- 26 Temmuz 2018
- 6.830
- 7.884
- 198
- 32
Kontrole mi canımŞimdi yola ciktik mutlaka haber veririm sonuçları deneyimlerimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrole mi canımŞimdi yola ciktik mutlaka haber veririm sonuçları deneyimlerimi
hey allahım yaa böyle bir rüya gördüyse de neden anlatıyor acaba sana ne saçma yaa korkutmuş seni yok yereBen de bütün gece kaynanamla uğraştım. Dün beni aradı. Sen bebeğini evde doğuruyordun. Boynuna kordon dolanıyordu dedi. Ben şok. Kendime gelemedim bir süre. Gece de rüyamda ona dersini vermeye çalışıyordum![]()
Sever böyle şeylerihey allahım yaa böyle bir rüya gördüyse de neden anlatıyor acaba sana ne saçma yaa korkutmuş seni yok yere
Ahh ben bu geceyi zor sabah ettim. Banyoda yerlerde oturup sabahladım. Belimde de çok ağrı var ama özellikle sağ yan beni mahvetti. Bu şiddette bulantım olmuyordu. Acaba idrar yolu enfeksiyonu mu yapıyor diyorum. Bulantı oldukça elim ayağım uyuşuyor, tutmuyor sanki. Hayatla bağı kalmıyor insanın. Yarın kendi doktoruma gideceğim inşallah. Onunla konuşacağım. Orta seviyede akıntı Bende epeydir var. Olmadığı zamanlarda da olacakmış hissi ile bekletiyor. Tuhaf birşey.Kızlar akıntı durumunuz ne alemde ya benim hala geliyor arada bi bazen yoğun bazen az bel ağrım da oluyor
Bende senin gibiyim. Kaşımı nadiren bir iki tel canım istediği için alırım. Bıyığımı da arkadaş ortamında anlayan olursa bu işlerden senede bir. Sarışın olmanın faydaları. Bende bacak almada yazdan yaza. Çünkü bende çikanlara kıl denmez, bebek tüyü gibi. O yüzden hiç almaya alıştırmak istemedim.arkadaşlar ben iple çözüyorum olayı açık tenli olduğum için kaşlarım nadiren çıkar arada toplamak yetiyor bıyıklar da öyle bundan yırtmışım sanırım![]()
Ay deme ben de aldımKızlar bu Badger güneş kremi inanılmaz yağlı katı formmuş ya benim cilt de karmayağlı pehlivan gibi oldum
![]()
Kaynanan da kötü rüya gördüyse sana niye anlatıyor ben bile kızdım burdan. Hamile kadına anlatılır mı yani tersleseydin keşke.Ben de bütün gece kaynanamla uğraştım. Dün beni aradı. Sen bebeğini evde doğuruyordun. Boynuna kordon dolanıyordu dedi. Ben şok. Kendime gelemedim bir süre. Gece de rüyamda ona dersini vermeye çalışıyordum![]()
Kötü derken ne kadar kötü mesela ?Kızlar bu sürekli kötü anne bebek hikayelerini anlatan tanıdıklarımıza uçan tekme atsak ayıp olur muetkileniyorum anlatma diyorum bir de tecrübe öğrenmen lazım diyor ya sabır ya
ben de senin kadar heyecanlıyımGünaydın kızlar 13 30 randevu var çok heyecan
Bağırsaklarım şov yaptı sabah sabah ajajsjben de senin kadar heyecanlıyım![]()
maşallah canım çok sevindim. İstirahat etmeyi ihmal etme bu sıralar biraz uzan canım fazla ayağa kalma etkisi oluyor.Kızlar bugün kendi doktoruma gittim. Oda progestan verdi. 2hafta sonra gel kontrole dedi. Bebiş iyi şükür kanama yine olabilir dedi.