Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ben de bütün gece kaynanamla uğraştım. Dün beni aradı. Sen bebeğini evde doğuruyordun. Boynuna kordon dolanıyordu dedi. Ben şok. Kendime gelemedim bir süre. Gece de rüyamda ona dersini vermeye çalışıyordum 🥲
hey allahım yaa böyle bir rüya gördüyse de neden anlatıyor acaba sana ne saçma yaa korkutmuş seni yok yere

Günooo dün aşırı enerjiktim kızlar çamaşır katlama olsun bulaşık olsun falan ufaktan ilk trimester etkileri geçiyor galiba💅🏼 Göğüs hassasiyetine çözümü ben toparlayıcı dikleştirici tarzı sütyenlerde buldum ben salık salık dolanıyordum salık oldukça daha çok acıyormuş meğer 🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

Kızlar akıntı durumunuz ne alemde ya benim hala geliyor arada bi bazen yoğun bazen az bel ağrım da oluyor
Ahh ben bu geceyi zor sabah ettim. Banyoda yerlerde oturup sabahladım. Belimde de çok ağrı var ama özellikle sağ yan beni mahvetti. Bu şiddette bulantım olmuyordu. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu yapıyor diyorum. Bulantı oldukça elim ayağım uyuşuyor, tutmuyor sanki. Hayatla bağı kalmıyor insanın. Yarın kendi doktoruma gideceğim inşallah. Onunla konuşacağım. Orta seviyede akıntı Bende epeydir var. Olmadığı zamanlarda da olacakmış hissi ile bekletiyor. Tuhaf birşey.

arkadaşlar ben iple çözüyorum olayı açık tenli olduğum için kaşlarım nadiren çıkar arada toplamak yetiyor bıyıklar da öyle bundan yırtmışım sanırım 😄😄
Bende senin gibiyim. Kaşımı nadiren bir iki tel canım istediği için alırım. Bıyığımı da arkadaş ortamında anlayan olursa bu işlerden senede bir. Sarışın olmanın faydaları. Bende bacak almada yazdan yaza. Çünkü bende çikanlara kıl denmez, bebek tüyü gibi. O yüzden hiç almaya alıştırmak istemedim.

Günaydın kızlarımmm. Bugün kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz. Üstümüze usg fotisi atın bol bol. Hepimiz için bulantısız bol enercili bi gün olsun.

Kızlar bu sürekli kötü anne bebek hikayelerini anlatan tanıdıklarımıza uçan tekme atsak ayıp olur mu 🤬 etkileniyorum anlatma diyorum bir de tecrübe öğrenmen lazım diyor ya sabır ya

Sabah 06:30da kahkaha atarak günahkar hünkar hikayesini okudum 🤣 Allah sizi iyi etsin. Bakalım bizim askerlik ne zaman bitecek. Bu kaşlarla daha çok asker kalırım zaten. Hayırlısıyla bi aldırmaya gidebilseydim 🤣

Ya bir de ben bu kanamadan ötürü haftalardır yatınca fiziğim değişti resmen, tartıda bir şey yok ama şeklim slime’a döndü valla. Bacaklarım yağlanmış. Salı günü randevum var doktor ok derse artık yürüyüşe başlayacağım 😅 tüp bebek süreci bana direkt +3 kg hediye etti zaten. Biraz bunlar mutsuz ediyor beni, ben pilates milates takılan birisiydim 😅

Ben de bütün gece kaynanamla uğraştım. Dün beni aradı. Sen bebeğini evde doğuruyordun. Boynuna kordon dolanıyordu dedi. Ben şok. Kendime gelemedim bir süre. Gece de rüyamda ona dersini vermeye çalışıyordum 🥲
Kaynanan da kötü rüya gördüyse sana niye anlatıyor ben bile kızdım burdan. Hamile kadına anlatılır mı yani tersleseydin keşke.
Bende çok korkunç gördüm ya göğsüm hareket ediyordu rüyamda derinin altından küçük bebek eli yükseliyordu. Birine gösteriyorum gösterme sakın çok kötü bişey o diyor.Bebek ta göğsüme çıkmış yani ebe arkadaşım var o da karnımdan muayene edip hemen hastaneye gitmen lazım ilaç içirirler diyor. Nasıl yani düşürcek miyim diye ağlıyprum hıçkıra hıçkıra. Allahım bu hormonlar bize ne yapıyor ya saçma sapan şeyler görüyoruz.😂

Kızlar bu sürekli kötü anne bebek hikayelerini anlatan tanıdıklarımıza uçan tekme atsak ayıp olur mu 🤬 etkileniyorum anlatma diyorum bir de tecrübe öğrenmen lazım diyor ya sabır ya
Kötü derken ne kadar kötü mesela ?

Kızlar bugün kendi doktoruma gittim. Oda progestan verdi. 2hafta sonra gel kontrole dedi. Bebiş iyi şükür kanama yine olabilir dedi.

Eklentiler

• IMG_20250417_094305.webp
    IMG_20250417_094305.webp
    37 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bugün kendi doktoruma gittim. Oda progestan verdi. 2hafta sonra gel kontrole dedi. Bebiş iyi şükür kanama yine olabilir dedi.
maşallah canım çok sevindim. İstirahat etmeyi ihmal etme bu sıralar biraz uzan canım fazla ayağa kalma etkisi oluyor.

Back
X