Benim bata daha çok var. Ama önceki 2 gebeliğimden biliyorum benim embriyo çabuk düşüyor rahme. Bi kac gün sonra anlariz
Aramizda uc gun var bende duysam keske ama daha erkenbenimde sat 2 hafta geçti . minik kalp atışlarını duyarım gibime geliyor.
Off çok zor valla 2 minik canavarla uğraşıp bitane daha karnındayken. Allah yardımcın olsunçok tembelim halsizim. oğlum tam bir dinazor , hep birşeyler iistiyor kızımın üstünde sürekli. ve kız bağırıyor bende hal kalmadı doktora gidecek .
öğlen iki mi orda gece 2 mi.Hahhahahhabende seni severim
Benim bebeğim 11 haftalikken ölmüştü. O kadar istedim ki kalp sesini duymayı hep olmaz dediler ertelediler yavrum ölene kadarAramizda uc gun var bende duysam keske ama daha erken
Öğlenden sonra 2:51 şuanöğlen iki mi orda gece 2 mi.
işte canavar deneyeyim diyorum o masum meleğe , ama tamda o halde şimdilerde . Okulu özel tadilatta. çok sinirim bozuk. , evimiz çok rahat yerde. yaz boyu bahçe park tatil derken çocuk alıştı yogun enerjisini atmaya. é şimdi anne uzanıyor sürekli. kardes uyuyor. yapma ses etme dur baskı altında. 1 ekimi 4 gözle bekliyorum. açılsın şu okul rahat etsin oda bende.Off çok zor valla 2 minik canavarla uğraşıp bitane daha karnındayken. Allah yardımcın olsun
Biz uyucaz sen otur bize gore sabaha kadar :))Öğlenden sonra 2:51 şuan
Allah sabir versin gercekten kotu benim bi kimyasal bide erken hafyada dusugum oldu o yuzden igne hap kullaniyorum tekrar. Oglumda da kullandim tedbir amacli. Rabbim saglikli bi sekilde dogmalarini nasip etsin. Turkiyede yasamis olsan eminim sana da verirlerdi boyle ilaclardanBenim bebeğim 11 haftalikken ölmüştü. O kadar istedim ki kalp sesini duymayı hep olmaz dediler ertelediler yavrum ölene kadar
Allah yardımcın olsun çok cesaretlisin valla. Ben 1. 4 yaşına girmeden 2. Yapmam :/ yinede büyük konuşmayım kaza falan olurişte canavar deneyeyim diyorum o masum meleğe , ama tamda o halde şimdilerde . Okulu özel tadilatta. çok sinirim bozuk. , evimiz çok rahat yerde. yaz boyu bahçe park tatil derken çocuk alıştı yogun enerjisini atmaya. é şimdi anne uzanıyor sürekli. kardes uyuyor. yapma ses etme dur baskı altında. 1 ekimi 4 gözle bekliyorum. açılsın şu okul rahat etsin oda bende.
Sağol canım. Evet burdaki doktorlar çok tuhaflar ya. 3 kez kanamam oldu kimse kafasına bile takmadi hatta olmustur dediler ilk 6. Ve 7. Hafta çok yıprandım o süreçteAllah sabir versin gercekten kotu benim bi kimyasal bide erken hafyada dusugum oldu o yuzden igne hap kullaniyorum tekrar. Oglumda da kullandim tedbir amacli. Rabbim saglikli bi sekilde dogmalarini nasip etsin. Turkiyede yasamis olsan eminim sana da verirlerdi boyle ilaclardan
Allahın yaratma sanatı işte. dünya nasıl dönüyor. oğlum geçen güneş gidiyor ay geliyor dedi. Dedim yavruCum başka ülkelere gidiyor. güneşin yörüngesini anlatmaya çalıştım. sen öğlen yemek ye oh mis. ablam Belçikada orda çok geç batıyor güneş. çok garip geliuor bana. gece 10.30 oluyor hâlâ hava açık. senin adına demek bu hayırlıydı . benden iyi bilirsin, bebek sağlıksız olduğunda vucut atıyor bi şekilde. yoksa ne zor olurdu bizlere. .her sakat hasta bebek doğsaydı. ama acısı unutulmaz. benim biri 6 haftalık kese görünmüştü diğeri çok küçüktü. ama unutamam o günleri. bi yakınım iki bebeğini doğum haftasında 4 kg yakın kilolardà ölü olarak doğurdu. O zamanlar ben düşük yapmıştım. beterin beteri.var halime şükrettim.Öğlenden sonra 2:51 şuan
yurtdışında öyle ... bizimkiler ilaç sektöründe bir numara.Sağol canım. Evet burdaki doktorlar çok tuhaflar ya. 3 kez kanamam oldu kimse kafasına bile takmadi hatta olmustur dediler ilk 6. Ve 7. Hafta çok yıprandım o süreçte
Ne kadar bilsende herşeyi iste kalbine gönlüne anlatamıyorsun be ablamAllahın yaratma sanatı işte. dünya nasıl dönüyor. oğlum geçen güneş gidiyor ay geliyor dedi. Dedim yavruCum başka ülkelere gidiyor. güneşin yörüngesini anlatmaya çalıştım. sen öğlen yemek ye oh mis. ablam Belçikada orda çok geç batıyor güneş. çok garip geliuor bana. gece 10.30 oluyor hâlâ hava açık. senin adına demek bu hayırlıydı . benden iyi bilirsin, bebek sağlıksız olduğunda vucut atıyor bi şekilde. yoksa ne zor olurdu bizlere. .her sakat hasta bebek doğsaydı. ama acısı unutulmaz. benim biri 6 haftalık kese görünmüştü diğeri çok küçüktü. ama unutamam o günleri. bi yakınım iki bebeğini doğum haftasında 4 kg yakın kilolardà ölü olarak doğurdu. O zamanlar ben düşük yapmıştım. beterin beteri.var halime şükrettim.
arada inişler çıkışlar oluyo. Elhamdülillah çok şükür halimeAllah yardımcın olsun çok cesaretlisin valla. Ben 1. 4 yaşına girmeden 2. Yapmam :/ yinede büyük konuşmayım kaza falan olur
Ne kadar bilsende herşeyi iste kalbine gönlüne anlatamıyorsun be ablamhakkımızda rn hayırlısı neyse o olsun derim hep. Hayatım boyunca hep el açıp biseyi çok istemedim sadece hayirlisiysa ver dedim. Çok şükür bu günlerimize
Selam canım, ben iyiyim sen nasılsın? Okul yoğun baya, akşamları yorgun oluyorum pek takip edemiyorum . Sen neler yapıyorsun, testi tekrarladın mı?Kızlar
@uniq12 @arminch @Zeytintanem @yaprakali B Basharfibenz @kahvecibaby
Bir süredir yoksunuz kızlar nerdesiniz nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?