- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
İnşallah canım yarin anlariz :)Sonradan çıktıysa çok önemseme dicektim başıma geldi çünkü 10. Dakikadan sonra çift çizgi çıktı çok sevinmiştim ama ertesi gün regl oldum. İnşallah senin tutmuştur bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yarin anlariz :)Sonradan çıktıysa çok önemseme dicektim başıma geldi çünkü 10. Dakikadan sonra çift çizgi çıktı çok sevinmiştim ama ertesi gün regl oldum. İnşallah senin tutmuştur bebiş
Kirmizilar degildir inşallahGünaydın kızlar. Bel ağrım var.kasiklardan bacakalara vuran bir agri oluyor arada bir sola bir sağa,bide göğüslerim agriyor
Yok degil. Ben adet olacağım zaman agrilar 2-3 saat öncesi başlar ama bat 29 eylul daha 6-7 gün varKirmizilar degildir inşallah
Yok degil. Ben adet olacağım zaman agrilar 2-3 saat öncesi başlar ama bat 29 eylul daha 6-7 gün var
Evde çift çizgileri çok silik olsada görmeden kan tahlili yapmak istemiyorum canımBen olsam hemen kan testi yaptırırım canım
Çift çizgiler çıksın o zaman canım inşallahYok degil. Ben adet olacağım zaman agrilar 2-3 saat öncesi başlar ama bat 29 eylul daha 6-7 gün var
İnşallah canım:)Çift çizgiler çıksın o zaman canım inşallah
İyi düşün iyi olsun canım bikaç gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşır inşallahİnşallah vardır ya bilmiyorum olsada pek sevinemiyorum
Tamam canım teşekkür ederim:)Ebayın sitesin de var. Birde trede amazon faliyete gecmis diye duydum ordan da bakabilirsin.
Bu farklılıklar neden olur ki yaKizlar ben doktora gittin geldim.
Keseyi gordum yine bebek gozukmedi. Alttan bakmam lazim dedi. Kese boyutu 0.91 cm olmus anlamadigm altinda 4 hafta 6 gun yaziyor. Normalde 5+4 um bugun. Sali gittigimde baska doktora 0.58 cm kese orda da 4+3 cikti. Kafam karisti biraz
Doktor alttan baksak gorururz bebegi ama gerek yok dedi.Bu farklılıklar neden olur ki ya
Hayırlısı olsun canım inşallahDoktor alttan baksak gorururz bebegi ama gerek yok dedi.
İki hafta sonra gel dedi bebek ve kalp atisi icin
Bide kistim varmis 2.55 cm. Gebelikte olur dedi kayboluyo genelde dedi. Biraz canim skldi sanirimHayırlısı olsun canım inşallah
Sıkma canını belki bi dahaki gittiğinde kaybolmuş olur inşallah duymuştum bende oluyormuş ama zararı yok diye biliyorumBide kistim varmis 2.55 cm. Gebelikte olur dedi kayboluyo genelde dedi. Biraz canim skldi sanirim
Oyle dedi doktor bakalim. İki hafta gecmez simdiSıkma canını belki bi dahaki gittiğinde kaybolmuş olur inşallah duymuştum bende oluyormuş ama zararı yok diye biliyorum