var değil m? o adamlar da insan ve birilerine ilgi duyuyorlar bu çok normal. sizin iletişim kurabildiğiniz bi kadın olması mı size inanılmaz geliyor acaba?

yani sanaldan konuşmayı sevgililik olarak görmüyorum tanışma aşamasındaydık, ama başndan dürüst olmadığı için bu konuda tavrımı koydum zaten. zorladığımda dürüst olmayıp klasik türk erkeği gibi kafanda kuruyorsun sen paranoyak olmuşsun da diyebilirdi kendi ağzıyla söylemek yerine. sizi bilmem de ben senelerce çooook dürüst efendi adamların çatır çatır nası aldattıklarını çok gördüm arkadaşlarını. burada bana saydıranlar da muhtemelen boynuzlanıyordur haberi yoktur. gerçek bi erkek dostunuz olsa size tüm erkeklerin aldattığını anlatırdı ama yok işte çekirdek kolaya devam.

ben açık ilişki yaşayan insanlara laf etmiyorum ama sitede maşşallah takıldılar bi oraya. herkesin kendi tercihi. ben yapabilen biri değilim kıskanç biriyim ve kafama takarım kendimi biliyorum. sanırım o açık ilişkide görüşmek istedi, görüşmeden önce de itiraf etti. ben kabul etmedim olay bu. ondan çok etkilenmiştim ama hala daha da etkisi geçmedi, yani açık ilişki yapabilen biri olsam görüşürdüm keşke bu kadar takan biri olmasaydım çünkü hayli zor oldu benim için.

peki sence açık ilişki yaşayan birinin exclusive olma ihtimali çok mu düşüktür? çünkü bana sürekli aile kurmaktan bahsediyordu çok savruk yaşadığını artık böyle bi hayat istemediğini sadece işim sen ve çocuklarım olsun hayatımda istiyorum diyordu, yani bu kararı kendisi alıp değişmesi lazım bence ama görüşmeden de biz direkt bu moda nası geçer bilemedim sadece konuşmakla. sence arkadaş gibi görüşsek bu hayattan vazgeçmeyi düşünür mü? dediğim gibi ondan çok etkilendim. hayatımda ilk defa evlilik düşündüm biriyle o da oydu. aynısını o da benim için demişti ve yalan olduğunu düşünmüyorum son konuşmamızda ben kızmıştım hala evlenebiliriz vs demişti hatta. şu anda da beni takip ediyor hala, sitede bir şey yazdığımda beni ima edecek şeyler yazıyor hemen falan. 2 haftadır da hiçbir şey yazmıyor ben biraz umarsız takılıyorum muhtemelen onu umursamadığımı düşünüyor.

He sabah kahvemi içerken kk’ya bakmak gibi bir keyfim var. Küçük mutluluklar yaratıyorum kendime.

Arabenle gidiyom ben her yere

evet ben de bunu yapmasını bekledim açıkçası. yani direkt ona ayrıl demedim tabi. ama bana bunu söylemesi bile benden yeterince etkilenmediğini düşündürttü. acaba ayrılma aşamasında ve benle o dönemde mi konuştu diye düşündüm. ama ayrıldım diyip gelmedi.

bir yandan da uzak bi ülkede tabi şu an ayrılsa bile bi ilişki yaşamayız. uzaktan ilişkiye pek sıcak bakmıyorum. ben de onun olduğu ülkeye gideceğim belki o zaman kimbilir

He sabah kahvemi içerken kk’ya bakmak gibi bir keyfim var. Küçük mutluluklar yaratıyorum kendime.

Arabenle gidiyom ben her yere

hemen de damlamışsın nası bi işsizlik ya ahahaha 7/24 online sitede

sıkıcı hayatına eğlence oldum bence bana teşekkür etmelisin :)

burada bana saydıranlar da muhtemelen boynuzlanıyordur haberi yoktur. gerçek bi erkek dostunuz olsa size tüm erkeklerin aldattığını anlatırdı ama yok işte çekirdek kolaya devam.
Açık ilişki yaşayan adama aşıksınız diye buradaki kadınların aldatıldığını ve tüm dünyadaki erkeklerin aldattığını da iddia ediyorsunuz ya şaka gibi. Amannn yakında zaten beddua seansıyla kapatırsınız konunuzu

sence arkadaş gibi görüşsek bu hayattan vazgeçmeyi düşünür mü? dediğim gibi ondan çok etkilendim. hayatımda ilk defa evlilik düşündüm biriyle o da oydu.

Neden fak badi demiyoz?

Mune konusunun kapatılmasını istiyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…