- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Gözünaydin canım :) bat ne zamandı?Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar kızlar benim test bugün tamamen koyu oldu çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydin canım :) bat ne zamandı?Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar kızlar benim test bugün tamamen koyu oldu çok şükür
5 gün geçti canım :)Gözünaydin canım :) bat ne zamandı?
Hayırlı olsun Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnskızlar daha bata vardı ama sabah dayanamadım test yaptım :)) sanırım hamileyimmmmmmm :))))))))) eşimi uyandırdım heycandan :) sonra ikimizde uyyamadık :) bu heycanı isteyen herkese yaşatsın allahım
Hemile misin yani :)5 gün geçti canım :)
Evet canım kanda vermiştim zaten :)Hemile misin yani :)
Çok iyi o zaman. Positif olmayi bırakmıyoruz:) güzel düşünelim güzel olsun5 gün geçti canım :)
Ay sevindim Canım Allah tamamına erdirsin ins ...kanda Kac çıktı cnm hcgEvet canım kanda vermiştim zaten :)
Ayyyyyyy hamilesinnnnn hayırlı olsun kuzumkızlar daha bata vardı ama sabah dayanamadım test yaptım :)) sanırım hamileyimmmmmmm :))))))))) eşimi uyandırdım heycandan :) sonra ikimizde uyyamadık :) bu heycanı isteyen herkese yaşatsın allahım
Ayyyyyy çok sevindim kuzum gözün aydın5 gün geçti canım :)
teşekkür ederim canmAyyyyyy çok sevindim kuzum gözün aydın![]()
Gecikmenin kaçıncı gününde yaptrdin ben ikinci günü yaptrdimCanm bi kere yaptrdım 200 dü işte yarın doktora gidicem :)
Gunaydin tatlim hayirli cumalarrGünaydııııınnnn kızlar hayırlı cumalar
Cok şükür canim insallah keseyi de gormeyi nasip eder rabbimHayırlı sabahlar, Hayırlı Cumalar kızlar benim test bugün tamamen koyu oldu çok şükür
Görünce duygulandim yaa bende görünce inanamamistim cok mutlu olmustum o duygulari tekrardan yasadim simdi. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah kuzumkızlar daha bata vardı ama sabah dayanamadım test yaptım :)) sanırım hamileyimmmmmmm :))))))))) eşimi uyandırdım heycandan :) sonra ikimizde uyyamadık :) bu heycanı isteyen herkese yaşatsın allahım
gecikmemiştim canım dahaGecikmenin kaçıncı gününde yaptrdin ben ikinci günü yaptrdim
aminn kuzummCok şükür canim insallah keseyi de gormeyi nasip eder rabbim
Hayırlı olsun canm bence bırakma gidince doktorun zaten bırak veya bırakma der sanaGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Batıma 3 gün var ben sabah test yaptım çok silik ikinci çizgiyi gördüm çizgi tam netleşmeden kan vermeyi düşünmüyorum. Doktorum geçen ay d vitamini ve corasprin verdi bunlara devam etmeli miyim yoksa bırakmam mı gerekiyor? Bat geçince gideceğim doktora sorayım dedim?
predictor early diye bi test canım 6 gün önceden sonuç gösteriyor.First response ile mi Yaptin?