fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bı arkadaşım bir gün kafede otururken internetten konuştuğu başka şehirde yaşayan kişinin karşı masada olduğunu düşünüyordu , onu takip ettiğini ve geldiğini vs . Sonra benzettim dedi . Bu şekilde yaşayan çok kişi var

Ya buna sevgilicilik demeyelim sadece fik fik iste.
Yok ya baya evli olup, gayet mutlu evlilik sürdürüp açık ilişki yaşayan tipler var. Sadece seks değil mevzu. Daha doğrusu sadece seks diğer kadınlarla ve erkeklerle var. Hayatlarındaki insanı baya baya seviyorlar falan. Değişik işler.

Hayatlarında kimse olmadığı ya da karşı cinsle ilişki kurmakta zorlandıkları için mi acaba? Başka ihtimal gelmiyor aklıma.

Son düzenleme:
35 yaş için fazla havai değil mi bunlar ya

Biliyorum da baskalariyla sevisilebilen iliskileri ben ciddiye alamadigim icin oyle dedim.

ayy sıkıcı sevilmeyen hayatlarınızda kendinizi bir şeymiş gibi hissetmek için bol bol ahkam kesmeniz o kadar belli ki. hadi gidin çayınızı koyun da dizinizi izleyin.

hele yaşa saldırmanız, dediğim şeye değil de anaokulu çocuğu gibi açık ilişkisi kısmına kafayı takmanız (aaa sevişiyolar mıymış hııı) neyse ya yanlış siteye konu açmışım belki aklı başında birine denk gelirim dedim de yalan oldu.

koca koca kadınlar ama ağzından çıkan laflar anaokulu seviyesinde kadınlar görmekten midem bulandı.

konuyu kapatalım lütfen Mune teşekkürler.

s
sen git diğer sitede, başkasıyla birlikte olan adama duygusal göndermeli girdiler yaz bebeğim. Burası sana fazla

Örrrrrtmenim pennnyy hem ağlıyo hem yalan söylüyoooooo

Haklı olduğumuzu ve sizin de bunu bildiğinizi bu yorumla tasdiklediniz teşekkürler eğer açık ilişki size de garip gelmeseydi bu kadar derdiniz olmazdı mevzu sevişmek değil çoğumuz bekarız ve sevişiyoruz ama açık ilişki çok alt seviye ya insan istese düşemez oraya öyle bir yokluk lazım

Hayatlarında kimse olmadığı ya da karşı cinsle ilişki kurmakta zorlandıkları için mi acaba? Başka ihtimal gelmiyor aklıma.

s

sen git diğer sitede, başkasıyla birlikte olan adama duygusal göndermeli girdiler yaz bebeğim. Burası sana fazla
bence sen o feminist lafını sil nick altından çünkü kadın düşmanısın sen. cevap vermediğim halde resmen kudurdun. çok seviyesizsin. mutsuzluğun buraya kadar geldi

evet o sitedeki duygusal gönderilerime mesaj atan bi pilotla konuşuyorum şu an nevşehirde beni uçakla gezdirmeyi teklif etti :) sen de ağlamaya devam et.

Son düzenleme:

bana garip gelmiyor beni ilgilendirmez. herkesin kendi ilişki dinamiği. ben böyle bi ilişki yaşamam. benim takıldığım nokta bana dürüst olmamasıydı. ayrıca kabul etmedim ki konuşmayı bırakmışım demi? sevişme konusuna takıntılı olduğunuzdan başka muhabbet yapmadınız yani garipsiniz. neyse dediğim gibi yanlış yere yazmışım sizi aştı bu konu çekirdek dedikoduyla mutlu olmaya devam size. sizin gibi kadınlardan da bıktım.

Benim size ciddi ciddi sormak istediğim şu, hangi erkek gerçekten hoşlandığı beğendiği kadın için açık ilişkisini bitirmez veya konuşmayı keser gitmesine izin verir? Biliyorsunuz erkekler bizim gibi değil de millet karısını çocuğunu bırakıyor aşık oldum diye. Yuh diyorsun. Adam acık ilişkisine benim çok hoşlandığım biri var ve o bunu kabul etmiyor elveda demiyor ve sizi hayatından çıkarıyor. Bence kendinizi kandırmayın iyiliğiniz için söylüyorum

Size kötü bir haberim var. Burada anaokulu kafasında birileri var ama bu maalesef o kadınlar değil. Hani yorumları okurken insan biraz durur düşünür, acaba gerçekten yanlış mı yapıyorum, işsiz miyim ben diye. Zerre kadar faydası olmadığı gibi bir de laf yetiştiriyorsunuz.

Gelse diye yollarını gözlediğiniz adam sizinle sevgiliyken başkalarıyla açık ilişki yaşıyormuş, hangi kısma takılacaktık? Kusura bakmayın sizin gibi geniş yürekli olamadığımız için. Eğer bu sanal diyaloğunuz bir ilişkiyse -bence değil ama siz öyle görüyorsunuz- aldatılmışsınız farkında mısınız aloooo. Yazık ediyorsunuz kendinize biraz acıyın yahu.

sizi aştı bu konu
Daha önce hiç görmediğiniz, ama evlilik(!) bile konuştuğunuz internet aşkınız açık ilişki yaşıyor. Siz bunu öğrenip ayrılıyorsunuz. Daha sonra o tanıştığınız sitede fake hesapla size yazdığını düşünüyorsunuz. VE BU KONU BİZİ AŞTI MI? hımm gerçekten böyle bir konu her babayiğidin harcı değildir. Ben biraz daha felsefik kitaplar okuyup konuya geri döncem belki o zaman bu harika aşk hikayesine bakabilirim

Ben de kocamı işe yolladım işte, birazdan da ben çıkacam. Mutsuz ve monoton hayatlarımız olduğu için sabahlara kadar kendini pilot diye tanıtan ne idüğü belirsiz heriflerle konuşma lüksümüz yok maalesef. Çok üzülüyorum

Kudra kıskanma senin kocan pilot mu nevsehirde acaba şu balon ucuranlar da kendilerine pilot diyor onların yardımcısı fln mi ki aasdf

35 yaşında hala sanalda her kadına yürüyen ergenlerin palavralarını okuyor olmak yerine evli ve monoton bir hayatı seçtiğin için vizyonsuzsun Kudra. Kudur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…