- 2 Temmuz 2023
- 8.439
- 23.263
Ya buna sevgilicilik demeyelim sadece fik fik iste.İkisi de başkalarıyla yatıp kalkıyo aldatma saymıyorlar eve gelip evcilik sevgililik oynayan poncikler
Bı arkadaşım bir gün kafede otururken internetten konuştuğu başka şehirde yaşayan kişinin karşı masada olduğunu düşünüyordu , onu takip ettiğini ve geldiğini vs . Sonra benzettim dedi . Bu şekilde yaşayan çok kişi varAslında bir yerde haklı, şu yaşıma kadar hiç sanal ilişki, ilişkiyi de geçtim aşk tecrübem olmadı benim. Fake hesap paranoyasına girmiyorum bile.Yeni nesili anlıyorum da koca kadınların şu tufaya düşmesi komik. Sonra dalga geçince hemen örtmenim ayşe saçımı çektiye bağlıyorlar. Kendilerini dalga geçilecek konuma sokmalarında bir sorun yok ama
Ya bu ekonomik kriz mahvetti herkesi.Bı arkadaşım bir gün kafede otururken internetten konuştuğu başka şehirde yaşayan kişinin karşı masada olduğunu düşünüyordu , onu takip ettiğini ve geldiğini vs . Sonra benzettim dedi . Bu şekilde yaşayan çok kişi var
Yok ya baya evli olup, gayet mutlu evlilik sürdürüp açık ilişki yaşayan tipler var. Sadece seks değil mevzu. Daha doğrusu sadece seks diğer kadınlarla ve erkeklerle var. Hayatlarındaki insanı baya baya seviyorlar falan. Değişik işler.Ya buna sevgilicilik demeyelim sadece fik fik iste.
Hayatlarında kimse olmadığı ya da karşı cinsle ilişki kurmakta zorlandıkları için mi acaba? Başka ihtimal gelmiyor aklıma.Bı arkadaşım bir gün kafede otururken internetten konuştuğu başka şehirde yaşayan kişinin karşı masada olduğunu düşünüyordu , onu takip ettiğini ve geldiğini vs . Sonra benzettim dedi . Bu şekilde yaşayan çok kişi var
35 yaş için fazla havai değil mi bunlar yaben de ciddi olmadığını düşünüyorum o yüzden sordum. yani gerçekten bir şey istese böyle saçma şeyler yapmazdı. net olurdu. ben zaten ne zaman unutsam hemen sitede beni ima edecek şeyler yazıyordu, unutamıyordum sanırım yazdıklarımdan unutup unutamadığımı hissediyor, bikaç gündür çok iyiyim iyice kendime odaklıyım şimdi de bu fake hesap oyununa başladı kafamı kurcalamayı başardı yine. ama izin vermicem. böyle yarım yamalak net olmayan şeylerle uğraşmak istemiyorum.
Biliyorum da baskalariyla sevisilebilen iliskileri ben ciddiye alamadigim icin oyle dedim.Yok ya baya evli olup, gayet mutlu evlilik sürdürüp açık ilişki yaşayan tipler var. Sadece seks değil mevzu. Daha doğrusu sadece seks diğer kadınlarla ve erkeklerle var. Hayatlarındaki insanı baya baya seviyorlar falan. Değişik işler.
sen git diğer sitede, başkasıyla birlikte olan adama duygusal göndermeli girdiler yaz bebeğim. Burası sana fazlaayy sıkıcı sevilmeyen hayatlarınızda kendinizi bir şeymiş gibi hissetmek için bol bol ahkam kesmeniz o kadar belli ki. hadi gidin çayınızı koyun da dizinizi izleyin.
hele yaşa saldırmanız, dediğim şeye değil de anaokulu çocuğu gibi açık ilişkisi kısmına kafayı takmanız (aaa sevişiyolar mıymış hııı) neyse ya yanlış siteye konu açmışım belki aklı başında birine denk gelirim dedim de yalan oldu.
koca koca kadınlar ama ağzından çıkan laflar anaokulu seviyesinde kadınlar görmekten midem bulandı.
konuyu kapatalım lütfenMune teşekkürler.
yurt dışında yaşıyor orada ciddi olmadığı açık ilişki yaşadığı bi kız arkadaşı olduğunu ben zorlayınca söyledi ben kabul etmedim haliyle koptuk. hala aklımda ama unutamıyorum, çünkü birbirimiz için çok iyidik her anlamda ikimiz de aşık olduk gibi oldu yani yaşımız da küçük değil 35iz. yanlış olduğunu biliyorum ama ayrılır gelirse kabul ederim sanırım
anaokulu çocuğu gibi açık ilişkisi kısmına kafayı takmanız (aaa sevişiyolar mıymış hııı) neyse ya yanlış siteye konu açmışım belki aklı başında birine denk gelirim dedim de yalan oldu.
