- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Tamam tatliskom acaba hemenmi yapsam yoksa önümüzdeki ay miTatlim nette tarifi var ben yarim ölçü yapip sbah ac karna alıyordum. Zarari olacagini sanmiyorum uc madde de dogal tükettiğimiz seyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tatliskom acaba hemenmi yapsam yoksa önümüzdeki ay miTatlim nette tarifi var ben yarim ölçü yapip sbah ac karna alıyordum. Zarari olacagini sanmiyorum uc madde de dogal tükettiğimiz seyler
den bu ay ilaç kullanıyorsun hiç başka kür karıştırma derim.Tamam tatliskom acaba hemenmi yapsam yoksa önümüzdeki ay mi
Bu ay onu yaptim bide karin kaldırma yi yaptim hangisi etkili oldu artk bilemiyorum canimAynen canım öyle ya birşey soracağım sen bal çörek otu tarçın kürü ilemi hamile kaldın
Bende bu ay yaptım ve eşimde keçiboynuzu pekmezi yedi sabah akşam 15 gün sanırım ikiside işe yaradıBu ay onu yaptim bide karin kaldırma yi yaptim hangisi etkili oldu artk bilemiyorum canim
Gelecek ay denersin artk bunu kuzum insallah gerek kalmaz bu ay hamis olursun sende kuzumTamam tatliskom acaba hemenmi yapsam yoksa önümüzdeki ay mi
Hiç pik olmamış gibi duruyor canımKızlar merhaba aşağıdakiler ovulasyon testlerim şimdi deniyorya kontrol çizgisi test çizgisiyle aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor diye benim aynı koyuluğa ulaşmadı fotografta görüldüğü gibi. Sizce Pzts pik olmuş olabilir mi? Beklenen ovulasyon tarihim de o gündü ve baya kasık ağrısı yaşadım gün boyu. Bu durumda illaki aynı koylukta olması gerekmiyor herhalde? Bu arada ilişki 19-20-22-23-26 Eylül’de oldu tam ovu.gününde olamadı yani şartlar öyle gerektirdi:) acaba yumurta sperm bulabilmiş midir ki çatlayınca Eki Görüntüle 2192712
He kiz bence cok etkili kürler bunlar çünkü ben yedigim zaman inanilmaz kasik agrisi cekerdim yumlarin buyumesinden kaynaklaniyor herhalde de buBende bu ay yaptım ve eşimde keçiboynuzu pekmezi yedi sabah akşam 15 gün sanırım ikiside işe yaradı
Aynen canım bence de çok etkili ama çoğu kişide erken yumurtlama olmuş bende ı olmadı sende oldumu pekiHe kiz bence cok etkili kürler bunlar çünkü ben yedigim zaman inanilmaz kasik agrisi cekerdim yumlarin buyumesinden kaynaklaniyor herhalde de bu
O zaman yumurta çatlamadı mı yani canım? Kasık ağrım olunca çatlamıştır herhalde diye düşündüm pazartesi sabah başladı kasık ağrım çünkü bu LH ne kadar süre aynı koyulukta kalıyor peki acaba yapmadığım 24 saat içinde yükselmiş sonra çatlamış olabilir mi ki?Hiç pik olmamış gibi duruyor canım
İkisininde aynı koyulukta olması lazım canım yada t kısmı daha koyu olmalı acaba daha geç yada erknmi yumurtladınO zaman yumurta çatlamadı mı yani canım? Kasık ağrım olunca çatlamıştır herhalde diye düşündüm pazartesi sabah başladı kasık ağrım çünkü bu LH ne kadar süre aynı koyulukta kalıyor peki acaba yapmadığım 24 saat içinde yükselmiş sonra çatlamış olabilir mi ki?
Sanmıyorum canım adetim bittikten sonra 4.gün başladım testlere normalde adetim 26 gün sürer ve pazartesi de 12.günümdü. En iyisi bir doktora görüneyim ancak öyle anlayacağım sanırım yumurtlama olup olmadığını canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:)İkisininde aynı koyulukta olması lazım canım yada t kısmı daha koyu olmalı acaba daha geç yada erknmi yumurtladın
Inşallah balim insallahhhGelecek ay denersin artk bunu kuzum insallah gerek kalmaz bu ay hamis olursun sende kuzum
Aynen kuzum korkuyorum ya pazartesi günü kanamam geldi diye aklim cıktı ters giden biseler var diye ama şükür yokmuş sorunden bu ay ilaç kullanıyorsun hiç başka kür karıştırma derim.
idrarını en az 2 saat sıvı almadan tutup öyle test yapıyorsun değil mi. çünkü hiç pik günü olmamış gibi testlerde.O zaman yumurta çatlamadı mı yani canım? Kasık ağrım olunca çatlamıştır herhalde diye düşündüm pazartesi sabah başladı kasık ağrım çünkü bu LH ne kadar süre aynı koyulukta kalıyor peki acaba yapmadığım 24 saat içinde yükselmiş sonra çatlamış olabilir mi ki?
Öyle canım geç yumurtlayan da var ama bugün fotografta görünmeyecek kadar silikleşti çizgi bu saatten sonra tekrar yükselir mi ki pek umudum yok:/ Endişelendim böyle çıkınca neden çatlamadı acaba yeterli büyüklüğe ulaşmadı mı ki? Doktora bu testleri söylesem bakar herhalde di mi çatlamış mı ne olmuş diye ay ne zormuş bu bebek işleri ben de hemen olur sanıyordum bu kadar olması mucize bir şey olduğunu hiç düşünmemiştim(duskapani Kuzum sen de hiç pik görünmüyor. Pik olduğunda ikisi aynı koyulukta oluyor.18.gün yumurtlayan bile var.
Evet öyle yapıyorum yani bazen 1 ya da 1 buçuk saatte yaptığım da oldu uzun süre su içmeden duramıyorum çünkü ama o etkilememiştir herhalde bilmiyorum kiidrarını en az 2 saat sıvı almadan tutup öyle test yapıyorsun değil mi. çünkü hiç pik günü olmamış gibi testlerde.
tabiki etkiler. doğru sonuç için sıvı almadan 2 saat sonraki idrar ile yapılması lazım. prosedürde yazıyor olması gerek.Evet öyle yapıyorum yani bazen 1 ya da 1 buçuk saatte yaptığım da oldu uzun süre su içmeden duramıyorum çünkü ama o etkilememiştir herhalde bilmiyorum ki