- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
İnşallah. Doktorum başka bir doktora görünmemi istedi çünkü bu durum ona normal gelmedi. Bakalım bekliyorum arasınlar testler yapılacak sorun var mi diye.Ayy tatlim üzüldüm canim ya ne güzel cift cizgi cikmisti da halbuki .
Kimyasaldan sonraki ayda gebe kalma sansim daha fazla insallah bu ay olur canim
Aaa nie kiz senin doktor bisey anlamiyo mu kiİnşallah. Doktorum başka bir doktora görünmemi istedi çünkü bu durum ona normal gelmedi. Bakalım bekliyorum arasınlar testler yapılacak sorun var mi diye.
Günaydin kizlar
Öyle bi rüya gördüm ki size anlatmam lazim.
Rüyamds test yapmisim. Testin üzerinde 8günlük hamile yaziyordu. Okadar gercekciydi ki sabah uyandim testi aradim her yerde
Biz icat edelim cnmgünaydın canim o nasil bir testmis oyle ya kac günlük oldugu da belliymis . Kadinlar icin bu icat edilmeli ama bence
Benim doktorum aile doktoru yani gebelik doktoru degilAaa nie kiz senin doktor bisey anlamiyo mu ki
Bana buradan bir arkadaş önermişti bal çörek otu tarçın kürünü. O denediği ilk ay hamile kalmış :) inşallah bizde de etkisi olur. Ben bu ay reglimle beraber inofolic, ikinci günü bal çörek otu tarçin kürü başladım. Bugün de çatlatma iğnesi vurdurdum. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla hepimizeKızlar çörek otu bal tarçın kürünü kullanan varmı aranızda ek olarak ınofolic vermişti doktorum birde o kürle ilgili o kadar güzel şeyler okudumki ilk ay hamile kalanlar bile var Allah tan ümit kesilmez denedim bakalım yaşayıp görücez
İnşallah yaa ama ben 3 gün önce ilk defa merakından test yaptım ama normal gebelik testi tabi kıpkırmızı negatif çıktı saatlerce bekledim bi umutla belki silik bi çizgi çıkar diye ama ı ıh yok çok üzüldüm çokGunaydin tatlim insallah hic gelmez o kirmizilar
Cnm catlatma ignesi nasil ve nereye vuruluyor? Daha yeniyim hamilelik konusunda hicbir bilgim yokBana buradan bir arkadaş önermişti bal çörek otu tarçın kürünü. O denediği ilk ay hamile kalmış :) inşallah bizde de etkisi olur. Ben bu ay reglimle beraber inofolic, ikinci günü bal çörek otu tarçin kürü başladım. Bugün de çatlatma iğnesi vurdurdum. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla hepimize
He valla köşeyi dönerizBiz icat edelim cnmzengin oluruz kizzz
Himm anladim simdi ben kadin dogum doktoru sandim nasil anlamiyot baskasina gonderiyor die sasirmistimBenim doktorum aile doktoru yani gebelik doktoru degil
He valla köşeyi dönerizkiz doktorlara gerek kalmaz o zaman kac günlük oldugunu yaziyor nasil olsa
Tatlim bisey soracam bu tarcin bal kürü senin kasiklarda ağrı falan yaptiriyor mu pekiBana buradan bir arkadaş önermişti bal çörek otu tarçın kürünü. O denediği ilk ay hamile kalmış :) inşallah bizde de etkisi olur. Ben bu ay reglimle beraber inofolic, ikinci günü bal çörek otu tarçin kürü başladım. Bugün de çatlatma iğnesi vurdurdum. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla hepimize
Aramiza hosgeldinn cnm.Merhaba herkese benimde 1.5 senedir olmuyo bebek. Bu ay dun ovulasyon testi pozitifti bat gunu ise 12 eylul.
Süper bisey bu kizzsüper oluyor yaA rüyama girdi ben bi arastirayim
Kuzum clearblue testleri var onlarda tam olmasada kac haftalik oldugu yaziyor (resim yükledim)
Bizee cinsiyetini ögrenen bi test bulalimSüper bisey bu kizzama bizden once davranmislar
Merhaba canim hosgeldin aramiza uğur sans getirirsin bu topige insallahMerhaba herkese benimde 1.5 senedir olmuyo bebek. Bu ay dun ovulasyon testi pozitifti bat gunu ise 12 eylul.
Kiz kadinlarin o tuhaf ultrasonlari da var bizde bayan hocalar yaparlardi saça yüzük baglayip yaparlardiBizee cinsiyetini ögrenen bi test bulalim
Aaa nasil oluyormus o? Kesin sonuc veriyor mu? Eskiden kolyeyle yapiyorduk biz arkadaslrla sakasinaKiz kadinlarin o tuhaf ultrasonlari da var bizde bayan hocalar yaparlardi saça yüzük baglayip yaparlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?