- 6 Eylül 2018
- 19
- 44
- 42
ben :)herkese merhaba, içerinizde eylül annesi olup ankarada ikamet eden var mıdır acaba, :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben :)herkese merhaba, içerinizde eylül annesi olup ankarada ikamet eden var mıdır acaba, :)
Haftalar ilerleyince böyle oluyor dimi, Allah yardım etsn canımhayırlı günler olsun kızlar. nasılsınız bugün. melek ve mucizesi iyi oldunmu biraz. Kurumus-Maskara bugünki testini bekliyoruz. kızlar bu halsizlik baş dönmeleri geçsin inşallah. bana dua edin inşallah. uzanmak istiyorum sürekli. Yemek yapasım yok . inşallah darısı isteyenlere olsun en kolay en hayırlısı.
Bende hasta olucak gibiyim :/Kaç saatir uyuyorum kafam kalkmıyor benimde ayak parmaklarım bile üşüyor çorap olduğu halde
Hava kapalı yağmurlu kasvetli birde ondn galba kafam kalkmadı dikkat et canım sende kendineBende hasta olucak gibiyim :/
inşallah akşam işten çıkınca yaparsınbende işteyim, pc başında gözlerim kapanıyor.. ahh şimdi evde olsam bi film koyup, battaniye çekip üstüme miskinlik yapsam..
Bekliyoruz canım meraklaKızlar testi tekrarladım az önce ilk 5 dakika da çok çok silik çıktı dünkinden daha belirgin. Ama dünkini testi yaptiktan yarım saat sonra çekmistim şimdi bunuda yarım saat bekleyip öyle cekicem
Dünkinden neden daha koyu degil anlamadım yine kimyasaldan korkuyorumBekliyoruz canım merakla
Aklına kötü şeyler getirmeDünkinden neden daha koyu degil anlamadım yine kimyasaldan korkuyorum
Dunkinden daha silik suan kesin kimyasal geçen ayda böyle oluşmuştuAklına kötü şeyler getirme