Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayının Anne Adayları !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın :KK49:
Çok güzel bir Cuma olur inşallah :dua:
everytime_night everytime_night Kuzum çok güzel haberlerle gelirsin inşallah
Sevsev12 Sevsev12 Kan tahlilin kaçta çıkacak kuzu
balbocegi35 balbocegi35 Hoşgeldin.Bizim topic sabırsız topic.Iyi beklemişsin
strongirl strongirl Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğini

O oflu karapisso karapisso Fairytale35 Fairytale35 Kurumus-Maskara Kurumus-Maskara M mybabe Belliza Belliza Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Şuan topikte yazmış olan kızlar hepinizi öptüm :KK60:
Saat 3 gibi kuzum

Herkese günaydın :KK49:
Çok güzel bir Cuma olur inşallah :dua:
everytime_night everytime_night Kuzum çok güzel haberlerle gelirsin inşallah
Sevsev12 Sevsev12 Kan tahlilin kaçta çıkacak kuzu
balbocegi35 balbocegi35 Hoşgeldin.Bizim topic sabırsız topic.Iyi beklemişsin
strongirl strongirl Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebeğini

O oflu karapisso karapisso Fairytale35 Fairytale35 Kurumus-Maskara Kurumus-Maskara M mybabe Belliza Belliza Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Şuan topikte yazmış olan kızlar hepinizi öptüm :KK60:
Sende opuldun cnm vala aynrm sabirsiziz ya bekleyrmioz erkendrn tahlil verioz

E sim her ay teste verdiğin parayla neler alırsın diyordu bana.Bu ay netten adım da rahat ettim vallahi.
Hakkatten sabirsiziz.Ama ya buda başka bişey degilki bebek.Insan hemen bilmek istiyor :KK36:

tatlım okul açıldı bende biraz ara vereyim kendimi dinlemeyeyim diyorum.. dün rahim filmi çektirdim tüplerim tıkanıkmış eşimde de ileri hızda sıkıntı çıktı %0 yazıyor doktor direk tüp bebek dedi iyice boşladım

E sim her ay teste verdiğin parayla neler alırsın diyordu bana.Bu ay netten adım da rahat ettim vallahi.
Hakkatten sabirsiziz.Ama ya buda başka bişey degilki bebek.Insan hemen bilmek istiyor :KK36:
Aynen oyle cnm ya eczane uzak her aklıma geldginde alamiom ben Allah tan ilk gebeligimde cok gec ogrenebildim ben cikmamisti kanda bile bu sefer erken ogreneyim istiyorum ama hyrlisi

Back