- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
Yok canım gitmedim bi daha ?sende nasıl durumlarcanım sen ne yaptın birdaha test fala yaptın mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım gitmedim bi daha ?sende nasıl durumlarcanım sen ne yaptın birdaha test fala yaptın mı ?
bende arabadan testi almayı unutuyorum iki gündür yapamadım testYok canım gitmedim bi daha ?sende nasıl durumlar
Insallahh vardirCanım yumurtlama bittikten 1 hafta sonra böyle olmuştu katı gibi bazen jel gibi ve ondan bir hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim kanda 12 çıkmştı değerim
İnşallah canımInsallahh vardir
Hee sen normal kaset test diyosun onuda yapmadımbende arabadan testi almayı unutuyorum iki gündür yapamadım test
Evet benim oglumda da kuruydum ben akintim yoktu dün öyle kahverengili geldi normalde öyle renkli ara akintim da hic olmaz bilmiyorum kafam karistiCanım yaşadıkların normal. Kuru olmanda normal. Ben 2 kez hamile kaldim ikisindede akıntım olmadi yumurtlamadan sonra
evet koyulaşmış mı diye bakıyordum benHee sen normal kaset test diyosun onuda yapmadım
kahvecibaby A AloeeVeraa @Genc_evli papatyakokankadin @surisinem @rmysa91 kardelen_08 ne alemdesiniz nerelerdesiniz varmı hamişlik inş
aynen öyle canım şu regli dönemim bitsin kafamı boşaltmaya çalışcam gebelikle ilgili hiçbirseye bakmıcamsaol canım işte aslında bıraksak akışına olucak ama stres yaptıkca zorlaşıyor
Ben iki ay önce gene kullanmıştım, hiç olmazsa tam gününü biliyorsun ona göre değerlendiriyorsun. Evet haliyle biraz stres oluyor ama biz her halukarda kendimizi strese sokacak bişey buluyoruz :)valla bende almak istiyorumda onu denerken iyice stres olurum diye korkuyorum
aynen canım aslında ayın ortasına kadar çok rahat oluyorum genelde ama bir anda ya akıntım artıyor aha yumurtlama günü diyorum geçen ay mesela çok rahattım adet bittikten sonraki 10. günde ara kanama yaşadım herkes yumurtlama kanamasıdır dedi değerlendirdim bu olay çok heveslendirmişti beni geçen aylar bu kadar üzülmemiştim ama bu ay çok etkilendim nedenseBen iki ay önce gene kullanmıştım, hiç olmazsa tam gününü biliyorsun ona göre değerlendiriyorsun. Evet haliyle biraz stres oluyor ama biz her halukarda kendimizi strese sokacak bişey buluyoruz :)
Bu ay doğru düzgün değerlendirmediğimiz halde ben bile adet olunca üzüldüm ki özellikle değerlendirip ümitlenince insan daha bir üzülüyor. Ben bugünden başlayacağım bakalım. Hayırlısıyla olur inşallah.aynen canım aslında ayın ortasına kadar çok rahat oluyorum genelde ama bir anda ya akıntım artıyor aha yumurtlama günü diyorum geçen ay mesela çok rahattım adet bittikten sonraki 10. günde ara kanama yaşadım herkes yumurtlama kanamasıdır dedi değerlendirdim bu olay çok heveslendirmişti beni geçen aylar bu kadar üzülmemiştim ama bu ay çok etkilendim nedense
inşallah canım Rabiim her isteyene nasip etsin hastaneyede gittim bir sorun yok dendi ama bilmiyorum vakti gelmedi demekkiBu ay doğru düzgün değerlendirmediğimiz halde ben bile adet olunca üzüldüm ki özellikle değerlendirip ümitlenince insan daha bir üzülüyor. Ben bugünden başlayacağım bakalım. Hayırlısıyla olur inşallah.
Canım benim inşallah ya, artık daha fazla bekletmese de gelse şu bebişlerN11 den aldım ben canım .
A AloeeVeraa Kuzum gelecek aya olur inşallah
@oflu gözün aydın canım
@Zeze _skcn Inşallah gelmez kırmızılar
@mavi-hayal Ay çok heyecanlı
Oh oh maşallah. Hadi bakalım şimdi güzel güzel artmasını beklicezKizlar degerim 52 cikti . Doktor persembe yine gel dedi bakalim
Canım bence dene ben de ilk kez bu ay denemiştim, hamile kalamadım ama normalde beklediğimden 2 gün geç yumurtladım onu gördüm. Mesela şu an o yüzdrn 2 gün gecikmeli adet oldum. Aynı zamanda doktora yumurta takibi de yaptırdım ve ovulasyon testi de güvenilir çıktı yaniya bende denemek istiyorum ama zaten stres oluyorum birde onu yaparsam iyice stres olurum diye denemekten korkuyoum
Süper hadi gözünaydın canım :)Kizlar degerim 52 cikti . Doktor persembe yine gel dedi bakalim