- 6 Mayıs 2017
- 6.438
- 7.729
Arkadaşınızı sevdiği için diğer kadınla evlenmiş , çünkü insan sevdiğine kıyamaz asddf. Kadın erkek çok var böyle benim peşimde beni takip ediyor . Hatta kkda arkadaşın başına geldi yıllar önce (bı 10 yılı vardır )üye tutturdu arkadaşa sen susun ben eski sevgilimsin beni takip ediyorsun diye baya zor ikna olmuştu . Kızla telde de konuştu onu da kabullenmesi başkasını konuşturdun diye . Şu anda hiç biri burda yok ama böyle paranoyak çok varBenim bi arkadaşım var 7 yıl önce ayrıldığı sevgilisini (geçen yıl evlendi) hâlâ ne yapıyor diye takip ediyor. Herşeyini biliyor. Ortak tanıdıklardan haberini alıyorum diyor okadar detaylı bilmesi bana garip geliyor.
Adam evlenmiş olmasına rağmen hâlâ kendisini sevdiğini düşünüyor benim hayallerimi o kadınla yaşıyor diyor. Beni takip ediyor ne yaptigimi falan soruyormuş arkadaşa diyor (ortak arkadasimiza soruyorum doğru mu sana hâlâ bu kızı mi soruyor diyorum hayır diyor) Resmen adami taktı kafaya. Sizi de ona benzettim.
Bi tedavi falan mı olsanız. Arkadaşım randevu alacam diyordu. Sizede tavsiye ederim.
Ooooo füze attı resmen35 yaşında hala sanalda her kadına yürüyen ergenlerin palavralarını okuyor olmak yerine evli ve monoton bir hayatı seçtiğin için vizyonsuzsun Kudra. Kudur.
Bi tur mu attıracakmış?bence sen o feminist lafını sil nick altından çünkü kadın düşmanısın sen. cevap vermediğim halde resmen kudurdun. çok seviyesizsin. mutsuzluğun buraya kadar geldi
evet o sitedeki duygusal gönderilerime mesaj atan bi pilotla konuşuyorum şu an nevşehirde beni uçakla gezdirmeyi teklif etti :) sen de ağlamaya devam et.
Galiba arkadas balon turu kazanmis, 150 avro idi en son, az para degil. Bence degerlendirsin.Bi tur mu attıracakmış?
sevişme : ben ne alakabana garip gelmiyor beni ilgilendirmez. herkesin kendi ilişki dinamiği. ben böyle bi ilişki yaşamam. benim takıldığım nokta bana dürüst olmamasıydı. ayrıca kabul etmedim ki konuşmayı bırakmışım demi? sevişme konusuna takıntılı olduğunuzdan başka muhabbet yapmadınız yani garipsiniz. neyse dediğim gibi yanlış yere yazmışım sizi aştı bu konu çekirdek dedikoduyla mutlu olmaya devam size. sizin gibi kadınlardan da bıktım.
açık ilişki, her iki tarafında farklı insanlarla özgürce görüşebildiğiAçık iliski ne demek?
