- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Bende 1 hafta varken başlamştımben olsam yapmıştım çok mu sabırsızım ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1 hafta varken başlamştımben olsam yapmıştım çok mu sabırsızım ya![]()
Aksam uzeri cikacak cnmyükselmiştir canm insallah ne zaman çıkıyor sonuç
Bilmiyom tatlim kendi doktoruma gidem dedim zaten oda beni endokrin doktoruna yonlendirecek muhtemelenDahiliyeye gitmiyo musun tiroid icin ben dahiliyeye gidiyorum.
Aynen kiz . Zaten zaman hic gecmiyor surekli zaman gecirecek biseyler buluyorum bu hafta okula da gidemedim.Zaman geçirmiş oluyorsun ne güzel :)
Aynen tatlim da deger guzel cikinca bu sefer kese görelim isteyecez sonra nabzinii duymak aaa bitmiyor bu sureclerDoğru diyorsun canım en azından stres yapmamış oluyorsun :) değerinde güzel çıkarsa deme keyfine :)
Geldim kuzummelek ve mucizesi canım nerelerdesin
Saat 3 gibi kuzumHerkese günaydın
Çok güzel bir Cuma olur inşallah
everytime_night Kuzum çok güzel haberlerle gelirsin inşallah
Sevsev12 Kan tahlilin kaçta çıkacak kuzu
balbocegi35 Hoşgeldin.Bizim topic sabırsız topic.Iyi beklemişsin
strongirl Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğini
O oflukarapisso
Fairytale35
Kurumus-Maskara M mybabe
Belliza
Fit mutlu anne
Şuan topikte yazmış olan kızlar hepinizi öptüm![]()
Bende 8 gun falan kala yaptim ya da 9 muydu hatirlatamadimBende 1 hafta varken başlamştım
ben olsam yapmıştım çok mu sabırsızım ya![]()
Sende opuldun cnm vala aynrm sabirsiziz ya bekleyrmioz erkendrn tahlil veriozHerkese günaydın
Çok güzel bir Cuma olur inşallah
everytime_night Kuzum çok güzel haberlerle gelirsin inşallah
Sevsev12 Kan tahlilin kaçta çıkacak kuzu
balbocegi35 Hoşgeldin.Bizim topic sabırsız topic.Iyi beklemişsin
strongirl Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğini
O oflukarapisso
Fairytale35
Kurumus-Maskara M mybabe
Belliza
Fit mutlu anne
Şuan topikte yazmış olan kızlar hepinizi öptüm![]()
E sim her ay teste verdiğin parayla neler alırsın diyordu bana.Bu ay netten adım da rahat ettim vallahi.Sende opuldun cnm vala aynrm sabirsiziz ya bekleyrmioz erkendrn tahlil verioz
He kiz heycan eksik olmuyor taki bebegi elimize alana kadarAy yine heyacan yani![]()
canım ben burda olunca sürekli bebekten bahsedince cok taktıgımı farkettım:) pskolojim bozuldu o yüzden az takılmaya başladım bu topiktede eylül ayının anne adayları idi. Eee artık eylül ayının anne adayı değilim ekim ayının anne adayları başlığına geçtimKızlar
uniq12 @arminch
Zeytintanem Y yaprakali B Basharfibenz
kahvecibaby
Bir süredir yoksunuz kızlar nerdesiniz nasılsınız.
E sim her ay teste verdiğin parayla neler alırsın diyordu bana.Bu ay netten adım da rahat ettim vallahi.
Hakkatten sabirsiziz.Ama ya buda başka bişey degilki bebek.Insan hemen bilmek istiyor![]()
Aynen oyle cnm ya eczane uzak her aklıma geldginde alamiom ben Allah tan ilk gebeligimde cok gec ogrenebildim ben cikmamisti kanda bile bu sefer erken ogreneyim istiyorum ama hyrlisiE sim her ay teste verdiğin parayla neler alırsın diyordu bana.Bu ay netten adım da rahat ettim vallahi.
Hakkatten sabirsiziz.Ama ya buda başka bişey degilki bebek.Insan hemen bilmek istiyor![]()