- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
tebrik ederim erken yumurtlamışsın sanırımKızlar merhaba kaç gündür şişkinliğim ve gaza benzeyen bi sancım vardı bugün dayanamadım test yaptım bata daha 7gün var ama bu test beni çok şaşırttı yorumlayabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim erken yumurtlamışsın sanırımKızlar merhaba kaç gündür şişkinliğim ve gaza benzeyen bi sancım vardı bugün dayanamadım test yaptım bata daha 7gün var ama bu test beni çok şaşırttı yorumlayabilir misiniz?
Yaa meleeek ben cidden çok fenayım çok inanamıyorumAaa nasıl sevindim anlatamam.Inan kendi testim kendi pozitifim gibi.
Gözün aydın hayırlı olsun kuzum.
Sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim.
tebrik ederim erken yumurtlamışsın sanırım
Ah ne güzel heyecanlar.Cok iyi anlıyorum seni.Yaa meleeek ben cidden çok fenayım çok inanamıyorum
Hayırlı olsun canım.
Kesin hamilesin hiç böyle silik çizgi görmedim
Kız hamilesin yaaa sen ayy ne güzel yaa
Tutmuş belli yumurtlamann üzerinden kaç gün geçti :)Hep uygulamaya göre değerlendiriyodum 14.gün gösteriyodu. Bu ay ovu testiyle 9.gün pik oldu umarım tutmuştur:/
Tutmuş belli yumurtlamann üzerinden kaç gün geçti :)
tamam o zaman çıkar testte hadi gözün aydın :)11 12gün geçmiş olması gerekiyor
Bence tutmuşki testte çıkıyor canım ve bata daha 7 gün var diyorsun erkende yumurtlamşsn tutmuş yaniCanım inşallah öyleyimdir yarın bidaha tekrarlicam. 9.gün yumurtladım sence tutmuş olabilir mi ki daha bata 7gün var
Teşekkür ederim canım. Peki kalp atışını ne zaman duydun? Birde nerede yaşıyorsun acaba doktorun kim canım?Tatlım merhaba keseyi gördüğümüzde 4 hafta 5 gündü
Kan testi yaptr bizede haber vertamam o zaman çıkar testte hadi gözün aydın :)
Çok hafif oluyor arada bulantı bir de evet uykulu olunuyor.mide bulantınız var mı? benim sadece gözlerim ağırlaşıo başka bir belirti yok ??
Kan testi yaptr bizede haber ver