Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçtı peki değerin canım . Ben o ilacı reçeteli satılıyor diye biliyorum.Canım banada drlar iç hastalıkları uzmanı yazmadı kadın doğum drum tüp bebek drum aynı zamanda bu ilaç reçeteli değil dedi 25 mglik başlattı ilk 15-20 gün içinde değer 1.5 olmuştu sende alıp kullanabilirsun eczaneden eutrux (etruks) troid ilaci desen yeterli
Bende aynı ilacı kullanıyorum hamile kalmadan başlattı doktor devam ediyorum reçetesiz satılıyor cnmKaçtı peki değerin canım . Ben o ilacı reçeteli satılıyor diye biliyorum.
4.7 idi canım yok ben hala arada reçetesiz aldığım oluyorKaçtı peki değerin canım . Ben o ilacı reçeteli satılıyor diye biliyorum.
Hemen alıyım o halde bende. Bu u öğrendiğim çok iyi oldu. Hamileyken bende euthrox kullanıyordum . Ama burda gösterdim sonuçlarımı yazmadı doktor . En iyisi kendim alıyım. Regl düzensizliği filan yapıyormu acaba canım ?4.7 idi canım yok ben hala arada reçetesiz aldığım oluyor
Hiç yapmadı gebe kalmamla önce 50 ye sonra 100 mgye çıktı benim ilaçHemen alıyım o halde bende. Bu u öğrendiğim çok iyi oldu. Hamileyken bende euthrox kullanıyordum . Ama burda gösterdim sonuçlarımı yazmadı doktor . En iyisi kendim alıyım. Regl düzensizliği filan yapıyormu acaba canım ?
Kuzum 2 solda 1 sagda yunuslarım büyümüş ama tam kıvama gelmemis soldakiler 15 16 sağdaki 14 mm mutluyum buyumelerini bilmek bile çok guzelll cuma bidaha gidicemmelek ve mucizesi canım arkadaşım umarım en yakın zamanda muradın nasip olur . 0fLu acele etme bence. madem haftaya c.tesi çağırdı doktor o zaman git. Hem bir doktorda karar kılmak daha iyi kafan karışmaz , az sabır teslimiyet öok tahatlacak bizi. bu yol sabır heyecan yolu. ben bekliyorum 6 ekimi , sağlıklıdır inşallah o zaman duyarım kalp atışını.
bu arada kızlar midem çok bulanıyor . telefonu elime alınca bile. inşallah bebişiler sağlıklı olsun da buda geçer. Anneyimbenanne35
inşallah güzel habelerlerle gelirsin .
Ben zaten devlete de gidiyorum. İki doktor yani tiroid icin kan vermem lazim. İkisini bir halledicemmelek ve mucizesi canım arkadaşım umarım en yakın zamanda muradın nasip olur . 0fLu acele etme bence. madem haftaya c.tesi çağırdı doktor o zaman git. Hem bir doktorda karar kılmak daha iyi kafan karışmaz , az sabır teslimiyet öok tahatlacak bizi. bu yol sabır heyecan yolu. ben bekliyorum 6 ekimi , sağlıklıdır inşallah o zaman duyarım kalp atışını.
bu arada kızlar midem çok bulanıyor . telefonu elime alınca bile. inşallah bebişiler sağlıklı olsun da buda geçer. Anneyimbenanne35
inşallah güzel habelerlerle gelirsin .
Kuzum bal tarcin corek otu kürü cok iyi gercekten iyi geliyor yumuslara ben onu denedim bu ay bide gecen ayKuzum 2 solda 1 sagda yunuslarım büyümüş ama tam kıvama gelmemis soldakiler 15 16 sağdaki 14 mm mutluyum buyumelerini bilmek bile çok guzelll cuma bidaha gidicem
Nasıl kullanıcam canım ilaç kullandım bi ters etki yapmasınKuzum bal tarcin corek otu kürü cok iyi gercekten iyi geliyor yumuslara ben onu denedim bu ay bide gecen ay
ara ara evet ama bende halsizlik mide bulantısı fena.Kızlar karın ağrısı varmı sizlerdede felaket ağrıyor
Onlar arada oluyor bulantı falanara ara evet ama bende halsizlik mide bulantısı fena.
Tatlim nette tarifi var ben yarim ölçü yapip sbah ac karna alıyordum. Zarari olacagini sanmiyorum uc madde de dogal tükettiğimiz seylerNasıl kullanıcam canım ilaç kullandım bi ters etki yapmasın
Yok tatlim yapman gereken bisey yok kan vermedeSevsev12 melek ve mucizesi everytime_night yvz13 kızlar bana bilgi verirmisiniz yarın ilk defa kan testi verecem direk test yapmicam tabi yarın adet olmazsam , sabah veririm herhangi bişi yapmam gerekiyordu dikkat etmem gereken falan
Aynen bende de o sıkıntı canim inanki adet oldum diyorum bazen o kadar ki ağrıyor karnim sancidanKızlar karın ağrısı varmı sizlerdede felaket ağrıyor
Aynen canım öyle ya birşey soracağım sen bal çörek otu tarçın kürü ilemi hamile kaldınAynen bende de o sıkıntı canim inanki adet oldum diyorum bazen o kadar ki ağrıyor karnim sancidan