fake hesaplar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anlattığınız şeyler 20'li yaşların başında bitmesi gereken şeyler. Sosyal medyada imalar, fake hesaptan yazmalar filan. Bence o sitede üyeliğinizi sonlandırın, kafanız daha fazla karışmasın.

O sitede aktif olmazsınız hesabınızı kapatırsınız olur biter çok basit aslında o adamın sizi etkilemesini önlemek. Bitmiş gitmiş bir şey için kafanızın kurcalanmasına müsade etmeyin. Beklentilerinizide azaltın gerçeklerle bir an önce yüzleşip hayatınıza devam edin ancak bu şekilde iyileşebilirsiniz.

35 sin küçük değilsin sanaldan tanıdığın birine aşıksın doğru mu ?

35 sin küçük değilsin sanaldan tanıdığın birine aşıksın doğru mu ?

yani çok büyük konuşuyorsunuz bence, daha önce 10 senelik ilişkim oldu bi sürü de uzun ciddi ilişkilerim oldu, ama gerçekten kafa yapınızın uyduğu beğendiğiniz biri her zaman tam oturacak denli çıkmıyor karşınıza hayatınızda, ikimiz de birbirimizden çok etkilendik aşk demeyelim de tam idealimdeki gibi biriydi diyelim fark etmez. kimi insan vardır senelerce bilikte olursun 1 günde unutursun kimi insan vardır bikaç saat konuşursun sende etkisi kalır. konuyu sulandırmaya çalışanların tecrübesizliğine veriyorum.

Acik iliski ne demekmis yazdilar ve ogrendim bu arada kosarak uzaklasmalisin seninleyken baskasiyla olabiliyorsa bu evlensenizde devam edecek...hadi diyelim devam etmedi ama sen bu kuskuyla paranoyak olursun ve surekli aklinda bununla yasarsin düşünsene baska bi kadina dokunuyor yok yok bu is olmaz uzaklasmalisin o siteden

İkiniz etkilenmediniz, siz etkilendiniz sadece. Tek başınıza. O da sizi etkilemenin tüm yollarını sizden öğrenmiş zaten. Ama açık ilişkisinden de vazgeçmiyor. Uyum bu saçmalığın neresinde?
İnanın açık ilişkisi bile ilişki çünkü gerçek. Ama siz sanal birisiniz.
Ve o kadar hayalperest bakıyorsunuz ki. Herhangi sanal hesapları onun sanıyorsunuz. Hatta o kadar eminsiniz ki o olduğuna, ne gerek var bunlara. Dürüstçe pişmanlığını söylesin, ama açık ilişkisinden de ayrılsın diyorsunuz.
Sonra bizi yönetime şikayet ediyorsunuz.
Yahu bu nasıl bir gerçeklerden kopmaktır?

Azmine hayranim

Bizim hepimizin tecrubesizliginden kaynakliymis. Bence susup bi kosede tek ayak ustunde utanalim.
Aslında bir yerde haklı, şu yaşıma kadar hiç sanal ilişki, ilişkiyi de geçtim aşk tecrübem olmadı benim. Fake hesap paranoyasına girmiyorum bile. Yeni nesili anlıyorum da koca kadınların şu tufaya düşmesi komik. Sonra dalga geçince hemen örtmenim ayşe saçımı çektiye bağlıyorlar. Kendilerini dalga geçilecek konuma sokmalarında bir sorun yok ama

Ben Muge Anli'ya cikan dolandirilmis teyzelere inanmiyordum. Artik inaniyorum.
Yorulmuşum ya stresten börek yicem şimdi durduk yere:)))
Hahshsh yapma, kiyma kendine bu saatte.

Ben Müge Anlı'daki teyzeleri bile daha gerçekçi buluyorum
Ne yapayım yemek yok bugün evde, buzluk stoğunu eritiyorum. Daha erken hem.

Bak teyzelere de okeyim. Cahil insanlar, hayat hakkında çok fazla tecrübeleri yok yaşları olsa da. Ezilmişler, örselenmişler. Azıcık ilgi görünce şirazeleri kayıyor. Yeni nesil zaten sanal dünyaya doğup büyüdükleri için ilişkilerini o şekilde yaşamalarında sorun yok ama bizim nesil farklı. Biz teknolojiyi kullanmayı bilip esir olmayan, sanaldan çok gerçek hayatta sosyal ilişkiler (sadece duygusal değil) kuran, ayakları yere basan nesiliz. O yüzden yaşıtım bir kadın böyle şeyler yapınca bi kızıyorum ben.

Adam açık açık herseyi söylemiş bayağı açık sözlüymüş.Adamin herşeyi ortada bayagı açılmış

Konunuzu sulandırıyorum anlamak için sordum bence bize tecrübe dağıtacağınıza hayatınızda kendiniz bazı şeylerden tecrübe edinin koskoca kadınsınız bir kere görmediğiniz eline dokunmadığınız nasıl oturur kalkar bilmediğiniz birine aşık olmak sağlıklı bir durum değil çünkü

Evet su anda anladim kastettiğin asil noktayi, kesinlikle haklısın. Biz y kusagi olarak buna dusmemeliydik.

Ama anladigim kadariyla uye saf ve temiz kalpli, pek de gormus gecinmis biri degil, buyukce de bir bosluga dusmus yani umarim dusmustur de ciktiginda akli basina gelir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…