- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye bugünü saymıyorsun ki.Sabahtan akşama beta artıyor.Bence bekle hemen ümitsiz olma canım.Insallah gelir bebeğin.Kirmizilar gelene kadar umut kesmek yokbugunu saymazsam 4 gün var idrar testi yine negatif çıktı bu ayda yalan oldu galiba hiç umut yok dimi kızlar.
Özelde görürsün kuzum.Gordum diyorsa sorun yok.Gozun aydinKizlar devlete gidicem demistim bebegi ve kalp atisi gordum dedi ama ben bisey goremedim devlet oldugu icin kagit bile vermedi. 4 tup kan bide idrar verdim.
Niye bugünü saymıyorsun ki.Sabahtan akşama beta artıyor.Bence bekle hemen ümitsiz olma canım.Insallah gelir bebeğin.Kirmizilar gelene kadar umut kesmek yok
Canım umudunu yitirme benimde 5 gün kala çıkmamıştı, 2 gün kala çıktı günü gününü tutmuyor maalesefbugunu saymazsam 4 gün var idrar testi yine negatif çıktı bu ayda yalan oldu galiba hiç umut yok dimi kızlar.
Canım umudunu yitirme benimde 5 gün kala çıkmamıştı, 2 gün kala çıktı günü gününü tutmuyor maalesef
Var canım beyaz oluyor genelde
Erken gebelik testi yaptığınızda mı 2 gün öncesinden görmüştünüz benim de 2 günüm kaldı ama yapıp yapmama arasında kaldım varsa çıkmaz belki diyeCanım umudunu yitirme benimde 5 gün kala çıkmamıştı, 2 gün kala çıktı günü gününü tutmuyor maalesef
bugunu saymazsam 4 gün var idrar testi yine negatif çıktı bu ayda yalan oldu galiba hiç umut yok dimi kızlar.
Erken gebelik testi yaptığınızda mı 2 gün öncesinden görmüştünüz benim de 2 günüm kaldı ama yapıp yapmama arasında kaldım varsa çıkmaz belki diye
Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahÖzelde görürsün kuzum.Gordum diyorsa sorun yok.Gozun aydin
Canım benim bat yarın, bugün daha belirgin pozitifi gördüm şükür, 4 gün kala benim de negatifti, 3 gün kala çook az çıktı, sadece ben görebildim kuruyunca kaybolmuştu
İnşallah seninde öyle olur
Anladım.. Bende heyecan içinde bekliyorum da bugün yapayım o zaman :)Benimki erken gebelik testi değil canım
Evet canım hayali çizgi bile yoktu.5 gün kala idrar yapmışmıydın sen canım