Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilemiyorum kuzum yaKiz doguma kadar bu sancilar bizimle mi gelecek hep
canım benimde 28 eylül, ayın 24 ünde benimde öyle akıntım oldu, bugün silik pozitifi gördüm.
İnşallah tutmuştur senin de
7 aydır hep tek çizgi gördüğüm için test yapasım da gelmiyor. Senin adina da cok sevindim ne güzel hayırlısıyla gelsin bebi
Çok geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.bugün boş gebelik teşhisi kondu bana.. pazartesi son kontrolden sonra kürtaj olucam..
bekleyen herkesi Allah bebeğine kavuştursun..
Ben bu siteden ayrılıyorum.. Umarım sizler mutlu olursunuz.. Sağlıkla kalın..
Bat günüyse bugün testte çıkabilir bence.Kızlar bugün ben bat günü gelen giden bişi yok henüz yaklaşık on gündür sabah uykudan adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı oluyordu uyandıktan bi 15 dk sonra geçiyordu bugünde aynı şekilde oldu test yapma taraftarı değilim ama ne merak ediyorum anlatamam
na bi kaç gün geçmeden yapma taraftarı değilim büyük hüsran oluyorBat günüyse bugün testte çıkabilir bence.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten debugün boş gebelik teşhisi kondu bana.. pazartesi son kontrolden sonra kürtaj olucam..
bekleyen herkesi Allah bebeğine kavuştursun..
Ben bu siteden ayrılıyorum.. Umarım sizler mutlu olursunuz.. Sağlıkla kalın..
Ben düşük yaptigimda 5+0 da keseyi gordum.Doktor 6+0 da kalp atışı için çağırmıştı.Ama dinletmek için değil sadece bakacaktık.Selam kizlar...
Yarin devlete gidicem ben meraktan duramiyorum bebegi kalp atisini gorebilcek miyim diye. 6+2 oluyorum gorebilirim insallah
İnsallah ya. Ozeldeki doktor oteki cumartesi cagirdi cok var daha.Ben düşük yaptigimda 5+0 da keseyi gordum.Doktor 6+0 da kalp atışı için çağırmıştı.Ama dinletmek için değil sadece bakacaktık.
Inşallah görürsün kuzum
Iyiyim kuzum şükür. Koşuşturmacaİnsallah ya. Ozeldeki doktor oteki cumartesi cagirdi cok var daha.
Sen nasilsin..
Hersey normal diyor kuzum doktora gittin miKızlar hsg sonucum çıkmış sanırım bi sorun görünmüyor dimi
Ben de bu sabah o agrilarla uyandimKızlar bugün ben bat günü gelen giden bişi yok henüz yaklaşık on gündür sabah uykudan adet olacakmışım gibi kasıkta ağrı oluyordu uyandıktan bi 15 dk sonra geçiyordu bugünde aynı şekilde oldu test yapma taraftarı değilim ama ne merak ediyorum anlatamam
Sende de mi çok sürmeden geçiyorBen de bu sabah o agrilarla uyandim