- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
Aynen oyle valla canim. Bide kaynanamlara gidecem aksam.İnşallah yükselmiştir canım sen bugün baya yoğunsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle valla canim. Bide kaynanamlara gidecem aksam.İnşallah yükselmiştir canım sen bugün baya yoğunsun canım
Naptin gittin miKorkuyorum ama inşallah
Insallah kuzum. Benim son bi testim kaldi tam koyuyu gormek istedigim icin onu yapmadim zaten bugun kan degerimde gorcem dedim bide ama test yapmaya alistim ha bire yapasim geliyor. Hergun daha koyusunu görünce daha rahat oluyorsunO yollardan daha önce geçtim canım bir kimyasal birde 6 haftalık düşüğüm var zor süreçler o yüzden bu sefer aceleci olmayacağım evde birsürü test var onlarla haftaya kadar takip etmeyi düşünüyorum inşallah koyulaşır gün geçtikçe
Coraspin kan sulandirici bende kullaniyorum.Zararı olmaz değil mi? Birde benim iki düşüğüm var karın ağrım var kimsayal olmazsa gidicem tabi doktora
Dahiliyeye gitmiyo musun tiroid icin ben dahiliyeye gidiyorum.Bugün alacam öğleden sonra kuzum sonra da genel cerraha gidip orda kan vercem benim troitler yok bakalım ilacimin dozunu arttiracak mi
Yok canım dedim ya daha var 11. 30 gibi 1 saat varNaptin gittin mi
Zaman geçirmiş oluyorsun ne güzel :)Aynen oyle valla canim. Bide kaynanamlara gidecem aksam.
Doğru diyorsun canım en azından stres yapmamış oluyorsun :) değerinde güzel çıkarsa deme keyfine :)Insallah kuzum. Benim son bi testim kaldi tam koyuyu gormek istedigim icin onu yapmadim zaten bugun kan degerimde gorcem dedim bide ama test yapmaya alistim ha bire yapasim geliyor. Hergun daha koyusunu görünce daha rahat oluyorsun
Tamam canım sağolasın devam ediyorum :)Coraspin kan sulandirici bende kullaniyorum.
Zarari yok yarari var canim devam et
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Batıma 3 gün var ben sabah test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm çizgi tam netleşmeden kan vermeyi düşünmüyorum. Doktorum geçen ay d vitamini ve corasprin verdi bunlara devam etmeli miyim yoksa bırakmam mı gerekiyor? Bat geçince gideceğim doktora sorayım dedim?
Tamam canım devam ediyorum inşallah koyulaşır. Kimyasalda olabilir adet ağrım var çünkü. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahcanım devam et mutlaka ilaçlarınatebrik ederim
Bakalım 1 gün geciktim ama beklemedeyim , bir kaç gün daha bekleyeyim sonra bi test yapayım diyorumCok şükür iyiyim tatlim sen nasilsin.
Göbusleri kaynatiyoz sen napiyon var mi hamislik
Vay anasını ya adet öncesi bi bnm belli olmuyor snrm hagecikmemiştim canım daha
insallah güzel haberler alırsın canımTamam canım devam ediyorum inşallah koyulaşır. Kimyasalda olabilir adet ağrım var çünkü. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim yumurtlama tarihi biraz erkendi sanırım ondan canım :)Vay anasını ya adet öncesi bi bnm belli olmuyor snrm ha![]()
Himmm olabilir cnm bugün yine kan verdim ben bklm ne çıkacak yukselmis m8Benim yumurtlama tarihi biraz erkendi sanırım ondan canım :)
test yapsana . varsa muhakkak çıkar.Bakalım 1 gün geciktim ama beklemedeyim , bir kaç gün daha bekleyeyim sonra bi test yapayım diyorumbiraz heyecanlıyım o yüzden
test yaptım 4 gün önce bişey çıkmadı ama erken gebelik testi değildi. ya nebilim onu yapınca çıkmayınca insan bi hüzünleniyo o yüzden biraz beklicem bakalımtest yapsana . varsa muhakkak çıkar.
yükselmiştir canm insallah ne zaman çıkıyor sonuçHimmm olabilir cnm bugün yine kan verdim ben bklm ne çıkacak yukselmis m8
ben olsam yapmıştım çok mu sabırsızım yaBakalım 1 gün geciktim ama beklemedeyim , bir kaç gün daha bekleyeyim sonra bi test yapayım diyorumbiraz heyecanlıyım o yüzden