Çok sevindim cnm ya inş Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşSevsev12 şimdii test yaptım veeeeee pozitif inanamıyorum ilk defa çift çizgi gördümmmmm ellerim titriyor şuan kızlar
allah razı olsun inş inşşşş çok şükür rabbime şu an hiç bir şey hissetmiyorumÇok sevindim cnm ya inş Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş
Öyle oluyor gerçekten bende ne hissedeceğimi bilememiştim sen hangi şehirdesin acaba 42 yazıyor da isminde :)allah razı olsun inş inşşşş çok şükür rabbime şu an hiç bir şey hissetmiyorum
Ayy tatlim su an mesajini okudum içimde farkli bisey oldu tatlim ya yarin hemen kan tahlili ver canim . Ilk gebelik haberini senden aldik bakalim devamida gelir insallahhhhSevsev12 şimdii test yaptım veeeeee pozitif inanamıyorum ilk defa çift çizgi gördümmmmm ellerim titriyor şuan kızlar
Sağlıkla alın kucağınıza çok sevindim darısı bize inşallah tüm bekleyenlereSevsev12 şimdii test yaptım veeeeee pozitif inanamıyorum ilk defa çift çizgi gördümmmmm ellerim titriyor şuan kızlar
Konya cnmÖyle oluyor gerçekten bende ne hissedeceğimi bilememiştim sen hangi şehirdesin acaba 42 yazıyor da isminde :)
İnş cnm inş hepinizi arkamdan bekliyorumAyy tatlim su an mesajini okudum içimde farkli bisey oldu tatlim ya yarin hemen kan tahlili ver canim . Ilk gebelik haberini senden aldik bakalim devamida gelir insallahhhh
Öyle mi ne güzel bende konyadayım :)Konya cnm
Alırım dr. Tavsiyesi ☺Öyle mi ne güzel bende konyadayım :)
Ben doğumu Adana da yaptığım için burada pek doktor bilmiyorum en son Nil hanıma gittim ama hamilelerle daha çok ilgileniyordu sanırım bende adet olursam Hacer hanıma gideceğim sen kime gidiyordun ?Alırım dr. Tavsiyesi ☺
Ben ilk muayenemi ona oldum çok tatlı bi bayan . Sakinleştirici bir doktor. Fakat hastane ortamını beğenmedik eşimle. Ve evimize uzak. O yüzden medovadaki şükran hnma gitmeyi planlamıştım öncedenBen doğumu Adana da yaptığım için burada pek doktor bilmiyorum en son Nil hanıma gittim ama hamilelerle daha çok ilgileniyordu sanırım bende adet olursam Hacer hanıma gideceğim sen kime gidiyordun ?
Benimde en yakınımdaki hastane özel Selçuklu be Büyükşehir medova çok uzak bana ,Nil hanım tatlı bir bayan ama hamilelere daha ilgili gördüm kendisini Hacer hanımı arkadaşım tavsiye etti inş adet olabilirsem gideceğim olamasamda gitmem lazım aslında benimde senin gibi kanamam olmuştu 2 gün önce hala bişi yok:)Ben ilk muayenemi ona oldum çok tatlı bi bayan . Sakinleştirici bir doktor. Fakat hastane ortamını beğenmedik eşimle. Ve evimize uzak. O yüzden medovadaki şükran hnma gitmeyi planlamıştım önceden
inş hyırlısı olur cnm hakkında.Benimde en yakınımdaki hastane özel Selçuklu be Büyükşehir medova çok uzak bana ,Nil hanım tatlı bir bayan ama hamilelere daha ilgili gördüm kendisini Hacer hanımı arkadaşım tavsiye etti inş adet olabilirsem gideceğim olamasamda gitmem lazım aslında benimde senin gibi kanamam olmuştu 2 gün önce hala bişi yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?