İnşallah hamilesinnnn bat geçince yaptığında netleşecektirKızlar ne diyorsunuz pazartesi batsabah yaptığımdan daha koyu :)
Teşekkür ederim canım benim :)Hayirli olsun diyelim kuzum
İnşallah canım benim inşallah koyulaşır :)İnşallah hamilesinnnn bat geçince yaptığında netleşecektir
Ayyyy canım benim. sen yolla resmi buraya bizde görelim.Belim çok fena agriyor kızlar göğüslerim de hassas. Test yaptım o kadar silik bir çizgi var ki kendim bile zar zor görüyorum
kız benim bata 3 gün kala yaptığımda öyle sadece benim gördüğüm hayalet çizgi vardı. bat günü o bile çıkamdı.Ovu testim yok hiç kullanmadım. Canım fotoda cikacak gibi değil kendim bile zar zor görüyorum. Eşime göstersem asla görmez o derece yani
Biliyorum canim dedim ya kendim bile zar zor görüyorum
Hayırlısı kuzum inşallah vardırYa bende testte kalmadı
Olmadı ovulasyon testi yaparım
Kızımı 23 Eylül 'de öğrenmiştim keşke aynısı olsa ama tabi umudum sarsıldı biraz
Evet çünkü daha once yasamstim bunu o yuzden demistim ve bende 5 gun kala yaptigimda sonradan cikan cizgi vardi dayanamayip ben tekrar yaptigimda ikinci cizgi hemen çıkmıştıben gördüm. Benimki gibi idrar renginde bir çizgi var. pembe değilde sarı gibi. bekledikçe olmuştu bende. hatta buraya yazdım. Sevsev12 pek güvenme demişti.
Sanki bisey gordum ama
Gorunur tabiki 5+0 da gordum sen bikac gun daha bekle kalp atisiyla birlikte gor ne meraksizsin yahuuSen kaç haftada keseyi gördün şekerim. benim yarın 6+1 oluyo karar veremedim gitsemmi diye.
Gorunur tabiki 5+0 da gordum sen bikac gun daha bekle kalp atisiyla birlikte gor ne meraksizsin yahuu
Yarin benimde kontrolum var.kız nasıl meraksızım delüüüü. benim kimseciklerim yokki iki yavrumu bırakıp gideyim. eşim bakar ben giderim normalde. İşleri çok yoğun. içim içimi yiyor . bide çok başım dönüyor gün boyu bunaldım inan , iki haftadır evde yatıyorum. yarın imkanım var giderim inşallah.
Benim bata daha çok var. Ama önceki 2 gebeliğimden biliyorum benim embriyo çabuk düşüyor rahme. Bi kac gün sonra anlarizkız benim bata 3 gün kala yaptığımda öyle sadece benim gördüğüm hayalet çizgi vardı. bat günü o bile çıkamdı.
Canım pek bilmiyorum yalan söylemeyim şimdiKurumus-Maskara canım o gördüğün çizgi kaç dakikada çıktı
senin embriyonu severim ben.Benim bata daha çok var. Ama önceki 2 gebeliğimden biliyorum benim embriyo çabuk düşüyor rahme. Bi kac gün sonra anlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?