- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
Hakkında hayırlısı Canım güzel haberlerle gelKızlarrr günaydın nasılsınız bugün doktor kontrolüm var dua edin nolur çok heycanliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı Canım güzel haberlerle gelKızlarrr günaydın nasılsınız bugün doktor kontrolüm var dua edin nolur çok heycanliyim
Amin kuzum çok sgol sen nasilsin bebiş nasılHakkında hayırlısı Canım güzel haberlerle gel
Tatlim bu ay adet olunca doktora gittim femara ilacı verdi yumurtlama ilaci kullandım 5 gün 10. Gun buyumusmu diye kontrole gideceğim bugün yani ona göre ya catlatma iğnesi verecek yada 2 gün sonra tekrar çağıracak kuzumAnneyimbenanne35 ne için kontrole gideceksin
İyiyiz canım çok şükür ama daha keseyi göremedik inşallah yarın görürüz artıkAmin kuzum çok sgol sen nasilsin bebiş nasıl
Senin yumurtalarda sorun mu vardı e peki bal çörek otu kürünü yapmışmıydınTatlim bu ay adet olunca doktora gittim femara ilacı verdi yumurtlama ilaci kullandım 5 gün 10. Gun buyumusmu diye kontrole gideceğim bugün yani ona göre ya catlatma iğnesi verecek yada 2 gün sonra tekrar çağıracak kuzum
Evet yumurta tembelliği vardı yok kuzum yapmadım kür falanSenin yumurtalarda sorun mu vardı e peki bal çörek otu kürünü yapmışmıydın
Inşallah kuzum bende küçük kızında 5 haftalikmis meğersem adet olmamistim hala ve doktora gitmistim kan verdirmek yerine ultrasina aldı gebe değilsin demisti 2 hafta sonra sabah kurması ile şüphelenmiştim çünkü gebelik beklemiyordum baya sürpriz bir şekilde 7 hafta 6 günlük keseyi kalp atışını görmüştük yani ben öğrendiğimde 2 aylık hamileydim hey gidi gunlerrrİyiyiz canım çok şükür ama daha keseyi göremedik inşallah yarın görürüz artık
Beni de bilgilendirir misin gittiğinde canımYarın gideceğim canım ben
Tabi canim msj atarimBeni de bilgilendirir misin gittiğinde canım
İnşallah canım yumurtlaman ne zamandı bata daha varmış zaten
Selam kızlar
Benim bata iki gün var bugün çook silik pozitifti testim. Geçen sene iki düşük yapmıştım şimdi bunda da çok korkuyorum kanama başlamasada progestan alsam olur mu?
Doktor hamile kalmadan önce vermişti ama ben kullanmamıştım
Bekle bakalim yine yaparsin test16-17 çift 18'i baya silikti 18 mi oluyor bu durumda yumurta :)
Bekle bakalim yine yaparsin test
Sancilar olmasa cok iyiyim iste kuzum sen nasilsinNasılsın canım
Hade insallah yumlarin gayet iyi büyümüşlerdir kuzumKızlarrr günaydın nasılsınız bugün doktor kontrolüm var dua edin nolur çok heycanliyim