- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Canım benim inş . olmazsa da yine yaptığım gibi yapıp sizlerin mutluluğuyla mutlu olup sizlerin heycanını payşaşıcamAyyy kuzummm zezemmm seni o kadar cok anliyom ki anlatamamm bende kendimi bildim bileli hep cociklarla gecti ömrüm hep onlara baktım sevdim. Ki sinif ogretmeniyim cocuk askindan. Bende senin gibi düşünüyordum cok sevdigim bisey anne olmak ce imtihanım bu olacak galiba die o yuzden de cok aglardim üzülürdüm her regl oldugumda ve ozellikle son aylar bir hafta da anca kendime gelebiliyordum. Ve hicbir sorun yokken neden olmuyor diyordum. Bende iki ay korundum gencim yeni evlendim evliligin tadini cikarayim dedim ama iki ay bile dayanamadim esime dedim cocuk istiyorum tabi kocisim benden daha da cok seviyor cocuklari. Oyle 15 ay denedik her ne varsa da bu arada onlari da denedim ictim ama bu ay farkli olarak göbek kaldirmayi yaptim. Cok şükür tuttu o kadar sey yaptim ki bu ay hangisinin etkisi oldu artk bilemiycem . Cok cok dua et kuzum insalllah seninkide vardir bir bebisin bizimkilerle beraber büyür oyle insalllahhh