Vallahi benim arkadaşım da öyle inan burda olsa birini gözüne kestirir bu o çocuk işte diye tutturur. Birde ne biliyor musunuz sürekli onu gördüğünü falan buna daha önceleri evlenmeden önce yani msj attığını falan söylerdi. Ama hiç o msjlari görmedim. Mesela ben olsam sevinçten bak bana bunu attı falan derim. 2 yıl önce acaba şizofren mi diye düşünmeye başladım. Cunku 2 yıl önce yine msj attı bana şunları falan söyledi ne diyeyim dedi bende bana sorunca ekran resmini atsana msja göre bişeyler yazalım dedim sildim dedi.Arkadaşınızı sevdiği için diğer kadınla evlenmiş , çünkü insan sevdiğine kıyamaz asddf. Kadın erkek çok var böyle benim peşimde beni takip ediyor . Hatta kkda arkadaşın başına geldi yıllar önce (bı 10 yılı vardır )üye tutturdu arkadaşa sen susun ben eski sevgilimsin beni takip ediyorsun diye baya zor ikna olmuştu . Kızla telde de konuştu onu da kabullenmesi başkasını konuşturdun diye . Şu anda hiç biri burda yok ama böyle paranoyak çok var
Ben de kocamı işe yolladım işte, birazdan da ben çıkacam. Mutsuz ve monoton hayatlarımız olduğu için sabahlara kadar kendini pilot diye tanıtan ne idüğü belirsiz heriflerle konuşma lüksümüz yok maalesef. Çok üzülüyorum
Vallahi benim arkadaşım da öyle inan burda olsa birini gözüne kestirir bu o çocuk işte diye tutturur. Birde ne biliyor musunuz sürekli onu gördüğünü falan buna daha önceleri evlenmeden önce yani msj attığını falan söylerdi. Ama hiç o msjlari görmedim. Mesela ben olsam sevinçten bak bana bunu attı falan derim. 2 yıl önce acaba şizofren mi diye düşünmeye başladım. Cunku 2 yıl önce yine msj attı bana şunları falan söyledi ne diyeyim dedi bende bana sorunca ekran resmini atsana msja göre bişeyler yazalım dedim sildim dedi.
Daha geçen hafta Antalya'dan 2 tane çocuk buna Instagram'dan takip isteği atmış bana gece msj atıyor "bu çocuklar bana istek attı kesin o attırıyor" diye.
Sonunda yuh artık saçmalama dedim. Kendisi çok yakın arkadaşım. Ve bizim diğer arkadaşlarımızda evli hepimizin çocukları var. Diyorum ki biraz farklı şeyler yap mesela spora git yeni arkadaşlar edin yada işe gir çevren otomatik olur zaten. Bi kursa git falan diyorum da yok yani arkadaş olarak da yeni kimseyi istemiyor sevgili olarak da. Daha ne önerebilirim bilmiyorum
Size kötü bir haberim var. Burada anaokulu kafasında birileri var ama bu maalesef o kadınlar değil. Hani yorumları okurken insan biraz durur düşünür, acaba gerçekten yanlış mı yapıyorum, işsiz miyim ben diye. Zerre kadar faydası olmadığı gibi bir de laf yetiştiriyorsunuz.
Gelse diye yollarını gözlediğiniz adam sizinle sevgiliyken başkalarıyla açık ilişki yaşıyormuş, hangi kısma takılacaktık? Kusura bakmayın sizin gibi geniş yürekli olamadığımız için. Eğer bu sanal diyaloğunuz bir ilişkiyse -bence değil ama siz öyle görüyorsunuz- aldatılmışsınız farkında mısınız aloooo. Yazık ediyorsunuz kendinize biraz acıyın yahu.
Kudra kıskanma senin kocan pilot mu nevsehirde acaba şu balon ucuranlar da kendilerine pilot diyor onların yardımcısı fln mi ki aasdf
açık ilişki, her iki tarafında farklı insanlarla özgürce görüşebildiği
herhangi bi sadakat içermeyen ilişki türü
açık ilişki rahatlığına alışan insanın bundan kopması zor
seneler önce benim de farklı zamanlarda 2 kişiyle açık ilişkim olmuştu
daha doğrusu açık ilişki istendi ama ben onu fuckbuddy ile friends with benefits arası bişeye dönüştürmüştüm
zira açık ilişki bana göre değil ya adam gibi sevgili olsun yada sevgili olmasın bana yani
ama arada bi buluşmak ve buluşma sırasında sevgili gibi davranmak
yanından ayrıldıktan sonra arayıp sormamak ona karşı sorumluluğumun olmaması işime geliyordu
hiçbir anlam yüklemiyorsun bu tip ilişkilere, beklentin olmuyor
sadece vakit geçirmek ve anı yaşamak için yaşıyorsun
benimkiler yalnız kaldığım yeni insan tanımaya üşendiğim dönemlerde olmuştu
genelde cinsellik üzerine ilerliyordu zaten
sonra bitti gitti ama şimdi ikisinden biri yeniden görüşmek istese aynı biçimde yine görüşürüm ahaha yalan yok
He sabah kahvemi içerken kk’ya bakmak gibi bir keyfim var. Küçük mutluluklar yaratıyorum kendime.valla konu bana ait ben bile gözümü açar açmaz bakmadım konuya. ne kadar sıkıcı hayatın varsa demek sabahın köründe şevkle gelmişsin laf sokacağım diye. yazık :))
hadi canım hadi otobüsün kaçıyor yetiş çene yapacağına geç kalacaksın sonra patron kızacak.
