Kızlar ben bugün pek girmicem. Evimle ilgilenicem temizlik falan yapicam. Sonrada güzel bir kek yapıpannemgile gideceğiz akşam yemeğine tabi daha çok var ama ben ünlü bir blogger olduğum için takipçilerime söyleyim de merak etmesinler dedim . Görüşürüz kızlar
ben varım , ama kontrolum 6 ekim.kızlar yarın hanginizin kontrolü vardı? benimle hemen hemen aynı haftada olan birisi daha vardı sanki ama kimdi hatırlayamadım
Tatlım benim de yakın ama kalp atışı için cumartesi gideceğim. Geçen hafta şükür bi keseyi gördük.ben varım , ama kontrolum 6 ekim.
Tatlım benim de yakın ama kalp atışı için cumartesi gideceğim. Geçen hafta şükür bi keseyi gördük.
Misafirlikteyim kuzum firsat buldum bakim dedim. Karnimda cok sanci var kizzhatunlar nerdesiniz .Sevsev12 nasılsın canım.
benimde var. ağrı bulantı , sağlıkla gelişiyorlar inşallah.Misafirlikteyim kuzum firsat buldum bakim dedim. Karnimda cok sanci var kizz
Tesekkur ederim. Nedense bu msj cok mutlu etti beni :) insllh guzel haberi veririm. Zaten eşimden bile once sizle paylasicam buyuk ihtimal :)İnşallah güzel haber verirsin canım benim. Aynen yumurtlamadan sonra insan sabırsızlanıyor benimde 5 gün kala bişey yoktu 2 gün kala çok şükür pozitifti senden haber bekliyorum Allah gönlüne göre versin.
Insallah tatlim valla bu agrilar surekli korkutuyor beni acaba mi diyom kanamam mi oldu adet mi oldum hep boyleyim bir yerden eve gelince ilk işim kendimi kontrol etmek oluyorbenimde var. ağrı bulantı , sağlıkla gelişiyorlar inşallah.
Kızlar ben bugün pek girmicem. Evimle ilgilenicem temizlik falan yapicam. Sonrada güzel bir kek yapıpannemgile gideceğiz akşam yemeğine tabi daha çok var ama ben ünlü bir blogger olduğum için takipçilerime söyleyim de merak etmesinler dedim . Görüşürüz kızlar
Yok kuzum rapor almadim cok şükür akıntının devami gelmedi bide progesteron kullaniyom onlem amacli. Karnim cok agriyor sadece cok fazla sancim varHerkese iyi geceler
Bugün şükür reglim bitti ve kendime geldim.Rahatladım.
Zeze _skcn Kuzum ne yaptın.Hizli hızlı geçtim sayfaları umarım gelmez kırmızılar.
Kurumus-Maskara Bende ilk testinde gördüm çizgiyi.Umarim kan tahlilinde müjdeli haberi alır ve bizi sevindirirsin .
Sayfaları okudum şükür iyisiniz.
Sevsev12 Rapormu aldın sen.Dinleniyorum demişsin .
karapisso ince düşünceli naif arkadaşım daha iyiyim şükür ama hala regl olmanın şokunu atlatamadım.Bu ay her aydan daha umutluydum ama elbet vardır Rabbimin bildiği.Sağlık olsun.
Kızlar hepinizi öptüm .
Allah'a emanet kuzum.Insallah sağlıkla atlatırsın ve keyfini çıkarırsın bu güzel dönemlerinYok kuzum rapor almadim cok şükür akıntının devami gelmedi bide progesteron kullaniyom onlem amacli. Karnim cok agriyor sadece cok fazla sancim var
Hayırlısı olsun canım üzülme Allah zamanını bilir Ekim bize uğurlu gelsinKızlar beta hcg 1 çıktı. Demek ki test bozuktu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Haklısın canım hayırlısı. Ben bir kaç ay ara vericem . Rabbim size nasip etsin inşallah.Hayırlısı olsun canım üzülme Allah zamanını bilir Ekim bize uğurlu gelsin
Üzüldüm tatlim ama yine dw var daha batina belkim olur kuzum ya .Kızlar beta hcg 1 çıktı. Demek ki test bozuktu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
SanmıyorumÜzüldüm tatlim ama yine dw var daha batina belkim olur kuzum ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?