Vay sen o sunAma hiç ipucu bırakmıyorsun, chok thatlısın demiyorsun, nereden bilelim?
Haklı olduğumuzu ve sizin de bunu bildiğinizi bu yorumla tasdiklediniz teşekkürler eğer açık ilişki size de garip gelmeseydi bu kadar derdiniz olmazdı mevzu sevişmek değil çoğumuz bekarız ve sevişiyoruz ama açık ilişki çok alt seviye ya insan istese düşemez oraya öyle bir yokluk lazımayy sıkıcı sevilmeyen hayatlarınızda kendinizi bir şeymiş gibi hissetmek için bol bol ahkam kesmeniz o kadar belli ki. hadi gidin çayınızı koyun da dizinizi izleyin.
hele yaşa saldırmanız, dediğim şeye değil de anaokulu çocuğu gibi açık ilişkisi kısmına kafayı takmanız (aaa sevişiyolar mıymış hııı) neyse ya yanlış siteye konu açmışım belki aklı başında birine denk gelirim dedim de yalan oldu.
koca koca kadınlar ama ağzından çıkan laflar anaokulu seviyesinde kadınlar görmekten midem bulandı.
Hayatlarında kimse olmadığı ya da karşı cinsle ilişki kurmakta zorlandıkları için mi acaba? Başka ihtimal gelmiyor aklıma.
bence sen o feminist lafını sil nick altından çünkü kadın düşmanısın sen. cevap vermediğim halde resmen kudurdun. çok seviyesizsin. mutsuzluğun buraya kadar geldis
sen git diğer sitede, başkasıyla birlikte olan adama duygusal göndermeli girdiler yaz bebeğim. Burası sana fazla
Haklı olduğumuzu ve sizin de bunu bildiğinizi bu yorumla tasdiklediniz teşekkürler eğer açık ilişki size de garip gelmeseydi bu kadar derdiniz olmazdı mevzu sevişmek değil çoğumuz bekarız ve sevişiyoruz ama açık ilişki çok alt seviye ya insan istese düşemez oraya öyle bir yokluk lazım
Size kötü bir haberim var. Burada anaokulu kafasında birileri var ama bu maalesef o kadınlar değil. Hani yorumları okurken insan biraz durur düşünür, acaba gerçekten yanlış mı yapıyorum, işsiz miyim ben diye. Zerre kadar faydası olmadığı gibi bir de laf yetiştiriyorsunuz.ayy sıkıcı sevilmeyen hayatlarınızda kendinizi bir şeymiş gibi hissetmek için bol bol ahkam kesmeniz o kadar belli ki. hadi gidin çayınızı koyun da dizinizi izleyin.
Daha önce hiç görmediğiniz, ama evlilik(!) bile konuştuğunuz internet aşkınız açık ilişki yaşıyor. Siz bunu öğrenip ayrılıyorsunuz. Daha sonra o tanıştığınız sitede fake hesapla size yazdığını düşünüyorsunuz. VE BU KONU BİZİ AŞTI MI? hımm gerçekten böyle bir konu her babayiğidin harcı değildir. Ben biraz daha felsefik kitaplar okuyup konuya geri döncem belki o zaman bu harika aşk hikayesine bakabilirimsizi aştı bu konu
Ben de kocamı işe yolladım işte, birazdan da ben çıkacam. Mutsuz ve monoton hayatlarımız olduğu için sabahlara kadar kendini pilot diye tanıtan ne idüğü belirsiz heriflerle konuşma lüksümüz yok maalesef. Çok üzülüyorumbence sen o feminist lafını sil nick altından çünkü kadın düşmanısın sen. cevap vermediğim halde resmen kudurdun. çok seviyesizsin. mutsuzluğun buraya kadar geldi
evet o sitedeki duygusal gönderilerime mesaj atan bi pilotla konuşuyorum şu an nevşehirde beni uçakla gezdirmeyi teklif etti :) sen de ağlamaya devam et.
Kudra kıskanma senin kocan pilot mu nevsehirde acaba şu balon ucuranlar da kendilerine pilot diyor onların yardımcısı fln mi ki aasdfBen de kocamı işe yolladım işte, birazdan da ben çıkacam. Mutsuz ve monoton hayatlarımız olduğu için sabahlara kadar kendini pilot diye tanıtan ne idüğü belirsiz heriflerle konuşma lüksümüz yok maalesef. Çok üzülüyorum
35 yaşında hala sanalda her kadına yürüyen ergenlerin palavralarını okuyor olmak yerine evli ve monoton bir hayatı seçtiğin için vizyonsuzsun Kudra. Kudur.Ben de kocamı işe yolladım işte, birazdan da ben çıkacam. Mutsuz ve monoton hayatlarımız olduğu için sabahlara kadar kendini pilot diye tanıtan ne idüğü belirsiz heriflerle konuşma lüksümüz yok maalesef. Çok üzülüyorum