Benim size ciddi ciddi sormak istediğim şu, hangi erkek gerçekten hoşlandığı beğendiği kadın için açık ilişkisini bitirmez veya konuşmayı keser gitmesine izin verir? Biliyorsunuz erkekler bizim gibi değil de millet karısını çocuğunu bırakıyor aşık oldum diye. Yuh diyorsun. Adam acık ilişkisine benim çok hoşlandığım biri var ve o bunu kabul etmiyor elveda demiyor ve sizi hayatından çıkarıyor. Bence kendinizi kandırmayın iyiliğiniz için söylüyorum
He sabah kahvemi içerken kk’ya bakmak gibi bir keyfim var. Küçük mutluluklar yaratıyorum kendime.
Arabenle gidiyom ben her yere
Hastanede sıra bekliyorum valla. Çok sıkılıyordum iyi oldu allah razı olsun bacı kalfahemen de damlamışsın nası bi işsizlik ya ahahaha 7/24 online sitede
sıkıcı hayatına eğlence oldum bence bana teşekkür etmelisin :)
Açık ilişki yaşayan adama aşıksınız diye buradaki kadınların aldatıldığını ve tüm dünyadaki erkeklerin aldattığını da iddia ediyorsunuz ya şaka gibi. Amannn yakında zaten beddua seansıyla kapatırsınız konunuzuburada bana saydıranlar da muhtemelen boynuzlanıyordur haberi yoktur. gerçek bi erkek dostunuz olsa size tüm erkeklerin aldattığını anlatırdı ama yok işte çekirdek kolaya devam.
sence arkadaş gibi görüşsek bu hayattan vazgeçmeyi düşünür mü? dediğim gibi ondan çok etkilendim. hayatımda ilk defa evlilik düşündüm biriyle o da oydu.
Neden fak badi demiyoz?açık ilişki, her iki tarafında farklı insanlarla özgürce görüşebildiği
herhangi bi sadakat içermeyen ilişki türü
açık ilişki rahatlığına alışan insanın bundan kopması zor
seneler önce benim de farklı zamanlarda 2 kişiyle açık ilişkim olmuştu
daha doğrusu açık ilişki istendi ama ben onu fuckbuddy ile friends with benefits arası bişeye dönüştürmüştüm
zira açık ilişki bana göre değil ya adam gibi sevgili olsun yada sevgili olmasın bana yani
ama arada bi buluşmak ve buluşma sırasında sevgili gibi davranmak
yanından ayrıldıktan sonra arayıp sormamak ona karşı sorumluluğumun olmaması işime geliyordu
hiçbir anlam yüklemiyorsun bu tip ilişkilere, beklentin olmuyor
sadece vakit geçirmek ve anı yaşamak için yaşıyorsun
benimkiler yalnız kaldığım yeni insan tanımaya üşendiğim dönemlerde olmuştu
genelde cinsellik üzerine ilerliyordu zaten
sonra bitti gitti ama şimdi ikisinden biri yeniden görüşmek istese aynı biçimde yine görüşürüm ahaha yalan yok
ayy sıkıcı sevilmeyen hayatlarınızda kendinizi bir şeymiş gibi hissetmek için bol bol ahkam kesmeniz o kadar belli ki. hadi gidin çayınızı koyun da dizinizi izleyin.
hele yaşa saldırmanız, dediğim şeye değil de anaokulu çocuğu gibi açık ilişkisi kısmına kafayı takmanız (aaa sevişiyolar mıymış hııı) neyse ya yanlış siteye konu açmışım belki aklı başında birine denk gelirim dedim de yalan oldu.
koca koca kadınlar ama ağzından çıkan laflar anaokulu seviyesinde kadınlar görmekten midem bulandı.
konuyu kapatalım lütfenMune teşekkürler.